0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και αυτό γιατί ενώ εγώ διάβασα μόνη μου, γνωστοί μου που πήγαν σε γνωστό φροντιστήριο δεν έμαθαν κάτι παραπάνω από θέμα γνώσεων.... αλλά "απλώς" ήξεραν ότι θα πέσει Θουκυδίδης πχ. Αλλά και το κορυφαίο... τους έβαλαν να δηλώσουν άλλη περιοχή από την Αθήνα που έμεναν απλώς και μόνο επειδή ο κάτοχος του φροντιστηρίου είχε εκεί γνωστούς... Κι έτσι βρέθηκαν άτομα από την Αθήνα να ταξιδεύουν προς την Κρήτη για να δώσουν εκεί επειδή εκεί υπήρχαν τα κονέ....
ποσος χρονος ζωης μας εμεινε ; - μα, μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα,φανταζομαι !!
Παράθεση από: giwta_p στις Μαΐου 22, 2009, 01:30:49 pmΚαι αυτό γιατί ενώ εγώ διάβασα μόνη μου, γνωστοί μου που πήγαν σε γνωστό φροντιστήριο δεν έμαθαν κάτι παραπάνω από θέμα γνώσεων.... αλλά "απλώς" ήξεραν ότι θα πέσει Θουκυδίδης πχ. Αλλά και το κορυφαίο... τους έβαλαν να δηλώσουν άλλη περιοχή από την Αθήνα που έμεναν απλώς και μόνο επειδή ο κάτοχος του φροντιστηρίου είχε εκεί γνωστούς... Κι έτσι βρέθηκαν άτομα από την Αθήνα να ταξιδεύουν προς την Κρήτη για να δώσουν εκεί επειδή εκεί υπήρχαν τα κονέ.... πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό. δηλαδή πήγαν στην κρήτη, γιατί εκεί θα τα διόρθωναν σίγουρα τα γραπτά κάποιοι γνωστοί και θα τους έβαζαν 100? πολλά ακούγονται, αλλά...ξέρει κανείς την τύχη που θα έχουν τα γραπτά? είπαν ότι στο ασεπ υπάρχει επιτροπή για τη διόρθωση. επομένως έχουν μαζευτεί στην αθήνα όλα τα γραπτά απ' όλη την ελλάδα?και κάτι τελευταίο, εγώ όταν είδα τα θέματα τα φετινά των αρχαίων, τόσο στο γνωστό όσο και στη διδακτική, ήταν σα να έβλεπα πάνω κάτω τα θέματα του 2007.
Παράθεση από: fotini.1981 στις Μαΐου 22, 2009, 03:14:28 pmΠαράθεση από: giwta_p στις Μαΐου 22, 2009, 01:30:49 pmΚαι αυτό γιατί ενώ εγώ διάβασα μόνη μου, γνωστοί μου που πήγαν σε γνωστό φροντιστήριο δεν έμαθαν κάτι παραπάνω από θέμα γνώσεων.... αλλά "απλώς" ήξεραν ότι θα πέσει Θουκυδίδης πχ. Αλλά και το κορυφαίο... τους έβαλαν να δηλώσουν άλλη περιοχή από την Αθήνα που έμεναν απλώς και μόνο επειδή ο κάτοχος του φροντιστηρίου είχε εκεί γνωστούς... Κι έτσι βρέθηκαν άτομα από την Αθήνα να ταξιδεύουν προς την Κρήτη για να δώσουν εκεί επειδή εκεί υπήρχαν τα κονέ.... πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό. δηλαδή πήγαν στην κρήτη, γιατί εκεί θα τα διόρθωναν σίγουρα τα γραπτά κάποιοι γνωστοί και θα τους έβαζαν 100? πολλά ακούγονται, αλλά...ξέρει κανείς την τύχη που θα έχουν τα γραπτά? είπαν ότι στο ασεπ υπάρχει επιτροπή για τη διόρθωση. επομένως έχουν μαζευτεί στην αθήνα όλα τα γραπτά απ' όλη την ελλάδα?και κάτι τελευταίο, εγώ όταν είδα τα θέματα τα φετινά των αρχαίων, τόσο στο γνωστό όσο και στη διδακτική, ήταν σα να έβλεπα πάνω κάτω τα θέματα του 2007.Πρέπει επειγόντως να μάθω στη φουκαριάρα τη μανούλα μου να μπαίνει στο ίντερνετ, για να δει τι παίζει. Έχει την ψευδαίσθηση (διαίσθηση το λέει αυτή) ότι έχω περάσει. Τι να της υπενθυμίζω το ποσοστό επιτυχίας, τι να τις λέω ότι δεν πήγα φροντιστήρια, τίποτα αυτή, επιμένει ότι έχω περάσει. Έχει διαίσθηση λέει συνεχώς. Ελπίζω να είμαι πάνω από τη βάση, τουλάχιστον, γιατί δεν τη βλέπω καλά!