*

Αποστολέας Θέμα: Πιθανή κατάργηση του 24μήνου;  (Αναγνώστηκε 17173 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος knkn

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • η ζωή είναι ωραία !
    • Προφίλ
Απ: Πιθανή κατάργηση του 24μήνου;
« Απάντηση #84 στις: Απριλίου 15, 2009, 09:53:15 am »
Με 100% ΑΣΕΠ θα είχατε διοριστεί ?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:36:24 »

Αποσυνδεδεμένος GTI

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #85 στις: Απριλίου 15, 2009, 09:57:27 am »
ΚΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΤΟ 24ΜΗΝΟ.ΦΕΤΟΣ ΘΑ'ΧΩ 25,5 ΜΗΝΕΣ.ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΟ 24ΜΗΝΟ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΕ ΤΟ 40%.ΟΠΟΤΕ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΚΙ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΙ ΕΓΡΑΨΑ ΠΛΟΥ ΚΑΛΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΣΕΠ ΚΑΙ ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΦΕΤΟΣ.

Αποσυνδεδεμένος ioanol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
  • πε0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #86 στις: Απριλίου 15, 2009, 10:09:24 am »
Με 100% ΑΣΕΠ θα είχατε διοριστεί ?

αν ήταν 100% με ασεπ, οι θέσεις με το διαγωνισμό θα ήταν περισσότερες. Άρα ναι, όσοι είχαμε φτάσει πολύ κόντά (ακόμα και 200 - 300 θέσεις κάτω από τον τελευταίο που διορίστηκε), θα ειχαμε διοριστεί΄. και με την πρώτη φορά ίσως χωρίς να χρειαστει να ξαναδίνουμε και να τρέχουμε ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές τα τελευταία χρόνια.
όμως όταν δώσαμε ασεπ ξέραμε πόσους θα πάρει, ξέραμε για τα μόρια που μετράνε στους πίνακες των αναπληρωτών και δώσαμε και 1 και 2 και 3 κάποιοι φορές.
αν και ειχα απογοητευτεί μετά τον πρώτο ασεπ, μου έδωσε ωρομισθία την 2η χρονια μόνο, τώρα βλέπω πως μια χαρά μου ήρθαν τα πράγματα. ξαναέδωσα πήγα αναπληρώτρια και περιμένω να διοριστώ με 24μηνο.
μην απογοητεύεστε. όλοι τα ίδια κάνουμε, το ίδιο προσπαθούμε.
ας θυμόμαστε μόνο πως κάνουμε τις επιλογές μας και κάθε επιλογή έχει το κόστος της.
ή θα δώσεις ασεπ και θα γυρίζεις κάποια χρόνια από μέρος σε μέρος ή θα δουλέψεις σε φροντιστήριο ή κάτι άλλο τέλος πάντων.

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #87 στις: Απριλίου 15, 2009, 01:18:33 pm »
Το είπα πολλές φορές μέσα στο forum μας και θα το ξαναπώ άλλη μία: στον ΑΣΕΠ του 2007 είχα τελικό βαθμό 73,80 και ο τελευταίος διοριστέος είχε 74,80.
Άρα, τα μόρια του ΑΣΕΠ με εκτόξευσαν στον πίνακα των αναπληρωτών και κλήθηκα αναπληρώτρια το 2007-08.
Τίποτα δε μου χαρίστηκε!Έφτασα εδώ που είμαι, γιατί "πάλεψα"...
   bikini, απο τον ιδιο διαγωνισμο με 73,42 ( ο τελευταιος μετα τους συμπληρωματικους διορισμους ειχε 74,61) βρεθηκα ωρομισθια το φλεβαρη περυσι και ωρομισθια το νοεμβρη φετος. Ουτε αναπληρωση ουτε τιποτα...

