0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: moon στις Απριλίου 09, 2009, 07:25:07 pmΤώρα έχω έναν χρόνο αποσπασμένη και πρέπει να πω ότι το να δουλεύεις σε γραφείο, πέρα από τα μόρια, είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να σου συμβεί. Το ωράριο εξαντλητικό, 7ωρο τουλάχιστον γιατί όταν υπάρχει δουλειά κάθεσαι μέχρι το απόγευμα, χωρίς τις διακοπές βέβαια, το αντικείμενο αδιάφορο (σε σύγκριση με το σχολείο ειδικά...) οι κόντρες μεταξύ διοικητικών-εκπαιδευτικών αλλά και γενικότερα, ασταμάτητες. Πού θέλω να καταλήξω; Ότι αν δεν ήταν και τα μόρια, κανένας δε θα ζητούσε να αποσπαστεί σε γραφείο (μέσα στα γραφεία οι 7 στους 10 είναι εκπαιδευτικοί). Το μόνο που θα γινόταν ίσως αν άλλαζε το καθεστώς μοριοδότησης των αποσπασμένων σε φορείς, είναι ότι τα πιο χοντρά βύσματα θα έπαιρναν απόσπαση πλέον σε σχολείο και οι υπόλοιποι αναγκαστικά θα "συμβιβάζονταν" με τα γραφεία. Όταν ακουω τέτοια @#%$%$@....ΔΕΝ είναι από τα χειρότερα γιατι ξαναβάζετε βύσμα και ξαναπάτε.Αν δεν ήταν τα μόρια βεβαίως και θα πήγαιναν κάποιοι που το έχουν μεγάλη ανάγκη. Σε αυτούς μάλιστα δε θα κακοφαίνοταν να δουλευουν αφου δεν έχουν μάθει να τα ξύνουν. Όπως για παράδειγμα κάποιοι που είναι σε ΑΕΙ χωρίς τα μόρια. Αλλα 1. εμφανίζεις το φόρτο εργασίας ως επιχείρημα.[/color] Πόσες μερες συμβαίνει αυτο? 10,20?Η επιχειρηματολογία σου δεν έχει βάση.Γνωρίζω και προσωπικά παραδείγματα. 2. Όχι μόνο πήρε την απόσπαση αλλά είναι και επιθετικός προς τους συναδέλφους που πάνε να εξυπηρετηθούν. Αξιοκρατία παντού. Ψάξτε αλλου για κορόιδα.edit το αν η αντισταθμιση μορίων-φόρτου είναι σωστή το φωνάζουν και οι τρόποι που μετέρχεστε.όταν πάτε σε σχολείο θα λέτε: ΕΓΩ? κουράστηκα τόσα χρόνια. ΕΓΩ ξέρω τον τάδε και πάλι θα χώνετε συναδέλφους. Αυτοί είστε έτσι κινείστε. Τι ήθος θα μάθετε στα παιδιά ?? Αυτό με το οποίο πορεύεστε όλη τη ζωή σας?
Τώρα έχω έναν χρόνο αποσπασμένη και πρέπει να πω ότι το να δουλεύεις σε γραφείο, πέρα από τα μόρια, είναι από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να σου συμβεί. Το ωράριο εξαντλητικό, 7ωρο τουλάχιστον γιατί όταν υπάρχει δουλειά κάθεσαι μέχρι το απόγευμα, χωρίς τις διακοπές βέβαια, το αντικείμενο αδιάφορο (σε σύγκριση με το σχολείο ειδικά...) οι κόντρες μεταξύ διοικητικών-εκπαιδευτικών αλλά και γενικότερα, ασταμάτητες. Πού θέλω να καταλήξω; Ότι αν δεν ήταν και τα μόρια, κανένας δε θα ζητούσε να αποσπαστεί σε γραφείο (μέσα στα γραφεία οι 7 στους 10 είναι εκπαιδευτικοί). Το μόνο που θα γινόταν ίσως αν άλλαζε το καθεστώς μοριοδότησης των αποσπασμένων σε φορείς, είναι ότι τα πιο χοντρά βύσματα θα έπαιρναν απόσπαση πλέον σε σχολείο και οι υπόλοιποι αναγκαστικά θα "συμβιβάζονταν" με τα γραφεία.
βγάζοντας το μένος μας θα λυθεί το πρόβλημα; η συνάδελφος εξέφρασε μια άποψη, αντίθετη από τη δική μας και αντί επιχειρημάτων μιλάμε για ... δυόσμο στα κεφτεδάκια, λες κι εμείς οι υπόλοιποι στα σχολεία μιλάμε μόνο για ποίηση και ανώτερα μαθηματικά.
Δε νομίζω ότι με το "ξεφώνισμα" θα πετύχουμε και πολλά. Ίδρωσε καθόλου το αυτί τους μετά την περιβόητη φωτογραφία με τους καθηγητές φαντάσματα; Όχι. Τα ίδια έκαναν πάλι, και θα τα ξανακάνουν, γιατί όποια παρανομία κι αν κάνουν, αυτή δεν έχει καμία επίπτωση. Δεν υπάρχει τιμωρία. Αν είναι να αλλάξει κάτι, πρέπει να αλλάξει μέσω της νομικής οδού.