0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eχεις δικιο marion!Οι περισσοτεροι στηριζουμε τις ελπιδες μας στα περσινα δεδομενα.Εσυ ομως οσο αφορα τουλαχιστον ωρομισθια στην αττικη θα επρεπε να'σαι πιο αισιοδοξη...
τις ώρες των ωρομισθίων τις συγκεντρώνουν σε 2-3 μέρες ή είναι διασκορπισμένες όλη την εβδομάδα?αν ισχύει το δεύτερο την πάτησα.....
Παράθεση από: TYXEROULA στις Αυγούστου 19, 2009, 06:59:23 pmEχεις δικιο marion!Οι περισσοτεροι στηριζουμε τις ελπιδες μας στα περσινα δεδομενα.Εσυ ομως οσο αφορα τουλαχιστον ωρομισθια στην αττικη θα επρεπε να'σαι πιο αισιοδοξη...Δεν είμαι, καθώς έχω ήδη κάνει τις αντίστοιχες συγκρίσεις τόσο με τον περσυνό πίνακα, όσο και με τον πίνακα του '07, βάσει πάντα της σειράς κατάταξης, που έχω στους τωρινούς πίνακες αναπληρωτών. Μακάρι να πέσω κι έξω, μακάρι! Πάντως είμαι σχεδόν βέβαιη ότι αποκλείεται η βάση για την περιφέρεια της Αττικής να είναι μόλις 15 μόρια, όπως πέρυσι. Υπολογίζω ότι θα κυμανθεί υψηλά.
Γνωρίζει κανείς με πόσα μόρια πήραν πέρσι τον τελευταίο ωρομίσθιο στο νομό λασιθίου; υπάρχει κάποια διεύθυνση που μπορώ να κοιτάξω;
Παράθεση από: katerina ioanna στις Αυγούστου 20, 2009, 12:51:29 pmΓνωρίζει κανείς με πόσα μόρια πήραν πέρσι τον τελευταίο ωρομίσθιο στο νομό λασιθίου; υπάρχει κάποια διεύθυνση που μπορώ να κοιτάξω;δεν ξερω για το λασιθι συγκεκριμενα παντως ο τελευταιος ωρομισθιος περυσι στην κρητη ειχε 10,8 μορια
Παράθεση από: marion στις Αυγούστου 19, 2009, 09:17:45 pmΠαράθεση από: TYXEROULA στις Αυγούστου 19, 2009, 06:59:23 pmEχεις δικιο marion!Οι περισσοτεροι στηριζουμε τις ελπιδες μας στα περσινα δεδομενα.Εσυ ομως οσο αφορα τουλαχιστον ωρομισθια στην αττικη θα επρεπε να'σαι πιο αισιοδοξη...Δεν είμαι, καθώς έχω ήδη κάνει τις αντίστοιχες συγκρίσεις τόσο με τον περσυνό πίνακα, όσο και με τον πίνακα του '07, βάσει πάντα της σειράς κατάταξης, που έχω στους τωρινούς πίνακες αναπληρωτών. Μακάρι να πέσω κι έξω, μακάρι! Πάντως είμαι σχεδόν βέβαιη ότι αποκλείεται η βάση για την περιφέρεια της Αττικής να είναι μόλις 15 μόρια, όπως πέρυσι. Υπολογίζω ότι θα κυμανθεί υψηλά.Ως 'hero member' φανταζομαι πως γνωριζεις περισσοτερα!Ευχαριστω για την προσγειωση.Αν ειναι να κυνηγησω πδσ εστω και σε συνδυασμο με φροντιστηρια.