0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: lasard στις Απριλίου 13, 2011, 08:53:49 amΚαλημέρα. Έχει διαβάσει κάποιος το βιβλίο του Μπουσκάλια "Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις" (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο) για να μου πει αν αξίζει να το αγοράσω για να το διαβάσω;Απλοϊκο, αφελες και παιδαριωδες εγχειριδιο αυτοβελτιωσης της οκας, με δυσεξηγητα υψηλη αναγνωσιμοτητα, που επεσε στα χερια μου ως δωρο προσωπου το οποιο αναλωνεται σε αδιεξοδες προσπαθειες αυτοαναλυσης, ενω ειναι προφανες οτι υποφερει απο καταπιεση της σεξουαλικης libido.
Καλημέρα. Έχει διαβάσει κάποιος το βιβλίο του Μπουσκάλια "Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις" (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο) για να μου πει αν αξίζει να το αγοράσω για να το διαβάσω;
Παράθεση από: Damien στις Απριλίου 15, 2011, 01:29:51 pmΠαράθεση από: lasard στις Απριλίου 13, 2011, 08:53:49 amΚαλημέρα. Έχει διαβάσει κάποιος το βιβλίο του Μπουσκάλια "Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις" (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο) για να μου πει αν αξίζει να το αγοράσω για να το διαβάσω;Απλοϊκο, αφελες και παιδαριωδες εγχειριδιο αυτοβελτιωσης της οκας, με δυσεξηγητα υψηλη αναγνωσιμοτητα, που επεσε στα χερια μου ως δωρο προσωπου το οποιο αναλωνεται σε αδιεξοδες προσπαθειες αυτοαναλυσης, ενω ειναι προφανες οτι υποφερει απο καταπιεση της σεξουαλικης libido. xaxxaa μἠπως είσαι ο παρουσιαστής στο mad που κάνει κριτική ταινιών με το ανάλογο ύφος ;;;;
της οκας, με δυσεξηγητα υψηλη αναγνωσιμοτητα
Παράθεση από: Damien στις Απριλίου 15, 2011, 01:29:51 pmτης οκας, με δυσεξηγητα υψηλη αναγνωσιμοτητα+ κι αναρωτιόμουν αν ήμουν η μόνη που δεν μπόρεσα να το διαβάσω
Παράθεση από: Ερση στις Απριλίου 15, 2011, 01:45:37 pmΠαράθεση από: Damien στις Απριλίου 15, 2011, 01:29:51 pmΠαράθεση από: lasard στις Απριλίου 13, 2011, 08:53:49 amΚαλημέρα. Έχει διαβάσει κάποιος το βιβλίο του Μπουσκάλια "Να ζεις, να αγαπάς και να μαθαίνεις" (αν θυμάμαι καλά τον τίτλο) για να μου πει αν αξίζει να το αγοράσω για να το διαβάσω;Απλοϊκο, αφελες και παιδαριωδες εγχειριδιο αυτοβελτιωσης της οκας, με δυσεξηγητα υψηλη αναγνωσιμοτητα, που επεσε στα χερια μου ως δωρο προσωπου το οποιο αναλωνεται σε αδιεξοδες προσπαθειες αυτοαναλυσης, ενω ειναι προφανες οτι υποφερει απο καταπιεση της σεξουαλικης libido. xaxxaa μἠπως είσαι ο παρουσιαστής στο mad που κάνει κριτική ταινιών με το ανάλογο ύφος ;;;;χαχαχαχα και έλεγα τι μου θυμίζει...
οχι μονο καθηγητες με πομπωδη λογο!
Παράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 15, 2011, 05:00:39 pmΠαράθεση από: Damien στις Απριλίου 15, 2011, 01:29:51 pmτης οκας, με δυσεξηγητα υψηλη αναγνωσιμοτητα+ κι αναρωτιόμουν αν ήμουν η μόνη που δεν μπόρεσα να το διαβάσω Ευτυχως ειμαστε δυο, αρα δεν ειμαι (μονον εγω ο) στραβος...
Παράθεση από: Damien στις Απριλίου 15, 2011, 06:29:40 pmΠαράθεση από: rozy4 στις Απριλίου 15, 2011, 05:00:39 pmΠαράθεση από: Damien στις Απριλίου 15, 2011, 01:29:51 pmτης οκας, με δυσεξηγητα υψηλη αναγνωσιμοτητα+ κι αναρωτιόμουν αν ήμουν η μόνη που δεν μπόρεσα να το διαβάσω Ευτυχως ειμαστε δυο, αρα δεν ειμαι (μονον εγω ο) στραβος... Δεν είστε μόνο δύο (Θα συμπληρώσω απλά πως αν η ανάγνωση του βιβλίου γίνει σε εφηβική ηλικία η απάντηση θα ήταν διαφορετική)
Μήπωσ έχει διαβάσει κάποιος το "κοιμητήριο της Πράγας" ;
Ο μπρούτζινος καβαλάρης Πωλίνα Σιμόνς το καλύτερο βιβλίο που έχω διαβάσει