0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι να πει κανείς, ζούν (τα ζώα) ανάμεσά μας... Elum, eυτυχώς που μιλάμε την ίδια γλώσσα και καταλαβες τα μηνύματα μου.Εγώ δηλώνω γαιδούρι. Εσυ?
Η διαμαρτρυρία ολοκληρώθηκε. Συναντήθηκε επιτροπή με τη γεν. γραμματέα. Στην τηλεφωνική ενημέρωση που είχα, διότι λόγω δουλειάς δεν μπόρεσα να είμαι εκεί, ειπώθηκε ότι από το ΥΠΕΠΘ και το ΥΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ έχουν δοθεί τα λεφτά (;; και ότι δεν ξέρουν γιατί είναι απλήρωτοι οι συνάδελφοι .
Παράθεση από: jak13 στις Απριλίου 07, 2009, 04:19:13 pmΕγώ δεν έκανα καμιά επίθεση. Ρώτησα μόνο, κανένας από αυτούς που ασχολήθηκαν στην ΠΔΣ δεν άξιζε;Αντίθετα εσύ ξεκίνησες με επίθεση απαξιωτική και προσβλητική για όλους.Οι γενικεύσεις, γνωρίζοντας μεμονωμένες περιπτώσεις δεν κάνουν καλό. Συνάδελφοι, νομίζω, ότι άδικα επιτεθήκατε στην συνάδελφο...
Εγώ δεν έκανα καμιά επίθεση. Ρώτησα μόνο, κανένας από αυτούς που ασχολήθηκαν στην ΠΔΣ δεν άξιζε;Αντίθετα εσύ ξεκίνησες με επίθεση απαξιωτική και προσβλητική για όλους.Οι γενικεύσεις, γνωρίζοντας μεμονωμένες περιπτώσεις δεν κάνουν καλό.
Μακάρι να εφαρμοστεί κάτι τέτοιο γιατί ο τρόπος επιλογής των διδασκόντων στην Π.Δ.Σ. είναι ντροπή για τον εκπαιδευτικό κλάδο.Εγώ τυγχάνω διορισμένη αλλά αρνούμαι κατηγορηματικά να συνεργαστώ με ανθρώπους που έστειλε στα σχολεία με post it σημειωματάκι ο διευθυντής εκπαίδευσης επειδή κάπιοι γονείςπήγαν και κλάφτηκαν-με την υψιστη αναξιοπρέπεια- για να αποκτήσουν προυπηρεσία τα παιδιά τους. Και πράγματι είμαι πολύ υπερήφανη για το χαρακτηρισμό "στρμμένη" που μου προσήψαν
Η άποψή μου είναι στην ΠΔΣ να διδάσκουν μόνο αδιόριστοι από αξιολογικό πίνακα, καταρτισμένο με κάποια κριτήρια. Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή το μόνο σωστό κριτήριο που μπορεί να τεθεί είναι τα μόρια που δίνει η επιτυχία στον ΑΣΕΠ. Έτσι θα αποφεύγαμε και τις σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίζονται μεταξύ μονίμων συναδέλφων σε σχολεία αστικών κέντρων.
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 07, 2009, 09:46:08 pmΠαράθεση από: jak13 στις Απριλίου 07, 2009, 04:19:13 pmΕγώ δεν έκανα καμιά επίθεση. Ρώτησα μόνο, κανένας από αυτούς που ασχολήθηκαν στην ΠΔΣ δεν άξιζε;Αντίθετα εσύ ξεκίνησες με επίθεση απαξιωτική και προσβλητική για όλους.Οι γενικεύσεις, γνωρίζοντας μεμονωμένες περιπτώσεις δεν κάνουν καλό. Συνάδελφοι, νομίζω, ότι άδικα επιτεθήκατε στην συνάδελφο...Επαναλαμβάνω ότι εγώ δεν έκανα καμιά επίθεση, μόνο κάποιες επισημάνσεις.Αυτό το δέχτηκε η συνάδελφος, στην οποία θεωρείς ότι έγινε η επίθεση, επομένως θεωρώ ότι το συγκεκριμένο θέμα έληξε και δε χρειάζεται να το ανακυκλώνουμε.