*

Αποστολέας Θέμα: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06  (Αναγνώστηκε 87486 φορές)

0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NENH

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Αποτελέσματα 3Π/2008; - ΠΕ06
« Απάντηση #126 στις: Ιουλίου 05, 2009, 08:59:37 pm »
'Surprising Masturbation' απέσυρα τα μηνυματα που αναφέρονται σε σενα διότι η περιπτωση σου χαρακτηριζεται σοβαρη και αφορα τους γιατρους και την επιστημη
AHunter τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:09:33 »

Αποσυνδεδεμένος klot67

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #127 στις: Ιουλίου 05, 2009, 09:10:46 pm »
Αγαπητοί συνάδελφοι,αύριο αρχίζει καινούρια βδομάδα αγωνίας που πιστεύω θα είναι και η τελευταία.Γι'αυτό,όποιος μπορέσει πρώτος να μάθει κάτι από ΑΣΕΠ να μας διαφωτίσει όλους όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί το στομάχι μου έχει δεθεί κόμπος από το ζόρι και έχω φάει όλα μου τα νύχια(έχω αρχίσει να τρώω και τα δάχτυλά μου πλέον).Καλό βράδυ σε όλους! :)

Αποσυνδεδεμένος bettina

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #128 στις: Ιουλίου 06, 2009, 08:13:30 am »
καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!ξερει κανεις αν υπαρχει περιπτωση να βγει τιποτα σημερα ή δευτεριατικα δεν ανακοινωνουν αποτελεσματα?ξερετε μετα απο σαββατοκυριακο που να βρεις  ορεξη για δουλεια?

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
« Απάντηση #129 στις: Ιουλίου 06, 2009, 09:30:17 am »
Καλημέρα σας και καλή βδομάδα.
Θα ήθελα να σας παρακαλέσω τα μηνύματα σας, από δω και στο εξής, να αφορούν το θέμα και μόνο αυτό, και να μην ασχολούνται προσωπικές κόντρες και διαμάχες.
Είναι ένα σημαντικό θέμα και δεν θα θέλαμε να κλειδωθεί.
Όσοι έχετε προσωπικές διαφορές μπορείτε να κάνετε χρήση των pm.

Ευχαριστώ.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 21:09:33 »

Αποσυνδεδεμένος adioristi78

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #130 στις: Ιουλίου 06, 2009, 10:44:12 am »
Καλημέρα σε όλους και καλό κουράγιο αυτή την εβδομάδα!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι το τέλος της θα έχουμε μάθει τα αποτελέσματα!! Προσωπικά, έχω πάθει αναισθησία και λέω--έτσι για αλλαγή!--να μήν αγχωθώ άλλο! Όλον αυτό τον καιρό έχω καταστρέψει το στομάχι μου από το άγχος και έχω γίνει κουραστική σε δικούς μου ανθρώπους αφού από εκείνο το Σ/Κ που δώσαμε μέχρι σήμερα ξαναφέρνω στο μυαλό μου τις εξετάσεις, τις απαντήσεις που έδωσα και πώς μπορεί να τα έχω πάει! Ήμουνα με ένα κομπιουτεράκι στο χέρι και προσπαθούσα να υπολογίσω πόσο χρειάζεται να έχω γράψει σε κάθε Θεματική για να έχω ελπίδες να διοριστώ. Είχα κυριολεκτικά αρρωστήσει, αφού φέτος ήταν η 3η φορά που έδωσα, και είχα προετοιμαστεί πολύ καλά. Δέν πάει άλλο όμως!!! Ως εδώ!!! Ας γίνει ό,τι είναι να γίνει, για να ξαναγεννηθούμε όλα τα ΑΣΕΠΟΕΙΔΗ από τις στάχτες μας, να κυνηγήσουμε σαν κολασμένοι τα μοριάκια από αναπληρώσεις και ωρομισθίες τη διετία που έρχεται και να ριχτούμε με τα μουτρα πάλι στις θεωρίες του Πιαζέ και του
« Τελευταία τροποποίηση: Ιουλίου 06, 2009, 02:50:16 pm από asep_freakedout »

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #131 στις: Ιουλίου 06, 2009, 01:10:00 pm »
μπορεις να γραφεις με κανονικη γραμματοσειρα γιατι ειναι κουραστικα τα γραμματα στην αναγνωση???
χιλια συγνωμη...
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #132 στις: Ιουλίου 06, 2009, 02:24:55 pm »
Παράθεση
Μιλάω γενικά για τις εξετάσεις και δεν αναφέρομαι στη διόρθωση τους.

Λυπάμαι που το λέω, όχι μόνο δεν απαντά σε αυτό που σας ρώτησα, αλλά είναι και είναι εντελώς αντιφατικό. Η αξιοπιστία εξ ορισμού αφορά τη διόρθωση και μόνο αυτή! Ειναι σαφές ότι έχετε δεν έχετε αποσαφηνίσει τη διαφορά εγκυρότητας / αξιοπιστίας. Αλήθεια τη βιβλιογραφία που σας έδωσε ο Alderson, κάνατε τον κόπο να τη διαβάσετε; Έτσι, για ποικιλία, μπορείτε να το διαβάσετε τα κεφάλαια 4-5 του Language Testing for Language Teachers του Hughes, που είναι και εισαγωγικού επιπέδου. Η έστω το παράρτημα του ΚΕΠΑ, που είναι διαθέσιμο στο internet.