Περίεργο μου ακούγεται!  :o  ???
Εγώ πέρσι κλήθηκα αναπληρώτρια τον Οκτώβριο και φέτος το Σεπτέμβριο...
Για μόνο 0,38 μόρια διαφορά μεταξύ μας έχουν τεράστια διαφορά οι σταδιοδρομίες μας...
Πού ήσουν πέρσι ωρομίσθια και που φέτος; (Αν θυμάμαι από άλλο σου μήνυμα, έχεις και μωρό 1 έτους;)
Ειδες διαφορα? Ειναι και θεμα τυχης - να σε θελει που λεω εγω... Περυσι ημουν Πειραια και φετος Δ Αθηνας. Οντως εχω μωρο - αυριο γινεται ενος ετους - και προβληματιζομαι για του χρονου, μηπως καποια σχετικως κοντινη περιφερεια, οπως πελοποννησου εχει χαμηλα μορια για ωρομισθια, για να μη χαθει ολη η προσπαθεια. Σκεψου οτι με αυτη τη διαφορα μοριων απο ασεπ 0,38 που λες, θα βρεθω φετος με 5 μορια πραγματικης προυπηρεσιας ενω αν ημουν αναπληρωτρια με 17-18?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 11:36:24 »

Αποσυνδεδεμένος ioanol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πε0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #88 στις: Απριλίου 15, 2009, 01:32:20 pm »
zizoulis να το χαίρεσαι το μωρό σου!
μπορείς να δεις τον πίνακα των ωρομισθίων σε κάθε περιφέρεια και να υπολογίσεις περίπου ποια θέση θα έχεις με βάση τα μόρια σου. όμως το ίδιο μπορεί να κάνουν και άλλοι.
ξέρω άτομα που φέτος δήλωσαν άλλη περιφέρεια, κοντινή ή νησιά, με αυτή τη λογική΄. μία φίλη μου είδε πως αν έμενε στην περιφέρεια της θα ειχε πολύ καλύτερη σειρά ενώ κάποιας άλλης της βγήκε σε καλό.
ειναι ρίσκο!

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #89 στις: Απριλίου 15, 2009, 01:39:03 pm »
zizoulis να το χαίρεσαι το μωρό σου!
μπορείς να δεις τον πίνακα των ωρομισθίων σε κάθε περιφέρεια και να υπολογίσεις περίπου ποια θέση θα έχεις με βάση τα μόρια σου. όμως το ίδιο μπορεί να κάνουν και άλλοι.
ξέρω άτομα που φέτος δήλωσαν άλλη περιφέρεια, κοντινή ή νησιά, με αυτή τη λογική΄. μία φίλη μου είδε πως αν έμενε στην περιφέρεια της θα ειχε πολύ καλύτερη σειρά ενώ κάποιας άλλης της βγήκε σε καλό.
ειναι ρίσκο!
Ευχαριστω για την ευχη! Γι' αυτο δεν ξερω αν πρεπει να ρισκαρω. Τα μορια τα βλεπω και σε καποιες περιφερειες θα ημουν ψηλα, πως ομως ξερω ποσους περιπου παιρνουν?
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 15, 2009, 01:47:41 pm από zizoulis »

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
« Απάντηση #90 στις: Απριλίου 15, 2009, 01:45:07 pm »
zizoulis ευχομαι να σε καλεσουν αναπληρωτρια αλλα αν δε γινει αυτο σιγουρα θα σε καλεσουν για πδσ   εφοσον  γινει η ρυθμιση απο σεπτεμβριο 2009 να καλουν με τη σειρα απο πινακες.

Αποσυνδεδεμένος ioanol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πε0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #91 στις: Απριλίου 15, 2009, 01:51:31 pm »
αν πάρεις τηλέφωνο στη διευθυνση και ρωτήσεις σε ποιο όνομα είναι; αυτοί ξέρω πως βλέπουν ανα 10 τα ονόματα. ψάχνεις μετά το όνομα στον πίνακα ....

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #92 στις: Απριλίου 15, 2009, 06:47:54 pm »
Το είπα πολλές φορές μέσα στο forum μας και θα το ξαναπώ άλλη μία: στον ΑΣΕΠ του 2007 είχα τελικό βαθμό 73,80 και ο τελευταίος διοριστέος είχε 74,80.
Άρα, τα μόρια του ΑΣΕΠ με εκτόξευσαν στον πίνακα των αναπληρωτών και κλήθηκα αναπληρώτρια το 2007-08.
Τίποτα δε μου χαρίστηκε!Έφτασα εδώ που είμαι, γιατί "πάλεψα"...
   bikini, απο τον ιδιο διαγωνισμο με 73,42 ( ο τελευταιος μετα τους συμπληρωματικους διορισμους ειχε 74,61) βρεθηκα ωρομισθια το φλεβαρη περυσι και ωρομισθια το νοεμβρη φετος. Ουτε αναπληρωση ουτε τιποτα...

