0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα.Εδώ το είδα σολέρο.http://ypepth.gr/docs/g__fash_anaplhrwtwn_prwtobathmias_kai_deyterobathmias_ekpaideyshs_090917.zipΟι πίνακες τοποθέτησης αναπληρωτών δεν είναι αυτοί?
ΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει αρκετά τηλέφωνα σε διάφορες υπηρεσίες και απλά όσοι δεν βαριούνται και δεν με προωθούν σε άλλο τηλέφωνο, μου λένε αοριστίες.Λίγοι είναι αυτοί που απαντούν ουσιαστικά, αλλά και πάλι μου λένε τα πράγματα που ήδη έχω ρωτήσει στα φόρουμ.
Παράθεση από: nic στις Σεπτεμβρίου 26, 2009, 06:23:03 pmΥΓ: Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει αρκετά τηλέφωνα σε διάφορες υπηρεσίες και απλά όσοι δεν βαριούνται και δεν με προωθούν σε άλλο τηλέφωνο, μου λένε αοριστίες.Λίγοι είναι αυτοί που απαντούν ουσιαστικά, αλλά και πάλι μου λένε τα πράγματα που ήδη έχω ρωτήσει στα φόρουμ. Λίγοι είναι και αυτοί στις Διευθύνσεις που ξέρουν τις απαντήσεις σ'αυτά που ρωτάς...
2.Μπάουζερ-13 όταν ήμουν φοιτητής είχα βγάλει κάρτα ανεργίας και ας μην επιτρεπόταν.Ουδείς το κατάλαβε.Τώρα εάν έχει αλλάξει το σύστημα, δεν ξέρω.Ακόμα έχω κάρτα ανεργίας και δεν πρόκειται να δηλώσω το ΕΠΠΑΙΚ.Νομίζω αυτό κάνουν οι περισσότεροι.
1.Πάντως, μετά από μέρες αναζήτησης για πληροφορίες σχετικά με τους αναπληρωτές και την ΑΣΠΑΙΤΕ αποφάσισα να κάνω τελικά το ΕΠΠΑΙΚ.Ότι βρέξει ας κατεβάσει.Δεν πιστεύω να προκαλέσει κάτι αρνητικό στην εξέλιξή μου, ας πούμε.
[3.Μιλάω για μετά από πολύ πολύ καιρό. Αν κάποιος προσληφθεί ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος,και μετά μάθει ότι είναι επιτυχών σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ με σειρά προτεραιότητας,χάνει την θέση του επειδή υποτίθεται ότι για να διοριστείς στο δημόσιο πρέπει να έχει παρέλθει 5ετία από τον τελευταίο διορισμό σου;
3.Μιλάω για μετά από πολύ πολύ καιρό. Αν κάποιος προσληφθεί ως αναπληρωτής ή ωρομίσθιος,και μετά μάθει ότι είναι επιτυχών σε διαγωνισμό ΑΣΕΠ με σειρά προτεραιότητας,χάνει την θέση του επειδή υποτίθεται ότι για να διοριστείς στο δημόσιο πρέπει να έχει παρέλθει 5ετία από τον τελευταίο διορισμό σου;