0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
josua,Τότε να πάμε εθελοντές όπως είχε τολμήσει να πει ο Λοβ για να δείξουμε τι εστί εκπαιδευτικός....Οι αδικίες πρέπει να αρθούν άμεσα,σε καμιά χώρα του κόσμου ο ΠΕ δεν παίρνει πολύ λιγότερα από το δημοστικό ΥΕ, μόνο στη χώρα των συντεχνιών . Το απόστημα πρέπει να σπάσει.Με 600αρια δεν ζεις, νομίζεις ότι ζεις....
Που ειναι, ρε παιδια, το τρελλο χρημα που παιρνουν; Ο πατερας μου, αποστρατος ανωτατος αξιωματικος με 38 χρονια υπηρεσια, παιρνει συνταξη 1080 ευρω. Οσο για τα αναδρομικα, απο το 2006 εως τωρα, που λυσσανε ολοι οτι πηραν ειναι το εφαπαξ συνταρακτικο ποσο των 200 ευρω!
Οι ένστολοι και οι δικαστικοί δεν δικαιώθηκαν στο ΣΤΕ ? Οι περικοπές στα ειδικά μισθολόγια κρίθηκαν αντισυνταγματικές και θα τα πάρουν πίσω, αναδρομικά. Δεν είμαι λαϊκιστής, ούτε θέλω να παίρνει ο αξιωματικός λιγότερο από έναν ΥΕ , αλλά κι αυτό το αίσχος κάποιοι να είναι υπεράνω της υπόλοιπης κοινωνίας και να μη συμμετέχουν σε κανένα βάρος πρέπει να σταματήσει.
Όταν εχουν κοψει 500 πχ και σου δινουν 20 στο μισθο,αυτο είναι το αισχος.Που το ειδες ότι αυτοι δεν ειχαν συμμετασχει στα βαρη;Με 50% περικοπες;Και οι πιλοτοι της πολεμικης π.χ να πετανε με ένα χιλιαρικο και να παιζουν τις ζωες τους κορωνα γραμματα και αστυνομικοι να σκοτώνονται πανω στο καθήκον με 700 ευρω. Οποιος θίγεται πηγαινει στα δικαστηρια.Αυτο εκαναν και καλως επραξαν.Ο,τι κερδισαν εγινε με δικαστικο αγωνα.Οσο για εμας,τους εκπαιδευτικούς,ενα θα πω. Δυστυχως το μοναδικο πρόβλημα του κ.Κοτσιφακη είναι το προσωπικο του.