*

Αποστολέας Θέμα: Καμαρώστε τον αιρετό  (Αναγνώστηκε 6689 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fair_play

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Καμαρώστε τον αιρετό
« στις: Απριλίου 07, 2009, 11:28:03 pm »
Το αιρετό μέλος κος Θεόφιλος Σακαλίδης δήλωσε στο πρακτικό αριθμ.11/2009 του ΚΥΣΔΕ για τις μεταθέσεις των εκπ/κών

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: Καμαρώστε τον αιρετό
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:14:56 »

Αποσυνδεδεμένος kon31

• Νέο μέλος
  • *
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Απριλίου 08, 2009, 12:29:48 am »
Αγαπητέ συνάδελφε, όπως και εσύ έτσι και εγώ δεν γνωρίζω προσωπικά τον συγκεκριμένο αιρετό, ή οποιονδήποτε άλλον. Είναι όμως επιπόλαιο να κάνουμε εικασίες και υποθέσεις, και να αφήνουμε χοντρά υπονοούμενα για κάποιον, χωρίς τουλάχιστον να φέρνουμε μια όχι απόδειξη αλλά έστω ένδειξη.
Προφανώς όταν και εάν κάποιος μαγειρεύει τα αποτελέσματα το υποψιάζεσαι αλλά δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις αν δεν δεις τους πίνακες. Και οι πίνακες οι οποίοι βγήκαν, με το να μην συνοδεύονται από τα μόρια μας βάζουν σε υποψίες. Έπειτα, κάτι λές για ρουσφέτια.  Το ξέρεις ή το υποθετεις; Πές μας μερικά στοιχεία ακόμη, εάν γνωρίζεις. Ρωτάς που ήταν ο αιρετός όλον αυτόν τον καιρό. Μα τώρα συνεδρίασε το όργανο για αυτό το θέμα και έγινε η σχετική ανακοίνωση, και έπαιξε, γιατί το θέμα μας καίει. Μια γρήγορη αναζήτηση να κάνεις στο google θα βρεις δηλώσεις και καταγγελίες του συγκεκριμένου αιρετού για διάφορα σχετικά θέματα, όχι μόνο για φέτος αλλά και για προηγούμενα χρόνια, τα οποία όμως δεν παίζουν πρώτο θέμα γιατί δεν μας καίνε άμεσα εκείνη τη χρονική στιγμή. Εάν όμως τότε αντιδρούσαμε ίσως τώρα η ασυδοσία να μην είχε φτάσει στο απροχωρητο. Εάν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι δεν κατασκευάζω όσα ισχυρίζομαι.  Επίσης, η παράταξη του αιρετού έχει βγάλει οδηγίες για όσους ζητούσαν μετάθεση όπου παροτρύνει όποιον διαπιστώσει παρανομία να την καταγγείλει. Ίσως νομίζεις ότι η διαδικασία των μεταθέσεων είναι τόσο ανοιχτή στους αιρετούς ή και σε όλους μας όπου η πρώτη παρασπονδία να μπορεί να αποδειχτει άμεσα. Δεν είναι έτσι όμως. Γι' αυτό λέμε ότι τα μαγειρεύουν. Και σε περίπτωση που με κατηγορήσεις για παρωπίδες θα ήθελα να πω ότι δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για κανέναν. Όπως και δεν ρίχνω στην πυρά κανέναν αβασάνιστα. Φαίνεται όμως ότι η ηγεσία του υπουργείου δεν ενδιαφέρεται αν ρίχνει στην πυρά της αναξιοκρατίας και την αδιαφάνειας όλους μας. Τέλος, η απάντησή μου αυτή είναι μια ακόμη άρνησή μου να δεχτώ γενικεύσεις και συμψηφισμούς, και κυρίως την άφεση αμαρτιών κάποιων αποδεδειγμένα ενόχων επειδή κάποιοι άλλοι ίσως έχουν κάνει τα ίδια. Δεν έχω σκοπό την αντιπαράθεση ή την ανταλλαγή υπονοούμενων.
Ευχαριστώ πολύ.

