0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστώ πολυ για την απάντηση και που ασχολήθηκες....στη δευτεροβαθμια υπαρχει η ειδικοτητα στα ΕΠΑΣ μονο του υπουργειου Παιδείας....http://grtee-anatol.att.sch.gr/files/eid_epas_ypepth.doc"
φετος όχι??μπορω να κανω κατι άλλο???ευχαριστω για την βοηθεια, διοτι ισως εχω κατανοησει λανθασμενα καποια πράγματα....
Αν δεις τον περσινό πίνακα εδώ: www.exetaseis-asep.com/eppaik-aspete/pinakas_eppaik_2008.doc θα δεις οτι δεν υπάρχει πουθενά το πτυχίο σου
pes link kasianos?
μπηκα αλλα επειδη ειμαι ψιλοασχετοσ δεν βρισκω τιποτα....
παιδια υπάρχει και ΠΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ??
Καλησπέρα και από μένα παιδιά και καλή επιτυχία στις προσπάθειές σας....Αναφορικά με την προκήρυξη του ΕΠΠΑΙΚ έχω τις εξής απορίες:1) Εχω Proficiency του Michigan. Αν τους στείλω φωτοτυπία του διπλώματος επικυρωμένη από την Ελληνοαμερικάνικη Ενωση ή το κολλέγιο Ανατόλια (πιστοποιημένα κέντρα του Michigan University) θα έχω πρόβλημα να τη δεχτούν λέτε? Θεωρείτε πιο ασφαλές να τους πάω φωτοτυπία του Proficiency επικυρωμένη από δικηγόρο? Α! Και κάτι τελευταίο γιατί είμαι αρκετά άσχετος με τα γραφειοκρατικά! Ολοι οι δικηγόροι επικυρώνουν έγγραφα ή κάποιοι συγκεκριμένοι - εξουσιοδοτημένοι??? 2) Για τους υπολογιστές έχω πιστοποιητικό της ACTA. Πρέπει να τους στείλω το original πιστοποιητικό ή υπάρχει κάποιος τρόπος -κι αν ναι ποιος- επικύρωσης του που να γίνεται δεκτός από ΑΣΠΑΙΤΕ? Thanks in advance!!!!