0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οδηγός αναγνωστικής επιβίωσης στο Μουντιάλ(Τα πιο διαβασμένα βιβλία για τη μπάλα)"Καταραμένη Ομάδα", Ντέιβιντ Πις (εκδόσεις Τόπος)"Ο πυρετός της μπάλας", Νικ Χόρνμπι (Ελληνικά Γράμματα)"Αρχίζει το ματς", Συλλογικό, επιμέλεια: Γιάννης Παπάς (εκδ. Μεταίχμιο)"Ο πόλεμος του ποδοσφαίρου", Ρίτσαρντ Καπισίνσκι (εκδ. Μεταίχμιο)"Ποδόσφαιρο", Μανουέλ
Παράθεση από: m.m στις Ιουνίου 14, 2010, 02:19:19 amζοζε σαραμανγκου και ...αφεσου στο συμπαν τουΚατά ΙησούνΠερί τυφλότητοςπολύ καλός!!!
ζοζε σαραμανγκου και ...αφεσου στο συμπαν του
ενα αλλο βιβλιο που εχει μνμ ζωης και ελπιδας ειναι το βιβλιο του ΚΟΚ που διαβαζω τωρα τελευταια...
Παράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:50:25 amενα αλλο βιβλιο που εχει μνμ ζωης και ελπιδας ειναι το βιβλιο του ΚΟΚ που διαβαζω τωρα τελευταια... http://www.youtube.com/watch?v=i01k0u2IWbA Αναστασία, φυσικά και είμαστε καλύτερες και πιο προσεκτικές.......άσε τους άντρες να λένε ό,τι θέλουν
Παράθεση από: kat73 στις Ιουλίου 17, 2010, 10:00:26 amΠαράθεση από: Αναστασια 76 στις Ιουλίου 17, 2010, 09:50:25 amενα αλλο βιβλιο που εχει μνμ ζωης και ελπιδας ειναι το βιβλιο του ΚΟΚ που διαβαζω τωρα τελευταια... http://www.youtube.com/watch?v=i01k0u2IWbA Αναστασία, φυσικά και είμαστε καλύτερες και πιο προσεκτικές.......άσε τους άντρες να λένε ό,τι θέλουν μυθος καλη μου μυθος.....μας ζηλευουν που δεν μπορουν να βαφτουν και αυτοι στον εσωτερικο καθρεφτη.... αντικειμενικα και περα απο πλακα ομως ειμαστε πιο συντηρητικες στο τιμονι .....και πιο συνετες..
Έχω αρχίσει να διαβάζω "Τα παραδεισένια οστά" της Alice Sebold. Είμαι περίπου στη μέση και με έχει συνεπάρει. Αφηγήτρια είναι μία έφηβη που έχει δολοφονηθεί και βλέπει από τον Παράδεισό της την οικογένειά της να βιώνει τον πόνο της απώλειάς της. Το συστήνω αλλά προειδοποιώ τους ευαίσθητους ότι προσφέρεται για κλάμα και εσωτερική κάθαρση. Καλές καλοκαιρινές αναγνώσεις σε όλους.
Παράθεση από: stave στις Ιουλίου 18, 2010, 09:52:32 amΈχω αρχίσει να διαβάζω "Τα παραδεισένια οστά" της Alice Sebold. Είμαι περίπου στη μέση και με έχει συνεπάρει. Αφηγήτρια είναι μία έφηβη που έχει δολοφονηθεί και βλέπει από τον Παράδεισό της την οικογένειά της να βιώνει τον πόνο της απώλειάς της. Το συστήνω αλλά προειδοποιώ τους ευαίσθητους ότι προσφέρεται για κλάμα και εσωτερική κάθαρση. Καλές καλοκαιρινές αναγνώσεις σε όλους.Το εν λογω μυθιστόρημα (The Lovely Bones) μεταφερθηκε και στον κινηματογραφο απο τον P. Jackson το 2009, αποσπωντας χλιαρες εως αρνητικες κριτικες.