0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα!είχα ακούσει διορθωτή του προηγούμενου ασεπ να λεει ακριβώς τα ιδια.ότι η εικόνα των αρχαίων στο γνωστικό συγκεκριμένα , ήταν απαραδεκτη.Νομιζω όμως ότι αυτό δεν πρέπει να αποκαρδιώνει κανέναν , αν υπολογίσουμε ποσοι πηγαίνουν αδιάβαστοι, μόνο για την εμπειρία, χωρίς αξιώσεις και φυσικά δεν πιάνουν τα θέματα...
Παράθεση από: jin στις Μαΐου 23, 2009, 08:21:29 pmΚαλησπέρα!είχα ακούσει διορθωτή του προηγούμενου ασεπ να λεει ακριβώς τα ιδια.ότι η εικόνα των αρχαίων στο γνωστικό συγκεκριμένα , ήταν απαραδεκτη.Νομιζω όμως ότι αυτό δεν πρέπει να αποκαρδιώνει κανέναν , αν υπολογίσουμε ποσοι πηγαίνουν αδιάβαστοι, μόνο για την εμπειρία, χωρίς αξιώσεις και φυσικά δεν πιάνουν τα θέματα...
Παράθεση από: nebula στις Μαΐου 23, 2009, 08:46:54 pmΠαράθεση από: jin στις Μαΐου 23, 2009, 08:21:29 pmΚαλησπέρα!είχα ακούσει διορθωτή του προηγούμενου ασεπ να λεει ακριβώς τα ιδια.ότι η εικόνα των αρχαίων στο γνωστικό συγκεκριμένα , ήταν απαραδεκτη.Νομιζω όμως ότι αυτό δεν πρέπει να αποκαρδιώνει κανέναν , αν υπολογίσουμε ποσοι πηγαίνουν αδιάβαστοι, μόνο για την εμπειρία, χωρίς αξιώσεις και φυσικά δεν πιάνουν τα θέματα...
Όσο εύκολα και να είναι τα θέματα των αρχαίων, οι περισσότεροι βαθμοί για κάποιο λόγο είναι χαμηλοί.
Παράθεση από: stratos91 στις Μαΐου 24, 2009, 11:52:12 amΌσο εύκολα και να είναι τα θέματα των αρχαίων, οι περισσότεροι βαθμοί για κάποιο λόγο είναι χαμηλοί. εγώ σκέφτομαι ότι η επιτροπή που βάζει τα θέματα δεν ξέρει τις απαντήσεις, γιατί να τις ξέρουν οι διορθωτές; Σιγά μη διορθώνουν αντικειμενικά τα γραπτά μας. Με τη διάθεση της στιγμής πάει. Εξηγώ αμέσως: 40-50: μόλις χώρισα και δεν έχω καμία διάθεση να διορθώνω γραπτά για πενταροδεκάρες50-60: η ζωή μου είναι χάλια, αλλά είμαι καλός άνθρωπος και θα φανώ επιεικής60-70: υπάρχει περίπτωση να βρω γκόμενο. Υπάρχει τελικά θεός, ας βάλλω κανένα βαθμό, δεν του αξίζει βέβαια με τέτοιο γραπτό, αλλά έχε χάρη που είμαι στις καλές μου.70-80: καλά, ο γκόμενος που βρήκα είναι το κάτι άλλο! 'Ολα τα βλέπω με άλλο μάτι, ακόμα και το γραπτό που έχω μπροστά μου.80-90: Γιορτάζω, γιορτάζω, βαθμούς μοιράζω!Και αφού δε δίνει η επιτροπή σαφείς οδηγίες η επιτροπή στους διορθωτές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την παραπάνω κλίμακα οι διορθωτές, μπας και δούμε γρήγορα τ' αποτελέσματα και εμείς οι φουκαριάρηδες.
αναφερομαι σε μια ερωτηση στη λογοτεχνια. ο καθηγητης μας ειχε πει στο μαθημα οτι εφηβικα μυθιστορηματα ειναι το "λεμονοδασος" , "λεωνης" κ "εροικα". μολις τα δουμε αυτα τα βαζουμε κατευθειαν. στην ερωτηση λοιπον στον ασεπ "ποιο απο τα παρακατω ειναι εφηβικο μυθιστορημα" βαλαμε σχεδον ολοι το λεμονοδασος. κ να φανταστεις οτι ειχα διαβασει τα ψαθινα καπελα, ηξερα οτι ειναι εφηβικο αλλα...
Παράθεση από: stratos91 στις Μαΐου 24, 2009, 11:52:12 amΌσο εύκολα και να είναι τα θέματα των αρχαίων, οι περισσότεροι βαθμοί για κάποιο λόγο είναι χαμηλοί. εγώ σκέφτομαι ότι η επιτροπή που βάζει τα θέματα δεν ξέρει τις απαντήσεις, γιατί να τις ξέρουν οι διορθωτές; Σιγά μη διορθώνουν αντικειμενικά τα γραπτά μας. Με τη διάθεση της στιγμής πάει. Εξηγώ αμέσως: 40-50: μόλις χώρισα και δεν έχω καμία διάθεση να διορθώνω γραπτά για πενταροδεκάρες50-60: η ζωή μου είναι χάλια, αλλά είμαι καλός άνθρωπος και θα φανώ επιεικής60-70: υπάρχει περίπτωση να βρω γκόμενο. Υπάρχει τελικά θεός, ας βάλλω κανένα βαθμό, δεν του αξίζει βέβαια με τέτοιο γραπτό, αλλά έχε χάρη που είμαι στις καλές μου.70-80: καλά, ο γκόμενος που βρήκα είναι το κάτι άλλο! 'Ολα τα βλέπω με άλλο μάτι, ακόμα και το γραπτό που έχω μπροστά μου.80-90: Γιορτάζω, γιορτάζω, βαθμούς μοιράζω!Και αφού δε δίνει η επιτροπή σαφείς οδηγίες η επιτροπή στους διορθωτές, μπορούν να χρησιμοποιήσουν την παραπάνω κλίμακα οι διορθωτές, μπας και δούμε γρήγορα τ' αποτελέσματα και εμείς οι φουκαριάρηδες.teleioooooooooooooooooooooooooo