Αποσυνδεδεμένος annie74

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Απριλίου 08, 2009, 08:07:10 am »
Τα μόρια όμως έπρεπε να είναι γραμμένα ΔΙΠΛΑ σε κάθε έναν που πήρε μετάθεση έτσι δεν είναι  το ΣΩΣΤΟ?????
Για να μην μπαίνουν υποψίες στον καθένα....
Προσοχή στις πισώπλατες  μαχαιριές....

Αποσυνδεδεμένος athakara

• Νέο μέλος
  • *
  • Τρέλα και κορδέλα
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Απριλίου 08, 2009, 08:26:24 am »
Καλημέρα σε όλους. Είμαι από τους τυχερούς που πήραν μετάθεση, αλλά η όλη διαδικασία βρωμάει λίγο. Μπορεί κάποιος να μου βρει μια λογική εξήγηση, γιατί δεν ανακοινώνουν και τα μόρια όσον μετατέθηκαν. Θα ήταν κάτι πάρα πολύ απλό και υπερ των διαφανών διαδικασιών. Αν γίνονταν κάτι τέτοιο κανείς δεν θα είχε παράπονο, παρά μόνο αυτοί που ακολουθούν πλάγιες οδούς.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 00:14:56 »

Αποσυνδεδεμένος annie74

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 70
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Απριλίου 08, 2009, 08:36:23 am »
Αυτό ακριβώς που λες διαφανείς διαδικασίες.....ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?????
Προσοχή στις πισώπλατες  μαχαιριές....

Αποσυνδεδεμένος happiness

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 19 - Μηχ. Η/Υ & Πληρ. - ΠΠ
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Απριλίου 08, 2009, 10:17:13 am »
Παράθεση

ΑΙΡΕΤΟΣ Κεντρικού Υπηρεσιακού

Συμβουλίου Δευτεροβάθμιας

Εκπαίδευσης (ΚΥΣΔΕ)

Από την ΠΑΣΚ

Θεόφιλος Σακαλίδης

Τις προηγούμενες χρονιές δεν θυμάμαι να είχαν ανακοινωθεί τα μόρια ΟΛΩΝ των μετατιθέμενων. Μόνο αυτά του τελευταίου ανά περιοχή, που αποτελούν φυσικά και την βάση μετάθεσης. Φέτος με το καινούριο ηλεκτρονικό σύστημα δεν ξέρω τι θα γίνει.

Αποσυνδεδεμένος heren

• Έμπειρο μέλος
  • live your life
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Απριλίου 08, 2009, 10:22:29 am »
Ο πίνακας των μετατιθέμενων επρεπε να εχει και τις περιοχες απο τις οποιες προερχονται...για να δουμε που ανοιξαν κενα λογω μεταθεσης!!!
και οι βασεις επρεπε να ειχαν βγει ταυτοχρονα!!!

ετσι οπως γιναν τα πραγματα δημιουργουνται υποψίες

Αποσυνδεδεμένος eleni

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Απριλίου 08, 2009, 10:34:12 am »
Συνάδελφοι,
 έχει τύχει και άλλη χρονιά να δημοσιοποιηθούν μετά τα μόρια του καθενός. Όσο για τις βάσεις, μέχρι πριν λίγα χρόνια περνούσε και εβδομάδα για να τις βγάλουν. >:(
"δαπανηρό πράγμα ο βίος. Ναυλώνεις έναν κόσμο για να κάνεις το γύρο μιας βάρκας"

