0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όταν μας την πεσουν οι Τουρκοι από θαλασσης ή αερος,οι Τζιχαντιστες και λοιποι,να παει ο ξυστρας ΥΕ ή ΔΕ να μας υπερασπιστει
Σιγά μη μας την πέσουν και οι νεφελίμ!
Επίσης, για να έρθουν π.χ. τζιχαντιστές στην Ευρώπη, πρέπει να περάσουν πρώτα από Τουρκία, η οποία είναι εχθρική απεναντί τους και διαθετεί επαρκή στρατό (μεγαλύτερο από το δικό μας) για να τους αντιμετωπίσει.
α καλά... πιο παραλήρημα πεθαίνεις...
Οντως,αφου μπορουν να υπαρξουν οι Νεφελιμ μεσα στο συμπαν γιατι να μην υπαρχουν και μεσα στο φορουμ;
Ευνοικη μεταχειριση ειχαν οι ένστολοι όταν στους υπολοιπους δημοσιους υπαλληλους οι περικοπες γινονταν ΜΙΑ φορα το χρονο ενώ σε αυτους ΔΥΟ φορες το χρονο.Μαλλον γι αυτό το λογο λεγονταν ειδικα τα μισθολογια τους.Χα χα χα.Με διπλες περικοπες σε σχεση με τους αλλους.Οσοι εχουν συγγενείς,φιλους, καταλαβαινουν ακριβως τι λεω. Δεν πεταω την μπαλα στην εξεδρα.Μεσα στο γηπεδο παραμενει η μπαλα διοτι δεν χρησιμοποιω αστοχα επιχειρηματα και δεν προσπαθω να δικαιολογησω τιποτα.Δεν συναρτω την ευνοικη όπως λες μεταχειριση των ειδικων μισθολογιων με το δικο μας.Δηλαδη τα αισχη στο δικο μας το μισθολογιο προκληθηκαν από την ευνοικη μεταχειριση των ειδικων μισθολογιων; Επειδή παιρνουν 20 ευρω οι πιλοτοι παραπανω εχουμε γινει εμεις οι φτωχοι συγγενεις του Δημοσιου;
Τι παραμύθια λες ,ρε φίλε;Συγγενής μου αστυνομικός που δε σπούδασε τίποτα ,που με το ζόρι τέλειωσε το σχολείο, με τα ίδια χρόνια υπηρεσίας με μένα παίρνει 100-150 ευρώ περισσότερα.Και οι περικοπές τους έγιναν 1 με 1,5 χρόνο μετά από εμάς.Δεν πιστεύω πως είσαι εκπαιδευτικός.
σε διαβάζω τις τελευταιες μέρες..πιο some-are-ass πεθαίνεις..νταξ μας έπεισες, ο τσίπρας θα μας πάρει τα σπίτια..εγώ προσωπικά βαρέθηκα τόση ανάπτυξη, θέλω κ λίγη κρίση τώρα να στανιάρω!