0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με 100% ΑΣΕΠ θα είχατε διοριστεί ?
Παράθεση από: zizoulis στις Απριλίου 14, 2009, 06:21:37 pmΠαράθεση από: bikini στις Απριλίου 13, 2009, 02:47:47 pmΤο είπα πολλές φορές μέσα στο forum μας και θα το ξαναπώ άλλη μία: στον ΑΣΕΠ του 2007 είχα τελικό βαθμό 73,80 και ο τελευταίος διοριστέος είχε 74,80.Άρα, τα μόρια του ΑΣΕΠ με εκτόξευσαν στον πίνακα των αναπληρωτών και κλήθηκα αναπληρώτρια το 2007-08.Τίποτα δε μου χαρίστηκε!Έφτασα εδώ που είμαι, γιατί "πάλεψα"... bikini, απο τον ιδιο διαγωνισμο με 73,42 ( ο τελευταιος μετα τους συμπληρωματικους διορισμους ειχε 74,61) βρεθηκα ωρομισθια το φλεβαρη περυσι και ωρομισθια το νοεμβρη φετος. Ουτε αναπληρωση ουτε τιποτα...Περίεργο μου ακούγεται! Εγώ πέρσι κλήθηκα αναπληρώτρια τον Οκτώβριο και φέτος το Σεπτέμβριο...Για μόνο 0,38 μόρια διαφορά μεταξύ μας έχουν τεράστια διαφορά οι σταδιοδρομίες μας...Πού ήσουν πέρσι ωρομίσθια και που φέτος; (Αν θυμάμαι από άλλο σου μήνυμα, έχεις και μωρό 1 έτους;)
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 13, 2009, 02:47:47 pmΤο είπα πολλές φορές μέσα στο forum μας και θα το ξαναπώ άλλη μία: στον ΑΣΕΠ του 2007 είχα τελικό βαθμό 73,80 και ο τελευταίος διοριστέος είχε 74,80.Άρα, τα μόρια του ΑΣΕΠ με εκτόξευσαν στον πίνακα των αναπληρωτών και κλήθηκα αναπληρώτρια το 2007-08.Τίποτα δε μου χαρίστηκε!Έφτασα εδώ που είμαι, γιατί "πάλεψα"... bikini, απο τον ιδιο διαγωνισμο με 73,42 ( ο τελευταιος μετα τους συμπληρωματικους διορισμους ειχε 74,61) βρεθηκα ωρομισθια το φλεβαρη περυσι και ωρομισθια το νοεμβρη φετος. Ουτε αναπληρωση ουτε τιποτα...
Το είπα πολλές φορές μέσα στο forum μας και θα το ξαναπώ άλλη μία: στον ΑΣΕΠ του 2007 είχα τελικό βαθμό 73,80 και ο τελευταίος διοριστέος είχε 74,80.Άρα, τα μόρια του ΑΣΕΠ με εκτόξευσαν στον πίνακα των αναπληρωτών και κλήθηκα αναπληρώτρια το 2007-08.Τίποτα δε μου χαρίστηκε!Έφτασα εδώ που είμαι, γιατί "πάλεψα"...
zizoulis να το χαίρεσαι το μωρό σου!μπορείς να δεις τον πίνακα των ωρομισθίων σε κάθε περιφέρεια και να υπολογίσεις περίπου ποια θέση θα έχεις με βάση τα μόρια σου. όμως το ίδιο μπορεί να κάνουν και άλλοι.ξέρω άτομα που φέτος δήλωσαν άλλη περιφέρεια, κοντινή ή νησιά, με αυτή τη λογική΄. μία φίλη μου είδε πως αν έμενε στην περιφέρεια της θα ειχε πολύ καλύτερη σειρά ενώ κάποιας άλλης της βγήκε σε καλό.ειναι ρίσκο!
Παράθεση από: bikini στις Απριλίου 15, 2009, 07:09:30 amΠαράθεση από: zizoulis στις Απριλίου 14, 2009, 06:21:37 pmΠαράθεση από: bikini στις Απριλίου 13, 2009, 02:47:47 pmΤο είπα πολλές φορές μέσα στο forum μας και θα το ξαναπώ άλλη μία: στον ΑΣΕΠ του 2007 είχα τελικό βαθμό 73,80 και ο τελευταίος διοριστέος είχε 74,80.Άρα, τα μόρια του ΑΣΕΠ με εκτόξευσαν στον πίνακα των αναπληρωτών και κλήθηκα αναπληρώτρια το 2007-08.Τίποτα δε μου χαρίστηκε!Έφτασα εδώ που είμαι, γιατί "πάλεψα"... bikini, απο τον ιδιο διαγωνισμο με 73,42 ( ο τελευταιος μετα τους συμπληρωματικους διορισμους ειχε 74,61) βρεθηκα ωρομισθια το φλεβαρη περυσι και ωρομισθια το νοεμβρη φετος. Ουτε αναπληρωση ουτε τιποτα...Περίεργο μου ακούγεται! Εγώ πέρσι κλήθηκα αναπληρώτρια τον Οκτώβριο και φέτος το Σεπτέμβριο...Για μόνο 0,38 μόρια διαφορά μεταξύ μας έχουν τεράστια διαφορά οι σταδιοδρομίες μας...Πού ήσουν πέρσι ωρομίσθια και που φέτος; (Αν θυμάμαι από άλλο σου μήνυμα, έχεις και μωρό 1 έτους;)Ειδες διαφορα? Ειναι και θεμα τυχης - να σε θελει που λεω εγω... Περυσι ημουν Πειραια και φετος Δ Αθηνας. Οντως εχω μωρο - αυριο γινεται ενος ετους - και προβληματιζομαι για του χρονου, μηπως καποια σχετικως κοντινη περιφερεια, οπως πελοποννησου εχει χαμηλα μορια για ωρομισθια, για να μη χαθει ολη η προσπαθεια. Σκεψου οτι με αυτη τη διαφορα μοριων απο ασεπ 0,38 που λες, θα βρεθω φετος με 5 μορια πραγματικης προυπηρεσιας ενω αν ημουν αναπληρωτρια με 17-18?
Όσο για το 24μηνο, δεν πιστεύω ότι θα καταργηθεί τόσο απλά και γρήγορα, νόμος είναι, δεν είναι εγκύκλιος ή υπουργική απόφαση!
Δεν περίμενα ότι με τόση λίγη διαφορά στον διαγωνισμό υπάρχει τέτοιο χάσμα ανάμεσα σε παρ' ολίγον διοριστέους...
zizoulis ευχομαι να σε καλεσουν αναπληρωτρια αλλα αν δε γινει αυτο σιγουρα θα σε καλεσουν για πδσ εφοσον γινει η ρυθμιση απο σεπτεμβριο 2009 να καλουν με τη σειρα απο πινακες.
αν πάρεις τηλέφωνο στη διευθυνση και ρωτήσεις σε ποιο όνομα είναι; αυτοί ξέρω πως βλέπουν ανα 10 τα ονόματα. ψάχνεις μετά το όνομα στον πίνακα ....