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Απριλίου 08, 2009, 03:54:23 pm »
Αγαπητέ συνάδελφε, όπως και εσύ έτσι και εγώ δεν γνωρίζω προσωπικά τον συγκεκριμένο αιρετό, ή οποιονδήποτε άλλον. Είναι όμως επιπόλαιο να κάνουμε εικασίες και υποθέσεις, και να αφήνουμε χοντρά υπονοούμενα για κάποιον, χωρίς τουλάχιστον να φέρνουμε μια όχι απόδειξη αλλά έστω ένδειξη.
Προφανώς όταν και εάν κάποιος μαγειρεύει τα αποτελέσματα το υποψιάζεσαι αλλά δεν μπορείς να το τεκμηριώσεις αν δεν δεις τους πίνακες. Και οι πίνακες οι οποίοι βγήκαν, με το να μην συνοδεύονται από τα μόρια μας βάζουν σε υποψίες. Έπειτα, κάτι λές για ρουσφέτια.  Το ξέρεις ή το υποθετεις; Πές μας μερικά στοιχεία ακόμη, εάν γνωρίζεις. Ρωτάς που ήταν ο αιρετός όλον αυτόν τον καιρό. Μα τώρα συνεδρίασε το όργανο για αυτό το θέμα και έγινε η σχετική ανακοίνωση, και έπαιξε, γιατί το θέμα μας καίει. Μια γρήγορη αναζήτηση να κάνεις στο google θα βρεις δηλώσεις και καταγγελίες του συγκεκριμένου αιρετού για διάφορα σχετικά θέματα, όχι μόνο για φέτος αλλά και για προηγούμενα χρόνια, τα οποία όμως δεν παίζουν πρώτο θέμα γιατί δεν μας καίνε άμεσα εκείνη τη χρονική στιγμή. Εάν όμως τότε αντιδρούσαμε ίσως τώρα η ασυδοσία να μην είχε φτάσει στο απροχωρητο. Εάν το ψάξεις λίγο θα δεις ότι δεν κατασκευάζω όσα ισχυρίζομαι.  Επίσης, η παράταξη του αιρετού έχει βγάλει οδηγίες για όσους ζητούσαν μετάθεση όπου παροτρύνει όποιον διαπιστώσει παρανομία να την καταγγείλει. Ίσως νομίζεις ότι η διαδικασία των μεταθέσεων είναι τόσο ανοιχτή στους αιρετούς ή και σε όλους μας όπου η πρώτη παρασπονδία να μπορεί να αποδειχτει άμεσα. Δεν είναι έτσι όμως. Γι' αυτό λέμε ότι τα μαγειρεύουν. Και σε περίπτωση που με κατηγορήσεις για παρωπίδες θα ήθελα να πω ότι δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά για κανέναν. Όπως και δεν ρίχνω στην πυρά κανέναν αβασάνιστα. Φαίνεται όμως ότι η ηγεσία του υπουργείου δεν ενδιαφέρεται αν ρίχνει στην πυρά της αναξιοκρατίας και την αδιαφάνειας όλους μας. Τέλος, η απάντησή μου αυτή είναι μια ακόμη άρνησή μου να δεχτώ γενικεύσεις και συμψηφισμούς, και κυρίως την άφεση αμαρτιών κάποιων αποδεδειγμένα ενόχων επειδή κάποιοι άλλοι ίσως έχουν κάνει τα ίδια. Δεν έχω σκοπό την αντιπαράθεση ή την ανταλλαγή υπονοούμενων.
Ευχαριστώ πολύ.

Αγαπητέ συνάδελφε,

Ο ίδιος ο αιρετός λέει, ότι είναι δουλειά του ΚΥΣΔΕ να προτείνει το πού, πόσοι, ποιοι και γιατί πρέπει να μετατεθούν ανά κλάδο και ειδικότητα.  Αντ' αυτού αφήνει να εννοηθεί ότι "άνωθεν" αποφασίστηκε και όχι από το συμβούλιο π.χ. να πάνε 60 Μαθηματικοί στη

Αποσυνδεδεμένος laz_edu

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Απριλίου 08, 2009, 05:03:28 pm »
Ααχ, τι να λέμε! Έχω συνάδελφο που είχε σκάσει από την αγωνία της για τις μεταθέσεις και ο εν λόγω αιρετός την ενημέρωσε νωρίτερα από τους άλους... μάλιστα, της έκανε κουβέντα για στημένες υπεραριθμίες... τι να πω; Ποιον να πιστέψω; Είναι δίκαιο να διαμαρτύρονται, αλλά... τα δικά τους κίνητρα έχει καθένας από εμάς δικαίωμα να τα κρίνει!
Κι ό,τι σε πλήγωσε ή σε θάμπωσε
από ψηλά αν το κοιτάξεις
θα σου φανεί τόσο ασήμαντο
που στη στιγμή θα το ξεχάσεις..

