0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xerxis στις Ιουλίου 10, 2009, 02:02:11 pmΠαράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Ιουλίου 10, 2009, 01:45:59 pmΠαράθεση από: xerxis στις Ιουλίου 10, 2009, 01:42:09 pmΚαλησπέρα σε όλους,Σχετικά με τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για ΠΕ06 θα ήθελα να ρωτήσω, στην 1 Θεματική Ενότητα :Μαθ1 Α' Γνωστικό Αγγλικής Γλώσσας = τα κείμενα πολλαπλών επιλογών (ερώτημα 1 & 3) ;;;;Μαθ2
Παράθεση από: _ΛΕΝΑ_ στις Ιουλίου 10, 2009, 01:45:59 pmΠαράθεση από: xerxis στις Ιουλίου 10, 2009, 01:42:09 pmΚαλησπέρα σε όλους,Σχετικά με τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για ΠΕ06 θα ήθελα να ρωτήσω, στην 1 Θεματική Ενότητα :Μαθ1 Α' Γνωστικό Αγγλικής Γλώσσας = τα κείμενα πολλαπλών επιλογών (ερώτημα 1 & 3) ;;;;Μαθ2
Παράθεση από: xerxis στις Ιουλίου 10, 2009, 01:42:09 pmΚαλησπέρα σε όλους,Σχετικά με τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για ΠΕ06 θα ήθελα να ρωτήσω, στην 1 Θεματική Ενότητα :Μαθ1 Α' Γνωστικό Αγγλικής Γλώσσας = τα κείμενα πολλαπλών επιλογών (ερώτημα 1 & 3) ;;;;Μαθ2
Καλησπέρα σε όλους,Σχετικά με τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ για ΠΕ06 θα ήθελα να ρωτήσω, στην 1 Θεματική Ενότητα :Μαθ1 Α' Γνωστικό Αγγλικής Γλώσσας = τα κείμενα πολλαπλών επιλογών (ερώτημα 1 & 3) ;;;;Μαθ2
Θέλω να πω, πώς θα υπολογίσω τα μόρια μου ετσι ώστε να ξέρω πόσα έχω? Φέτος ήμουν για πρώτη φορά ωρομίσθια κ έχω περίπου 3 μόρια αν δεν κανω λάθος. Οπότε στον πίνακα ωρομισθίων μετρουνται αυτά + του ΑΣΕΠ?Και η προσαύξηση?Τι ρόλο παίζει? Sorry για τις πολλές απορίες..είμαι λίγο άσχετη
Ναι η προθεσμία έχει λήξει εδώ και κανα μήνα και δεν προβλέπεται να υπάρξει άλλη οποτε, δυστυχώς χάνεις την αναπλήρωση
Ναι, αλήθεια έχω αμφιβολία για το 46 που μου έβαλαν στο Μαθ2 της Α θεματικής, γιατί στο μαθ1 (έκθεση) έχω 87 και γενικώς δεν έχω πέσει πουθενά κάτω από 80. είμαι εκτός διοριστέων για 0,48. Εφόσον όμως δεν εχω δικαίωμα αναβαθμολόγησης δεν έχω να κερδίσω τίποτα με την ένσταση....Σ'ευχαριστώ πάντως για τη διευκρίνιση.
κατα το ήμισι ο διαγωνισμός του 2006, ο πρώτος που έδωσες δε μετράει καθόλου πια. Πιάνονται πάντα οι δυο τελευταίοι εκ των οποίων ο προηγούμενος δια 2.