0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να ρωτησω κι εγώ κάτι που δεν κατάλαβα. Έχω 10 μόρια από τον ΑΣΕΠ ξέρω ότι δεν πρόκειται να με καλέσουν ωρομίσθια αλλά θέλω να μάθω τη διαδικασία. Έχω δηλώσει περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, όταν βγουν οι πίνακες, βλέπω ότι έχω την τάδε σειρά καταταξης. Πώς θα καταλάβω όμως αν πρόκειται να με καλέσουν; Μπορεί πχ να είμαι στο νούμερο 400 σε ολόκληρη την περιφέρεια αλλά στις Σέρρες
θα συμφωνησω με stavroula ,στην μαγνησια ισχυει το παραδοξο να μοιραζουν το 12 ωρο σε 2 ωρομισθιους για ...το καλο μας ωστε να απασχοληθουν περισσοτεροι ωρομισθιοι...τι να πω... ωραια λυση, ας μοιραζουν και το ωραριο του μονιμου σε δυο μηπως και λυθει και το προβλημα της ανεργιας...
Αhunter,περιφέρεια θεσσαλίας εδώ....δεν είμαι από Μαγνησία...δούλεψα στη μαγνησία την πρώτη χρονιά ως ωρομίσθια...τρελή φρίκη..ταξίδευα όλη μέρα. αυτό πριν 4 χρόνια. Είχα 12ωρο τότε. μετά ήμουν τα επόμενα τρία στο νομό μου με 6ωρο. τη χρονιά που πέρασε μόνο είχα 12ωρο στο νομό μου από τύχη γιατι λόγω ωρομισθίας και ασεπ είχα ανέβει κάπως σε μόρια. το 12ωρο είναι σχετικό, θέλω να πω: Η μαγνησία έδινε κάποτε 12ωρο κ το σταμάτησε, η Καρδίτσα έδινε 12ωρο και το σταμάτησε... Είναι πολύ σχετικό το αν θα έχεις 12ωρο. Η αλήθεια είναι ότι πια κάπου οι 12-15 πρώτοι που θα πάρουν σχολείο,ξαναπαίρνουν μετά από λίγο καιρό και έχουν 12ωρο.ελπίζω να σε βοήθησα.
Η Καρδίτσα πέρυσι τουλάχιστον έδινε 12ωρο.Από πότε το σταμάτησε;;;κ στη Λάρισα έδιναν στους πρώτους 12ωρο.Μαγνησία κ Τρίκαλα 6ωρα.Διορθώστε με αν κάνω λάθος