0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΑΣΠΑΙΤΕ έχει νόημα μόνο για τις ειδικότητες που θεωρείται ότι δεν έχουν παιδαγωγική κατάρτιση.
12 Οκτωβρίου λοιπόν.Ξέρω ότι ρωτάω πολλά, αλλά όποιος ξέρει ας απαντήσει σας παρακαλώι.Έκανα σήμερα διάφορα τηλέφωνα σε διάφορες υπηρεσίες και μάλλον με μπέρδεψαν πιο πολύ.Κάποιος που τελειώνει την ΑΣΠΑΙΤΕ και είναι ΠΕ13,όταν κάνει αίτηση για αναπληρωτής - ωρομίσθιοςυποθέτω ανήκε ανάλογα αν έχει μόρια ή όχιστους Πίνακες Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και στους Πίνακες Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης μηδενικής προϋπηρεσίας.Αυτοί οι πίνακες τι σχέση έχουν με τον ενιαίο πίνακα διορισμών?Αυτός είναι άλλου παππά ευαγγέλιο? Τα είδα εδώ: http://e-aitisi.sch.gr/Κατά την διάρκεια που κάνουμε το ΕΠΠΑΙΚ μπορούμε να πάρουμε από κάπου μόρια ώστε να αλλάξουμε πίνακα?Και κάτι ακόμα: το ΕΠΠΑΙΚ θεωρείται προσόν όταν θελεις να διδάξεις σε φροντιστήρια, ιδιωτικά ΙΕΚ κτλ?
Παράθεση από: giannispolo στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 08:51:52 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:05:42 pmΠαράθεση από: knaison στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 10:24:36 amΠαράθεση από: flair στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:56:01 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 02:40:15 pmΤο λογικό είναι αυτό να ξεκινήσουν στις 19 αφού μέχρι τις 15 είναι οι εγγραφές...Δεν παίζει ρόλο, μπορούν να γίνονται εγγραφές και μαθήματα ταυτόχρονα.Σωστά οι εγγραφές δεν έχουν καμία σχέση με τα μαθήματα, μην τα μπλέκετε.Για την έναρξη μαθημάτων θα βγει άλλη ανακοίνωση.Ας πούμε λοιπόν ότι κάποιος πάει κ γράφεται στις 15 κ τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει από τις 5. Είναι λογικό 10 μέρες να παίρνει απουσίες ή έστω να χάνει μαθήματα αφού μιας κ δεν είναι γραμμένος δεν μπορεί να παρακολουθήσει? Δεν παίρνει απουσίες, αυτοί που δικαιώνονται από τις ενστάσεις μπαίνουν με καθυστέρηση 1 μήνα, έτσι έγινε και με την περίπτωση μου, βγήκε η ένσταση και άρχισα να παρακολουθώ από αρχές Νοεμβρίου, μην αγχώνεσαι λοιπόν με τις απουσίες, μπες και μετά βλέπεις τι κάνεις.καλή τύχη.Φίλε Γιάννη, ΠΕ17 είμαι και γω. Πως σου φάνηκε η σχολή (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ.); Εσύ την τελείωσες; Τώρα σε ποια κατάσταση βρίσκεσαι; Έδωσες ΑΣΕΠ;
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 03:05:42 pmΠαράθεση από: knaison στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 10:24:36 amΠαράθεση από: flair στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:56:01 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 02:40:15 pmΤο λογικό είναι αυτό να ξεκινήσουν στις 19 αφού μέχρι τις 15 είναι οι εγγραφές...Δεν παίζει ρόλο, μπορούν να γίνονται εγγραφές και μαθήματα ταυτόχρονα.Σωστά οι εγγραφές δεν έχουν καμία σχέση με τα μαθήματα, μην τα μπλέκετε.Για την έναρξη μαθημάτων θα βγει άλλη ανακοίνωση.Ας πούμε λοιπόν ότι κάποιος πάει κ γράφεται στις 15 κ τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει από τις 5. Είναι λογικό 10 μέρες να παίρνει απουσίες ή έστω να χάνει μαθήματα αφού μιας κ δεν είναι γραμμένος δεν μπορεί να παρακολουθήσει? Δεν παίρνει απουσίες, αυτοί που δικαιώνονται από τις ενστάσεις μπαίνουν με καθυστέρηση 1 μήνα, έτσι έγινε και με την περίπτωση μου, βγήκε η ένσταση και άρχισα να παρακολουθώ από αρχές Νοεμβρίου, μην αγχώνεσαι λοιπόν με τις απουσίες, μπες και μετά βλέπεις τι κάνεις.καλή τύχη.
