0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως αν υπάρχουν οδηγίες διόρθωσης γιατί να μην δημοσιέυονται να υπολογίζουμε και εμείς πάνω- κάτω;4 γεμάτους μήνες περιμένουμε έλεος πια...
Παράθεση από: πε04.04 στις Μαΐου 25, 2009, 04:10:05 pmΠάντως αν υπάρχουν οδηγίες διόρθωσης γιατί να μην δημοσιέυονται να υπολογίζουμε και εμείς πάνω- κάτω;4 γεμάτους μήνες περιμένουμε έλεος πια...Οδηγίες διόρθωσης σίγουρα υπάρχουν και μπορούμε να τις ζητήσουμε από ΑΣΕΠ!
Μέχρι στιγμής πάντως όσο υποκειμενική και αν είναι η διόρθωση, δεν είχα βρεθεί εκτός των αναμενόμενωνΓιατί πλήρεις και ορθές απαντήσεις δεν δίνουν το δικαίωμα στον εξεταστή να βάλει μικρό βαθμό...Αν τώρα περιμένεις 90 και παίρνεις 60 δεν ξέρω αν είναι θέμα διορθωτή αυτό ή κάτι άλλο...Πάντως αν υπάρχουν οδηγίες διόρθωσης γιατί να μην δημοσιέυονται να υπολογίζουμε και εμείς πάνω- κάτω;4 γεμάτους μήνες περιμένουμε έλεος πια...
Παράθεση από: πε04.04 στις Μαΐου 25, 2009, 04:10:05 pmΜέχρι στιγμής πάντως όσο υποκειμενική και αν είναι η διόρθωση, δεν είχα βρεθεί εκτός των αναμενόμενωνΓιατί πλήρεις και ορθές απαντήσεις δεν δίνουν το δικαίωμα στον εξεταστή να βάλει μικρό βαθμό...Αν τώρα περιμένεις 90 και παίρνεις 60 δεν ξέρω αν είναι θέμα διορθωτή αυτό ή κάτι άλλο...Πάντως αν υπάρχουν οδηγίες διόρθωσης γιατί να μην δημοσιέυονται να υπολογίζουμε και εμείς πάνω- κάτω;4 γεμάτους μήνες περιμένουμε έλεος πια...Kαι όταν ο ένας διορθωτής σου βάζει 50 και ο άλλος 80, τότε είναι θέμα δικό σου ή του διορθωτή;
Εφ' όσον ωστόσο τους δίδονται οδηγίες, η βαθμολόγηση θα έπρεπε να γίνεται βάσει των συγκεκριμένων οδηγιών, και όχι βάσει της διάθεσης του εκάστοτε διορθωτή. Σαφώς και ο υποκειμενικός παράγοντας στις ερωτήσεις ανάπτυξης είναι αναπόφευκτος, ωστόσο οι βαθμολογητές θα έπρεπε όσο το δυνατόν περισσότερο να εμμένουν πιστοί στις οδηγίες και να μην παρεκκλίνουν.
Παράθεση από: marion στις Μαΐου 27, 2009, 01:09:59 pmΕφ' όσον ωστόσο τους δίδονται οδηγίες, η βαθμολόγηση θα έπρεπε να γίνεται βάσει των συγκεκριμένων οδηγιών, και όχι βάσει της διάθεσης του εκάστοτε διορθωτή. Σαφώς και ο υποκειμενικός παράγοντας στις ερωτήσεις ανάπτυξης είναι αναπόφευκτος, ωστόσο οι βαθμολογητές θα έπρεπε όσο το δυνατόν περισσότερο να εμμένουν πιστοί στις οδηγίες και να μην παρεκκλίνουν.Σ' αυτό που λες έχεις δίκιο.Αλλά ίσως έχει να κάνει με το λεξιλόγιο του εξεταζομένου, την έκφρασή του, την σαφήνεια και ακρίβειά του και οτιδήποτε άλλο (ακόμη και την εικόνα του γραπτού του...), ώστε να ενισχύεται η υποκειμενικότητα στον τρόπο βαθμολόγησης του γραπτού.
καλησπερα συναδελφοι μαθατε ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα; και μια επιπλεον ερωτηση αν μπορει καποιος να με διαφωτισει.Αν εχουμε μικρα παιδια τι γινετε υπαρχουν θεσεις σε δημοσιους παιδικους σταθμους για τους εκπαιδευτικους;;;
Καλημέρα! Εγώ, βρε παιδιά, θα θελα να μάθω πώς μπορείτε να υπολογίσετε το βαθμό σας στην ειδική διδακτική; Εννοείτε ότι μιλήσατε με ανθρώπους που δουλεύουν σε φροντιστήρια και σας είπαν τι να περιμένετε; Εγώ προσπάθησα στην ιστορία που έγραψα να δω τις απαντήσεις των φροντιστηρίων και δε συμφωνούσαν μεταξύ τους.