0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η προκύρηξη δεν αναφέρει πουθενά οτι θέλει μεταφρασμένα πτυχίο ή μεταπτυχιακό απο το εξωτερικό....Απλά επικυρωμένο το θέλει και ο ευκολότερος τρόπος είναι απο δικηγόρο. Προσοχή! Όχι απο ΚΕΠ .
Φίλε aroniotis, ναι, το μεταπτυχιακό είναι αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ. Σε προηγούμενες περιστάσεις την επικύρωση και την αναγνώριση την είχα κάνει στο
Σε ευχαριστω πολυ αλλα που μπορώ να βρω τον κανονισμο αυτον που λες του ΕΠΠΑΙΚ???Εχεισ καποιο link?Και δηλαδη όπως μου λες μπορώ να μπω αν ανηκω στην π-03 χωρίς δικαιολογητικά?
Παράθεση από: marilia. στις Μαΐου 14, 2009, 03:30:31 pmΦίλε aroniotis, ναι, το μεταπτυχιακό είναι αναγνωρισμένο από ΔΟΑΤΑΠ. Σε προηγούμενες περιστάσεις την επικύρωση και την αναγνώριση την είχα κάνει στο
Να κάνω κι εγώ την ίδια ερώτηση με τον/την sasparila γιατί έχω μπλέξει τα φρύδια μου. Έχω αντίγραφο της αναγνώρισης αγγλικού μεταπτυχιακού από το ΔΟΑΤΑΠ επικυρωμένο απο το ΚΕΠ. Πρέπει να κάνω κάποια άλλη ενέργεια ή μπορώ να καταθέσω μόνο αυτό το χαρτί και είμαι εντάξει; Χρειάζεται κάτι επιπλέον; Ευχαριστώ.
geok salonika ειμαι απο στο τμημα στατιστικης και ασφαλιστικής επιστημησ πανεπιστημιο πειραια και οπως ειδα στοθσ πινακεσ του εππεαικ ανηκω στην κατηγορια οικονομολογων αλλα λογικα θα ειμαι και στην κατηγορια των μαθηματικων...το λινκ που μου δωσες δεν λεει τιποτα για την π03...μπορεισ να με διαφωτησεισ λίγο?θελω να δω τη διαιδκασια θελει για να μπω στην π03 απο το τμημα μου αν φυσικα φινεται αυτο...