0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μια μάλλον αρκετά άσχετη ερώτηση......Στην ΑΣΠΑΙΤΕ δεν μπορείς να κάνεις τα χαρτιά σου αν δεν έχεις μεταπτυχιακό?? ή απλά δεν παίρνεις τα επιπλέον 10 μόρια?? και που ακριβώς θα μπορούσα να δω ποιες είναι οι σχολές που έχουν το δικαίωμα διδασκαλίας στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση και συμπεριλαμβάνεται στην αντίστοιχη Προκήρυξη της ΑΣΠΑΙΤΕ, που εκδίδεται κατ’ έτος. Ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ εκ των πρωτέρων.......μια απεγνωσμένη....
....ευχαριστώ πολύ κ για την άμεση απάντηση κ για το κουράγιο...΄(για φέτος το ήξερα οτι έληξε η προθεσμία ..ήλπιζα για του χρόνου....) Είδα τον κατάλογο όμως και ναι τώρα μπορώ ν΄απογοητευτώ πλήρως... έχω τελειώσει στο ΑΠΘ Γεωλογία , έχω πτυχίο αγγλικών και υπολογιστών και είχα δει την ειδικότητα ΄΄Μεταλλειολόγοι -Τεχν. Ορυχείων -Τεχν. Γεωτεχνολογίας ή Περιβάλλοντος ΄΄ αλλα θα πρέπει να έχεις τελειώσει το συγκεκριμένο ΤΕΙ αποτι κατάλαβα .. και ηταν πολύ χαμηλά τα μόρια στο συγκεκριμένο κ ειδικά στις Σάπες που με ενδιέφερε......δηλαδή δεν μπορώ ουτε τα χαρτιά μου να κάνω ε??? κρίμα... μονόδρομος ο ΑΣΕΠ με λίγες πολύ λίγες ελπίδες........... ευχαριστώ πολύ πάντως...bowser-13!!!
έχω τελειώσει στο ΑΠΘ Γεωλογία
Παράθεση από: anastasia25 στις Σεπτεμβρίου 23, 2009, 12:38:12 am έχω τελειώσει στο ΑΠΘ Γεωλογία Λογικά δεν χρειάζεται να μπεις ΑΣΠΑΙΤΕ αφού το πτυχίο σου ανήκει στους ΠΕ04.05 (Γεωλόγοι)
Έχω διαβάσει πάρα πολλά τις τελευταίες μέρες σχετικά με τις ευκαιρίες που προσφέρει το ΕΠΠΑΙΚ.Πολλοί λένε ότι, όταν με το καλό τελειώσεις, κάνεις αίτηση για ωρομίσθιος ή αναπληρωτής και τον Σεπτέμβριο θα διδάσκεις.Αυτό το "τον Σεπτέμβριο θα διδάσκεις" όντως ισχύει?Επίσης αν καταφέρεις να γράψεις πάνω από την βάση σε διαγωνισμό του ΑΣΕΠ προτάσσεσαι από όλους όσους δεν έχουν καθηγητικό πτυχίο. Αλλά σίγουρα μετά από όσους έχουν καθηγητικό πτυχίο.Αυτός ο διαγωνισμός γνωρίζει κανείς πότε θα να γίνει?