0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όσα άτομα, όπως εσύ και η
Αν ενημερώσουν για το χρονικό διάστημα που θέλουν έναν ωρομίσθιο έχει καλά.Στην αρχή είχα κληθει για ολη την χρονιά, το είχα ρωτήσει μάλιστα και μου το επιβεβαίωσαν, αλλά στην πορεία άλλαξαν τα δεδομένα
Αχ παιδιά δεν ξέρω...απελπίζομαι με αυτά που ακούω...συμβαίνει και στο δικό μας κλάδο λοιπόν...πώς να μαζέψεις τότε μόρια? Εγώ έλεγα μήπως με 15.5 μόρια που έχω από τον ΑΣΕΠ αν πχ με καλούσαν για μια χρονιά από την αρχή ωρομίσθια θα έπαιρνα περίπου 4 και ίσως ήλπιζα για τους τελευταίους στην αναπλήρωση τη δεύτερη χρονιά. Έτσι όμως δε γίνεται...
Παράθεση από: frerar στις Ιουλίου 04, 2009, 07:33:06 pmΑχ παιδιά δεν ξέρω...απελπίζομαι με αυτά που ακούω...συμβαίνει και στο δικό μας κλάδο λοιπόν...πώς να μαζέψεις τότε μόρια? Εγώ έλεγα μήπως με 15.5 μόρια που έχω από τον ΑΣΕΠ αν πχ με καλούσαν για μια χρονιά από την αρχή ωρομίσθια θα έπαιρνα περίπου 4 και ίσως ήλπιζα για τους τελευταίους στην αναπλήρωση τη δεύτερη χρονιά. Έτσι όμως δε γίνεται...Για ωρομίσθια εχεις πολλές πιθανότητες (εκτός αν έχει επιλέξει Αττική) .Το θέμα είναι ότι για να πλησιάσεις τα 4 μόρια και να φτάσεις έτσι τα 19 συνολικά, θα πρέπει να προσληφθείς ωρομίσθια αρχές Οκτώβρη.