0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Έχεις πολλές ελπίδες για ωρομισθία στη Δυτ.Ελλάδα.Να ρωτήσω κ εγώ με τη σειρά μου:με 60,12 καθαρό βαθμο στον προηγούμενο ΑΣΕΠ και 64,69 σε αυτόν τι πιθανότητε για ωρομισθία έχω στην Αττική;
Προσωπική μου άποψη, αλλά νομίζω όπως το σκέφτομαι ότι δεν κάνω λάθος... πείτε μου κι σείς τη γνώνη σας.Λοιπόν, ανεξάρτητα από τους βαθμούς του τελευταίου διοριστεου από ΑΣΕΠ, ανεξαρτητα από το τι θα γίνει τελικά με τους ΟΑΕΔίτες, πιστεύω ότι ούτως ή άλλως η βάση θα ανεβεί κατα 2,5 μόρια μόνο και μόνο γιατί αυτή τη χρόνια τα μόρια των ΑΣΕπιτών θα προέρχονται από τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ, στους οποιους η βάση είναι το 55. Ενώ μέχρι πέρυσι οι 2 τελευταίοι ΑΣΕΠ είχαν βάση ο ένας του 2007 55 μόρια, αλλά του 2005 είχε 60 μόρια. Ἀρα αυτό δεν μας κάνει αμέσως-αμέσως άνοδο 2,5 μόρια (επειδή του προτελευταίου ΑΣΕΠ υπολογίζονται στο μισό);Υπολογίστε τώρα και την άνοδο που θα υπάρξει λόγω των μειωμένων διορισμών από τον τελευταίο ΑΣΕΠ, μόνο 480 θέσεις, δε θα είναι 2 μοριάκια τουλάχιστον; (με το πιο αισιόδοξο σενάριο, λογικά θα είναι παραπάνω)Ο Αρίστος είναι πιο αισιόδοξος από μένα, με βάση όσα έχει πει σε άλλο σημείο, υποστηρίζοντας ότι θα πάρει φέτος περισσότερους αναπληρωτές και άρα η βάση δε θα έχει ιδιαίτερη ανοδο... αλλά προσωπικά δε συμμερίζομαι την αισιοδοξία του, ειδικά αν μπουν και οι ΟΑΕΔιτες στο παιχνίδι.Εν ολίγοις δηλ. υπολογίζω σίγουρα 4 μόρια τουλάχιστον πάνω. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι τα έχω σκεφτεί πολύ λογικά τα πράγματα... εσείς τι λέτε;
Παράθεση από: olgalia στις Μαΐου 05, 2009, 04:36:02 pmΠροσωπική μου άποψη, αλλά νομίζω όπως το σκέφτομαι ότι δεν κάνω λάθος... πείτε μου κι σείς τη γνώνη σας.Λοιπόν, ανεξάρτητα από τους βαθμούς του τελευταίου διοριστεου από ΑΣΕΠ, ανεξαρτητα από το τι θα γίνει τελικά με τους ΟΑΕΔίτες, πιστεύω ότι ούτως ή άλλως η βάση θα ανεβεί κατα 2,5 μόρια μόνο και μόνο γιατί αυτή τη χρόνια τα μόρια των ΑΣΕπιτών θα προέρχονται από τους 2 τελευταίους ΑΣΕΠ, στους οποιους η βάση είναι το 55. Ενώ μέχρι πέρυσι οι 2 τελευταίοι ΑΣΕΠ είχαν βάση ο ένας του 2007 55 μόρια, αλλά του 2005 είχε 60 μόρια. Ἀρα αυτό δεν μας κάνει αμέσως-αμέσως άνοδο 2,5 μόρια (επειδή του προτελευταίου ΑΣΕΠ υπολογίζονται στο μισό);Υπολογίστε τώρα και την άνοδο που θα υπάρξει λόγω των μειωμένων διορισμών από τον τελευταίο ΑΣΕΠ, μόνο 480 θέσεις, δε θα είναι 2 μοριάκια τουλάχιστον; (με το πιο αισιόδοξο σενάριο, λογικά θα είναι παραπάνω)Ο Αρίστος είναι πιο αισιόδοξος από μένα, με βάση όσα έχει πει σε άλλο σημείο, υποστηρίζοντας ότι θα πάρει φέτος περισσότερους αναπληρωτές και άρα η βάση δε θα έχει ιδιαίτερη ανοδο... αλλά προσωπικά δε συμμερίζομαι την αισιοδοξία του, ειδικά αν μπουν και οι ΟΑΕΔιτες στο παιχνίδι.Εν ολίγοις δηλ. υπολογίζω σίγουρα 4 μόρια τουλάχιστον πάνω. Μακάρι να κάνω λάθος, αλλά νομίζω ότι τα έχω σκεφτεί πολύ λογικά τα πράγματα... εσείς τι λέτε;Επειδή δεν άντεξα να μελετήσω τα αποτελέσματα και απλά είδα πώς έγραψα, μπορεί κάποιος να μου πει αν πιστεύει ακόμα ότι θα ισχύσει κάτι τέτοιο;Δηλαδή με 10,88 μόρια να μην ελπίζω για ωρομίσθια στα Δωδεκάνησα;Olgalia, τι λες κι εσύ;