0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσοί δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ, λέτε να πάθουμε κανά στερητικό σύνδρομο;
Επιτυχούσα όχι διοριστέα πάλι (έχασα διορισμο για 5 μόρια..) Στον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προυπηρεσίας μαζεύω 26.5 μόρια, έχω καθόλου ελπίδες?? Επίσης έχω σημειώσει το κουτάκι που λέει ότι αποδέχομαι διορισμό οπουδήποτε!! Παίζει;;;;
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 10, 2009, 01:19:09 pmΌσοί δεν θα χρειαστεί να ξαναδώσουμε ΑΣΕΠ, λέτε να πάθουμε κανά στερητικό σύνδρομο;Εγώ είμαι σε φάση που τα βλέπω όλα τόσο μαύρα σε σημείο που αναρωτιέμαι με την γκαντεμιά που με δέρνει μήπως δεν είναι όντως η τελευταία χρονιά που ΄΄εδωσα ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: asep_freakedout στις Ιουλίου 10, 2009, 01:31:23 pmΕπιτυχούσα όχι διοριστέα πάλι (έχασα διορισμο για 5 μόρια..) Στον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προυπηρεσίας μαζεύω 26.5 μόρια, έχω καθόλου ελπίδες?? Επίσης έχω σημειώσει το κουτάκι που λέει ότι αποδέχομαι διορισμό οπουδήποτε!! Παίζει;;;;Mάλλον εννοείς στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Το αν θα σε καλέσυν αναπληρωτή, ή όχι εξαρτάται από το πόσους θα πάρουν. Την χρονιά μετά τον προηγούμενο ΑΣΕΠ είχα τα ίδια με εσένα μόρια και δεν με κάλεσαν. Όμως με πήρε και η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια ωρομίσθια και έτσι έγραψα αρκετη προυπηρεσία εκείνη τη χρονια και μετά πήγα αναπληρώτρια. Αν είσαι Αθήνα, είναι ένα σοβρό ενδεχόμενο.
Συγχαρητήρια σε όλους τους διοριστέους!!!! και σε όλους όσοι συμμετείχαμε!εγώ να δείτε απογοητευση!! μέσος όρος α'θεματικής 49 και β' θεματικης 85,7!!!!!!!! δεν μπορώ να καταλαβω τι εφταιξε!!δλδ. τι μου λένε, ξέρετε να διδάξετε και αναπτύσετε σωστά τις σκέψεις σας στην ειδική διδακτική, αλλά ξέρετε, δεν μπορείτε να κατανοήσετε ένα κείμενο και να γράψετε ένα essay.
Καλησπέρα σε όλους,Σχετικά με τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για ΠΕ06 θα ήθελα να ρωτήσω, στην 1 Θεματική Ενότητα :Μαθ1 Α' Γνωστικό Αγγλικής Γλώσσας = τα κείμενα πολλαπλών επιλογών (ερώτημα 1 & 3) ;;;;Μαθ2
Παράθεση από: Stavroula.V. στις Ιουλίου 10, 2009, 01:39:05 pmΠαράθεση από: asep_freakedout στις Ιουλίου 10, 2009, 01:31:23 pmΕπιτυχούσα όχι διοριστέα πάλι (έχασα διορισμο για 5 μόρια..) Στον πίνακα αναπληρωτών μηδενικής προυπηρεσίας μαζεύω 26.5 μόρια, έχω καθόλου ελπίδες?? Επίσης έχω σημειώσει το κουτάκι που λέει ότι αποδέχομαι διορισμό οπουδήποτε!! Παίζει;;;;Mάλλον εννοείς στον ενιαίο πίνακα αναπληρωτών. Το αν θα σε καλέσυν αναπληρωτή, ή όχι εξαρτάται από το πόσους θα πάρουν. Την χρονιά μετά τον προηγούμενο ΑΣΕΠ είχα τα ίδια με εσένα μόρια και δεν με κάλεσαν. Όμως με πήρε και η πρωτοβάθμια και η δευτεροβάθμια ωρομίσθια και έτσι έγραψα αρκετη προυπηρεσία εκείνη τη χρονια και μετά πήγα αναπληρώτρια. Αν είσαι Αθήνα, είναι ένα σοβρό ενδεχόμενο.