Περίεργο μου ακούγεται!  :o  ???
Εγώ πέρσι κλήθηκα αναπληρώτρια τον Οκτώβριο και φέτος το Σεπτέμβριο...
Για μόνο 0,38 μόρια διαφορά μεταξύ μας έχουν τεράστια διαφορά οι σταδιοδρομίες μας...
Πού ήσουν πέρσι ωρομίσθια και που φέτος; (Αν θυμάμαι από άλλο σου μήνυμα, έχεις και μωρό 1 έτους;)
Ειδες διαφορα? Ειναι και θεμα τυχης - να σε θελει που λεω εγω... Περυσι ημουν Πειραια και φετος Δ Αθηνας. Οντως εχω μωρο - αυριο γινεται ενος ετους - και προβληματιζομαι για του χρονου, μηπως καποια σχετικως κοντινη περιφερεια, οπως πελοποννησου εχει χαμηλα μορια για ωρομισθια, για να μη χαθει ολη η προσπαθεια. Σκεψου οτι με αυτη τη διαφορα μοριων απο ασεπ 0,38 που λες, θα βρεθω φετος με 5 μορια πραγματικης προυπηρεσιας ενω αν ημουν αναπληρωτρια με 17-18?

Δεν περίμενα ότι με τόση λίγη διαφορά στον διαγωνισμό υπάρχει τέτοιο χάσμα ανάμεσα σε παρ' ολίγον διοριστέους...  :-\
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #93 στις: Απριλίου 15, 2009, 06:51:33 pm »

Όσο για το 24μηνο, δεν πιστεύω ότι θα καταργηθεί τόσο απλά και γρήγορα, νόμος είναι, δεν είναι εγκύκλιος ή υπουργική απόφαση!

Ακριβώς!  :o
Την ίδια κουβέντα είχα χτες με το μπαμπά μου...
Καταλάβατε... μας καίει το θέμα οικογενειακώς!...  ;)
Και με το δίκιο μας!...  ;)  ;D  ;D
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #94 στις: Απριλίου 16, 2009, 11:36:13 am »
Δεν περίμενα ότι με τόση λίγη διαφορά στον διαγωνισμό υπάρχει τέτοιο χάσμα ανάμεσα σε παρ' ολίγον διοριστέους...  :-\

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #95 στις: Απριλίου 16, 2009, 11:36:46 am »
zizoulis ευχομαι να σε καλεσουν αναπληρωτρια αλλα αν δε γινει αυτο σιγουρα θα σε καλεσουν για πδσ   εφοσον  γινει η ρυθμιση απο σεπτεμβριο 2009 να καλουν με τη σειρα απο πινακες.
Μακαρι...

Αποσυνδεδεμένος zizoulis

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #96 στις: Απριλίου 16, 2009, 11:40:25 am »
αν πάρεις τηλέφωνο στη διευθυνση και ρωτήσεις σε ποιο όνομα είναι; αυτοί ξέρω πως βλέπουν ανα 10 τα ονόματα. ψάχνεις μετά το όνομα στον πίνακα ....
Θα το κανω. Ευχαριστω. Απλως θα υπαρχει διαφορα γιατι φετος θα ειναι χρονια μετα απο ασεπ. Παντως συνειδητοποιω οτι η ελπιδα του 24 μηνου σε κανει να προσπαθεις να μη χαθει μια χρονια δουλειας γιατι η αβεβαιοτητα του ασεπ δεν μπορει να σε κανει να νιωσεις σιγουρια...

Αποσυνδεδεμένος ioanol

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • πε0401
    • Προφίλ
« Απάντηση #97 στις: Απριλίου 20, 2009, 01:25:21 pm »
φίλη μου φιλόλογος μου ειπε πως υπάρχει πίνακας πρόβλεψης για την επόμενη χρονιά.
αυτή έχει ακούσει μόνο για τον κλάδο της.
γνωρίζει κανεις για τους φυσικούς αν υπάρχει και που μπορώ να το βρω?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182645
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)