Αποσυνδεδεμένος billst

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Απριλίου 08, 2009, 06:07:18 pm »
οκ συνάδελφοι. μπορεί να μου δείξει κάποιος τις καταγγελίες του συγκεκριμένου αιρετού όταν κυβέρνηση ήταν η παράταξή του;
συμφωνώ ότι σίγουρα έγιναν μαγειρέματα έτσι;μιλάμε για μεγάλη ανακάλυψη !ανακαλύψαμε το φεγγάρι.
παλαιότερα δεν γίνονταν, τώρα έγιναν μόνο.
αν αυτό δεν είναι υποκρισία τότε τι είναι.
όπως και τώρα κανένας αιρετός της κυβερνώσας παράταξης δεν κάνει καταγγελίες, αλλά με την επόμενη κυβέρνηση;
διαφωνείτε;

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Απριλίου 08, 2009, 08:26:36 pm »
Ίσως νομίζεις ότι η διαδικασία των μεταθέσεων είναι τόσο ανοιχτή στους αιρετούς ή και σε όλους μας όπου η πρώτη παρασπονδία να μπορεί να αποδειχτει άμεσα. Δεν είναι έτσι όμως. Γι' αυτό λέμε ότι τα μαγειρεύουν.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό που λες συνάδελφε kon27. Το κάθε ΠΥΣΔΕ κάνει μια εισήγηση με τις προβλεπόμενες ανάγκες του ή όχι; Τα έγγραφα αυτά των εισηγήσεων είναι επίσημα υπηρεσιακά έγγραφα. Άρα στη γνώση των εμπλεκόμενων και ασφαλώς και των αιρετών μελών του ΚΥΣΔΕ.

Το θέμα είναι ότι αυτές οι εισηγήσεις δεν είναι δεσμευτικές για τις αποφάσεις του ΚΥΣΔΕ. Έτσι το καταλαβαίνω εγώ τουλάχιστον. Επομένως ο δρόμος είναι ανοιχτός για κάθε είδους μαγειρέματα.

Δεν έχω τίποτα με τον αιρετό. Απλά, θα περίμενα να προβεί σε συγκεκριμένες καταγγελίες με χειροπιαστά στοιχεία. Το ότι δεν το κάνει, δεν είναι τροφή για κάθε είδους υποψία.

Π.χ. ότι δεν τα βρήκανε... ή η καταγγελία για την καταγγελία. Έρχονται κι εκλογές. Ας χαϊδέψουμε λίγο τα αυτιά των δυσαρεστημένων...

Υ.Γ. Μακάρι να έγραφαν στο φόρουμ κάποιοι συνάδελφοι που δουλεύουν στις μεταθέσεις του ΥΠΕΠΘ ρίχνοντας λίγο φώς στο παρασκήνιο.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Απριλίου 08, 2009, 08:53:14 pm »
Καλημέρα σε όλους. Είμαι από τους τυχερούς που πήραν μετάθεση, αλλά η όλη διαδικασία βρωμάει λίγο. Μπορεί κάποιος να μου βρει μια λογική εξήγηση, γιατί δεν ανακοινώνουν και τα μόρια όσον μετατέθηκαν. Θα ήταν κάτι πάρα πολύ απλό και υπερ των διαφανών διαδικασιών. Αν γίνονταν κάτι τέτοιο κανείς δεν θα είχε παράπονο, παρά μόνο αυτοί που ακολουθούν πλάγιες οδούς.

Ανακοινώθηκαν τα μόρια δίπλα στα ονόματα των μετατεθέντων...
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182625