0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
λετε να βγουνε σημερα?αντε γιατι βαρεθηκα!!!
Όλοι κάναμε βλακείες, μην τα σκέφτεστε. Εγώ την τελευταία των αρχαίων την ήξερα. Δεν ήξερα ότι είχαν χρησιμοποιηθεί στατιστικές μέθοδοι για τη χρονολόγηση των έργων του Ευριπίδη, αλλά ήξερα ότι από τους τρεις τραγικούς ήταν αυτός που για το πότε γράφτηκαν τα έργα του υπήρχε αμφισβήτηση. Μόλις πάω να σημειώσω τη σωστή απάντηση, κάποιος έκανε μία ερώτηση και εγώ αφηρημένη σημείωσα άλλη απάντηση. Δηλαδή, όχι μόνο δεν τσέκαρα τη σωστή, αλλά πήρα από πάνω και αρνητική. Τα υπόλοιπα με τις ωραίες απαντήσεις του ΑΣΕΠ καλύτερα να μην τα ξαναθυμηθώ, γιατί θα χάσω την ψυχραιμία μου που τη διατηρώ μέχρι τώρα πολύ καλά.[/qu Αυτό ακριβώς έπαθα κι εγώ και όταν ξέρεις την απάντηση σε μια τόσο δύσκολη ερώτηση (αφού έχεις παλέψει μήνες με τον περίφημο κύριο Αlbin Lesky) που μπορεί να σου δώσει αβαντάζ και χαίρεσαι ότι το διάβασμά σου έπιασε τόπο και τελικά την χάνεις και φορτώνεσαι και την αρνητική βαθμολογία......δαγκώνεσαι τόσο άσχημα και μετανιώνεις που δεν έχεις στην τσέπη σου ένα lexotanil για να την παλέψεις στο υπόλοιπο της εξέτασης!!! Το χειορότερο νομίζω είναι ότι έχεις επενδύσει μήνες διαβάσματος και τελικά οι βαθμοί σου δεν αντικατοπτρίζουν το διάβασμα σου με όλες αυτές τις παγίδες!!