0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπέρα! καθώς τελειώνει η σχολικη χρονια θέλω να δώσω στα παιδια ενα ερωτηματολόγιο ωστε να με αξιολογήσουν κ να κατανοήσω καλύτερα τι εκανα λάθος κ τι σωστο τη χρονια που περασε. εχω ηδη ετοιμασει ενα ερωτηματολογιο αλλα θελω να το εμπλουτισω. μηπως γνωριζει καποιος να μου πει τι ερωτησεις να βαλω?ευχαριστω εκ των προτερων
έχει ένα ερωτηματολόγιο εδώ στο πδε, στα δημοφιλή αρχεία νομίζω, που έχει πολύ καλές ερωτήσεις
Παράθεση από: maryvas στις Μαΐου 05, 2010, 12:47:33 pmκαλησπέρα! καθώς τελειώνει η σχολικη χρονια θέλω να δώσω στα παιδια ενα ερωτηματολόγιο ωστε να με αξιολογήσουν κ να κατανοήσω καλύτερα τι εκανα λάθος κ τι σωστο τη χρονια που περασε. εχω ηδη ετοιμασει ενα ερωτηματολογιο αλλα θελω να το εμπλουτισω. μηπως γνωριζει καποιος να μου πει τι ερωτησεις να βαλω?ευχαριστω εκ των προτερωνέχει ένα ερωτηματολόγιο εδώ στο πδε, στα δημοφιλή αρχεία νομίζω, που έχει πολύ καλές ερωτήσεις
Παράθεση από: LK στις Μαΐου 05, 2010, 01:13:27 pmέχει ένα ερωτηματολόγιο εδώ στο πδε, στα δημοφιλή αρχεία νομίζω, που έχει πολύ καλές ερωτήσειςlink.....
Παράθεση από: charm_quark στις Μαΐου 05, 2010, 01:37:51 pmΠαράθεση από: LK στις Μαΐου 05, 2010, 01:13:27 pmέχει ένα ερωτηματολόγιο εδώ στο πδε, στα δημοφιλή αρχεία νομίζω, που έχει πολύ καλές ερωτήσειςlink..... Link:http://www.pde.gr/forum/index.php?action=tpmod;dl=item293