Παράθεση από: knaison στις Σεπτεμβρίου 18, 2009, 10:24:36 amΠαράθεση από: flair στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:56:01 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 02:40:15 pmΤο λογικό είναι αυτό να ξεκινήσουν στις 19 αφού μέχρι τις 15 είναι οι εγγραφές...Δεν παίζει ρόλο, μπορούν να γίνονται εγγραφές και μαθήματα ταυτόχρονα.Σωστά οι εγγραφές δεν έχουν καμία σχέση με τα μαθήματα, μην τα μπλέκετε.Για την έναρξη μαθημάτων θα βγει άλλη ανακοίνωση.Ας πούμε λοιπόν ότι κάποιος πάει κ γράφεται στις 15 κ τα μαθήματα έχουν ξεκινήσει από τις 5. Είναι λογικό 10 μέρες να παίρνει απουσίες ή έστω να χάνει μαθήματα αφού μιας κ δεν είναι γραμμένος δεν μπορεί να παρακολουθήσει?
Παράθεση από: flair στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 03:56:01 pmΠαράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 02:40:15 pmΤο λογικό είναι αυτό να ξεκινήσουν στις 19 αφού μέχρι τις 15 είναι οι εγγραφές...Δεν παίζει ρόλο, μπορούν να γίνονται εγγραφές και μαθήματα ταυτόχρονα.Σωστά οι εγγραφές δεν έχουν καμία σχέση με τα μαθήματα, μην τα μπλέκετε.Για την έναρξη μαθημάτων θα βγει άλλη ανακοίνωση.
Παράθεση από: solero στις Σεπτεμβρίου 17, 2009, 02:40:15 pmΤο λογικό είναι αυτό να ξεκινήσουν στις 19 αφού μέχρι τις 15 είναι οι εγγραφές...Δεν παίζει ρόλο, μπορούν να γίνονται εγγραφές και μαθήματα ταυτόχρονα.
Το λογικό είναι αυτό να ξεκινήσουν στις 19 αφού μέχρι τις 15 είναι οι εγγραφές...
Χαιρετώ την παρέα του forum και συγχαίρω τα παιδιά που εισήχθησαν φέτος στην ΑΣΠΑΙΤΕ.Είμαι κι εγώ (επιτέλους μετά από χρόνια αιτήσεων) επιτυχών στις Σάπες. Ήθελα να ρωτήσω (αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει) κατά πόσο είναι ελαστικοί στην τήρηση του ωραρίου.
Κι εγω Ηρακλειο ειμαι. Κερδισα κι εγω ενσταση!!! Οσο γι αυτο με την ανεργεια τι να πω. Όντως "πολυσύνθετη σκεψη" όπως λεει και η solero! Απο τη μια μοριοδοτηται η πραγματικη προυπηρεσια και απο την αλλη μοριοδοτείται η ανεργια!Έλεος! Μόνο στην Ελλάδα μοριοδοτείται για την ΙΔΙΑ θεση και η ανεργεια και η προυπηρεσια....Montoya,πως έμαθες το αποτέλεσμα της ένστασης σου;
Καλησπέρα.Πριν λίγο μιλούσα με κάποιους φίλους για την ΑΣΠΑΙΤΕ. Ένας εξ' αυτών ισχυριζόταν ότι ακόμα και να τελειώσω το ΕΠΠΑΙΚγια να κάνω αίτηση ως ωρομίσθιος ή αναπληρωτής πρέπει να έχω δώσει ΑΣΕΠ.
Από όσα έχω μάθει από τα φόρουμ έχω την εξής εικόνα:Όταν τελειώσεις το ΕΠΠΑΙΚ,κάνεις αίτηση για ωρομίσθιος ή αναπληρωτής και αν είσαι τυχερός σε καλούν να διδάξεις.τελικά τι ισχύει??