Παράθεση
Εχω την αίσθηση οτι έχεις πάρει δυο βιβλία που τα έμαθες απ έξω και μεταφράζεις τους ορους ενα προς ενα

Αισθησή σας. Ομολογώ πως ούτε και εσείς με έχετε πείσει για την κατάρτισή σας. Δεν είναι κακό αυτό.

Όσο για τα αναξιοπρεπή σας σχόλια, χαρακτηρίζουν περισσότερο εσάς παρά εμένα. Είναι πάντως σαφές ότι η συζήτηση αυτή έχει πάψει να είναι χρήσιμη, και σας παρασύρει σε λεκτικές εκτροπές που δε σας κολακεύουν. Ας αποχωρήσω λοιπόν εγώ, και ας σας δώσω τη χαρά ότι θα έχετε τον τελευταίο λόγο. Εκμεταλλεύθείτε την ευκαιρία αυτή και προσπαθήστε να γράψετε κάτι χρήσιμο και όχι τις συνήθεις σας ασχήμιες.

΄Εχεις διαβάσει το topic??? >:( >:( >:(Τι σε κάνει να πιστεύεις οτι όσοι μπαίνουμε σε αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να αναλωνόμαστε σε ανάγνωση εριστικών μηνυμάτων προσωπικού παροξυσμού???/
cease the day!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος klot67

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #133 στις: Ιουλίου 07, 2009, 10:23:48 am »
Τι γίνεται ρε παιδιά?Έμαθε κανείς τίποτα νεώτερο για την μέρα ανακοίνωσης των υπόλοιπων αποτελεσμάτων?Μίλησε κανείς με ΑΣΕΠ?Κοντεύει να μου βγεί η ψυχή απ' το στόμα. ???

Αποσυνδεδεμένος catwoman2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #134 στις: Ιουλίου 07, 2009, 11:08:48 am »
χαλαρωσε και βγες για κανενα καφε....
αν βγουν θα το μαθουμε το βραδακι...
Σιχαίνομαι την εκπαιδευση. Λατρεύω την διδασκαλία.

Αποσυνδεδεμένος klot67

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #135 στις: Ιουλίου 07, 2009, 11:19:37 am »
Μπάβο catwoman!Πραγματικά σε χαίρομαι που μπορείς και διατηρείς την ψυχραιμία σου!Μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο.Πάντως έχεις δίκιο,θα βγω για καφέ. :)

Αποσυνδεδεμένος christie82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #136 στις: Ιουλίου 07, 2009, 11:46:33 am »
Καλημέρα συνάδελφοι!
Μόλις μιλησα με τον ΑΣΕΠ. Αυτή ή την άλλη βδομάδα μου είπαν, δεν είναι σίγουρο γιατι ακόμη δεν είναι ετοιμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:( >:(

Αποσυνδεδεμένος el

• Πλήρες μέλος
  • 'Κάνε άλμα πιο γρήγορο από τη φθορά"ΕΛΥΤΗΣ
    • Προφίλ
« Απάντηση #137 στις: Ιουλίου 07, 2009, 01:05:14 pm »
Καλησπέρα σε όλους!Λοιπόν μόλις τηλεφώνησα κ εγώ στο ΑΣΕΠ κ μου είπαν αδιάφορα "δεν έχουμε κάτι ακόμα να το παρακολουθείτε απο την ιστοσελίδα μας" >:( >:( >:(Λες κ αυτό δεν το κάνουμε ήδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Κάτι μου λέει οτι τώρα που τελείωσαν με τους πολυπληθείς κλάδους που τους "έκαιγαν"κ ολοκλήρωσαν το μεγαλύτερο μέρος της έκδοσης αποτελεσμάτων είπαν να χαλαρώσουν κ να κάνουν κ αυτοί κανένα μπανάκι >:( >:(Εμείς οι υπόλοιποι μπορούμε να συνεχίσουμε τα lexotanil :-X ;D ;D ;D
cease the day!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος kritsy

• Νέο μέλος
  • *
  • πε06
    • Προφίλ
« Απάντηση #138 στις: Ιουλίου 07, 2009, 01:26:06 pm »
οσο πιο πολυ ασχολούμαστε τόσο περισσοτερο μας τρώει.Ας ηρεμήσουμε όλοι,να κάνουμε τις διακοπές μας!Δεν είναι η τελευταία μας ευκαιρία ο διορισμός,είμαι σίγουρη οτι θα έχουμε κ άλλες επιλογές(μπορεί και καλύτερες) ;)

Αποσυνδεδεμένος christie82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #139 στις: Ιουλίου 07, 2009, 01:56:11 pm »
Ωραία τα λες προλαλήσασα!!! Δεν φανταζομαι βέβαια να εννοείς τα φροντιστήρια? Τι έχεις κατα νου ως καλύτερο αλήθεια? Τα ιδιαίτερα?

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182729
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 699
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)