0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jak13 στις Ιουνίου 13, 2009, 10:54:52 pmΕκτός από τα οργανικά κενά υπάρχουν και τα λειτουργικά κενά. Πιθανόν να καλύπτονται τέτοια από κάποιους συναδέλφους που περιγράφεις.Όσοι δεν πάνε σε σχολείο γιατί δεν υπάρχει θέση, πρέπει να πηγαίνουν σε γραφείο ή διεύθυνση με το ωράριο του σχολείου. [/quoΣυγγνώμη ίσως να μην είμαι στο σωστό topic αλλά ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά ανάμεσα στα οργανικά και στα λειτουργικά κενά;;Λειτουργικο κενο δημιουργειται ,οταν καποιος που εχει οργανικη θεση σε καποιο σχολειο, φυγει η με αδεια π.χ.τοκετου, η με αποσπαση ,ετσι δημιουργειται το λεγομενο λειτουργικο κενο.
Εκτός από τα οργανικά κενά υπάρχουν και τα λειτουργικά κενά. Πιθανόν να καλύπτονται τέτοια από κάποιους συναδέλφους που περιγράφεις.Όσοι δεν πάνε σε σχολείο γιατί δεν υπάρχει θέση, πρέπει να πηγαίνουν σε γραφείο ή διεύθυνση με το ωράριο του σχολείου. [/quoΣυγγνώμη ίσως να μην είμαι στο σωστό topic αλλά ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά ανάμεσα στα οργανικά και στα λειτουργικά κενά;;
στον ασεπ που πηρα μου ειπαν οτι η βαθμολογηση τελειωσε και για πε02
Παράθεση από: aeee στις Ιουνίου 23, 2009, 09:17:58 amΠαράθεση από: jak13 στις Ιουνίου 13, 2009, 10:54:52 pmΕκτός από τα οργανικά κενά υπάρχουν και τα λειτουργικά κενά. Πιθανόν να καλύπτονται τέτοια από κάποιους συναδέλφους που περιγράφεις.Όσοι δεν πάνε σε σχολείο γιατί δεν υπάρχει θέση, πρέπει να πηγαίνουν σε γραφείο ή διεύθυνση με το ωράριο του σχολείου. [/quoΣυγγνώμη ίσως να μην είμαι στο σωστό topic αλλά ήθελα να ρωτήσω ποια η διαφορά ανάμεσα στα οργανικά και στα λειτουργικά κενά;;Λειτουργικο κενο δημιουργειται ,οταν καποιος που εχει οργανικη θεση σε καποιο σχολειο, φυγει η με αδεια π.χ.τοκετου, η με αποσπαση ,ετσι δημιουργειται το λεγομενο λειτουργικο κενο.Ευχαριστώ για την απάντηση. δηλαδή οι αναπληρωτές είναι που καλύπτουν αυτά τα γειτουργικά κενά;;;
σημερα παντως που πηγα σχολη ακουσα κατι ονοματα που διορθωναν τα αρχαια μας και μ επιασε ριγος....
χρηστιδης.. καζαζης...αλεξιου... πολυ καλοι καθηγητες αλλα γνωστα τσεκουρια της σχολης..
Στο γνωστκό μη τους φοβόσαστε, θα έχουν επαφή με το αντικείμενο για να διορθώσουν αντικειμενικά. Στην ειδική διδακτική θα έχουν επαφή με το γνωστικό αντικείμενο ή θα το έχουν ξεχάσει και θα διορθώνουν με βάση τις τυποποιημένες λέξεις της διδακτικής που θα θέλουν να ακούσουν;