0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
'Surprising Masturbation' απέσυρα τα μηνυματα που αναφέρονται σε σενα διότι η περιπτωση σου χαρακτηριζεται σοβαρη και αφορα τους γιατρους και την επιστημη
ΠαράθεσηΜιλάω γενικά για τις εξετάσεις και δεν αναφέρομαι στη διόρθωση τους.Λυπάμαι που το λέω, όχι μόνο δεν απαντά σε αυτό που σας ρώτησα, αλλά είναι και είναι εντελώς αντιφατικό. Η αξιοπιστία εξ ορισμού αφορά τη διόρθωση και μόνο αυτή! Ειναι σαφές ότι έχετε δεν έχετε αποσαφηνίσει τη διαφορά εγκυρότητας / αξιοπιστίας. Αλήθεια τη βιβλιογραφία που σας έδωσε ο Alderson, κάνατε τον κόπο να τη διαβάσετε; Έτσι, για ποικιλία, μπορείτε να το διαβάσετε τα κεφάλαια 4-5 του Language Testing for Language Teachers του Hughes, που είναι και εισαγωγικού επιπέδου. Η έστω το παράρτημα του ΚΕΠΑ, που είναι διαθέσιμο στο internet.ΠαράθεσηΕχω την αίσθηση οτι έχεις πάρει δυο βιβλία που τα έμαθες απ έξω και μεταφράζεις τους ορους ενα προς εναΑισθησή σας. Ομολογώ πως ούτε και εσείς με έχετε πείσει για την κατάρτισή σας. Δεν είναι κακό αυτό.Όσο για τα αναξιοπρεπή σας σχόλια, χαρακτηρίζουν περισσότερο εσάς παρά εμένα. Είναι πάντως σαφές ότι η συζήτηση αυτή έχει πάψει να είναι χρήσιμη, και σας παρασύρει σε λεκτικές εκτροπές που δε σας κολακεύουν. Ας αποχωρήσω λοιπόν εγώ, και ας σας δώσω τη χαρά ότι θα έχετε τον τελευταίο λόγο. Εκμεταλλεύθείτε την ευκαιρία αυτή και προσπαθήστε να γράψετε κάτι χρήσιμο και όχι τις συνήθεις σας ασχήμιες.
Μιλάω γενικά για τις εξετάσεις και δεν αναφέρομαι στη διόρθωση τους.
Εχω την αίσθηση οτι έχεις πάρει δυο βιβλία που τα έμαθες απ έξω και μεταφράζεις τους ορους ενα προς ενα