0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: TEM στις Αυγούστου 29, 2009, 09:32:18 pmΚάπου διάβασα ότι αν πας ωρομίσθιος και επιστρέψει ο καθηγητής τον οποίο αντικαθιστάς,σε παίρνουν στη ΔΔΕ ή σε γραφείο και απασχολείσαι εκεί για τις ώρες της σύμβασης.
Κάπου διάβασα ότι αν πας ωρομίσθιος και επιστρέψει ο καθηγητής τον οποίο αντικαθιστάς,σε παίρνουν στη ΔΔΕ ή σε γραφείο και απασχολείσαι εκεί για τις ώρες της σύμβασης.
Παράθεση από: pdxrisoyla στις Αυγούστου 29, 2009, 09:46:54 pmΠαράθεση από: TEM στις Αυγούστου 29, 2009, 09:32:18 pmΚάπου διάβασα ότι αν πας ωρομίσθιος και επιστρέψει ο καθηγητής τον οποίο αντικαθιστάς,σε παίρνουν στη ΔΔΕ ή σε γραφείο και απασχολείσαι εκεί για τις ώρες της σύμβασης.
Παιδιά καλησπέρα.Στους ωρομίσθιους της περιφέρειάς μου υπάρχει ένα όνομα με πτυχίο το 2005 και χωρίς να έχει δώσει ασεπ μέσα σε δύο σχολικά έτη μάζεψε περίπου 34 μόρια. Τα κουτάκια είναι γκρι.Πώς αποκτήθηκε τόση προυπηρεσία τόσο σύντομα?Έχω 3 συνεχόμενες επιτυχίες στον ασεπ, πτυχίο το 2000 και με πολύ κόπο μάζεψα μετά από 4 χρόνια που ασχολούμαι 32 μόρια περίπου.Μπορεί να με διαφωτίσει κάποιος?
μπορώ να πάω στη δευτεροβάθμια της περιοχής μου να ρωτήσω την προέλευση των μορίων της ή θεωρείται προσωπικό δεδομένο? ίσως αυτή η περίπτωση μου στοιχίσει την αναπλήρωση στον τόπο μου.....2 χρόνια έχω ταλαιπωρηθεί με ωρομισθίες εκτός νησιού μου....
παντως 35 μόρια χωρίς ασεπ δε μαζεύονται σε 2 έτη.....θα πάω τουλάχιστον να μάθω...
Παράθεση από: VIR στις Αυγούστου 30, 2009, 02:00:50 pmπαντως 35 μόρια χωρίς ασεπ δε μαζεύονται σε 2 έτη.....θα πάω τουλάχιστον να μάθω...Eφόσον είναι γκρίζα τα κουτάκια, πρόκειται για 2 χρονιές αναπλήρωση σε δυσπρόσιτα.Το πώς κάποιοι φτάνουν σε 2 χρόνια να μαζεύουν 35 μόρια , όταν κάποιοι άλλοι δίνουν 2 & 3 φορές ΑΣΕΠ για να τα μαζέψουν (χωρίς να τα καταφέρνουν πάντα, εννοείται), είναι όντως ερωτηματικό !