0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
εσυ ο κατοχος proficiency
δεν επιτρέπεται σε high stakes exams όπως είναι αυτές του ΑΣΕΠ που καθορίζει την επιλογή των {καλύτερων} στην εκπαίδευση να γίνονται τετοια λάθη.
είναι τόσο αναξιόπιστες οι συγκεκριμένες εξετάσεις
Και κάτι άλλο, σε ό,τι αφορά "την θεση, τις γνωσεις, τις ικανοτητες και την δουλεια των αποφοιτων της αγγλικης". Ισχυρισθήκατε, κάποιες, ότι είναι απαράδεκτο να γίνονται λάθη στον ΑΣΕΠ. Σας επεσήμανα, με βιβλιογραφική παραπομπή, ότι κάτι τέτοιο είναι αναπόφευκτο. Ισχυρισθήκατε ότι τα λάθη αυτά αλλοιώνουν τα αποτελέσματα. Σας εξήγησα πως δεν ισχύει κάτι τέτοιο, εφ' όσον γίνεται επεξεργασία των δεδομένων. Ισχυρισθήκατε πως τα λάθη πρέπει να ανακοινώνονται αυτόματα μετά το πέρας των εξετάσεων (!). Σας εξήγησα, πάλι με σχετική παραπομπή, πως κάτι τέτοιο είναι ανέφικτο και θα ήταν λάθος. Χρειάζεται, νομίζω, αρκετό θράσος μετά απ' όλα αυτά να ισχυρίζεστε πως "εμεις ξερουμε, ΟΧΙ ΕΣΥ".Με κατηγορήσατε ότι χρησιμοποιώ τεχνάσματα του λόγου, εσείς που ψάχνετε να βρείτε αν δικαίωμα στο λάθος εχουν οι θεσμοί ή οι άνθρωποι. Με κατηγορήσατε ότι γράφω αυθαίρετα, όταν δεν έχετε προσκομίσει ούτε ένα στοιχείο που να επυρρώνει τους δικούς σας ισχυρισμούς. Με κατηγορήσατε ότι είμαι απόλυτος, εσείς που αλλού γράφετε πως "4-5 κουφές ερωτήσεις δεν θα απαντήθηκαν απο κανένα". Με κατηγορήσατε ότι γίνομαι ερειστικός, εσείς που έχετε γεμίσει τις σελίδες αυτές με χαρακτηρισμούς όπως 'χοντροκ...α'. Είστε έκθετες στα μάτια κάθε σοβαρού αναγνώστη, και δεν έχετε ανάγκη από εμένα να αμφισβητώ 'τη θέση, τη γνώση και τις ικανότητές σας'
Και πάλι αποφεύγετε την ουσία όσων γράφω αναλισκόμενη σε ad hominem αιτιάσεις. Αν όμως θεωρείτε πως η αντιδιαστολή του 'εμείς-εσύ' καταδεικνύει κάτι, ξαναδιαβάστε τα προηγούμενα μηνύματα. Η πρώτη φορά που απαντά το ζεύγμα αυτό είναι στο σχόλιό σας "εμεις ξερουμε, ΟΧΙ ΕΣΥ". Όσο για τις εικασίες σας σχετικά με το που και αν ολοκλήρωσα τις πτυχιακές μου σπουδές, δεν είναι άξιες σχολιασμού.
Μιλάω γενικά για τις εξετάσεις και δεν αναφέρομαι στη διόρθωση τους.
Εχω την αίσθηση οτι έχεις πάρει δυο βιβλία που τα έμαθες απ έξω και μεταφράζεις τους ορους ενα προς ενα
'Surprising Masturbation' απέσυρα τα μηνυματα που αναφέρονται σε σενα διότι η περιπτωση σου χαρακτηριζεται σοβαρη και...ENJOY THE WEEKEND