0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
..Αναπλήρωση χωρίς μόρια; Με τόσο πρόσφατο πρυχίο;
Παράθεση από: katiafil στις Αυγούστου 30, 2009, 02:56:17 pm..Αναπλήρωση χωρίς μόρια; Με τόσο πρόσφατο πρυχίο;Mα αυτό ακριβώς είναι το αξιοπερίεργο!
Για Αττική,υπάρχει κάποιος που γνωρίζει πόσους ωρομισθίους μπορεί να πάρουν;;πέρυσι μέχρι που είχαν φθάσει στον πίνακα;
katiafil πάντως για αυτά τα σεμινάρια έρχονται κάθε χρόνο ενημερωτικά φυλλάδια στα σχολεία.
Katiafil αυτή είναι που μου είπες.....πού μπορώ να μάθω περισσότερα στοιχεία για την προϋπηρεσία της κυρίας? αφού ξέρεις ποια είναι μπες στον πίνακα των ωρομισθίων να δεις τα μόριά της να φρίξεις...εγώ είμαι 2 θέσεις πιο κάτω από αυτήν....με τέτοιες περιπτωσεις μετανιώνω που έκανα μεταπτυχιακό και συνεχίζω με διδακτορικό....ντροπή......
Καλησπέρα σας! Είμαι ΠΕ02 και στον πίνακα ωρομισθίων περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έχω σειρά 218. Από τη μέχρι τώρα εμπειρία σας, πιστεύετε ότι υπάρχουν πιθανότητες να με καλέσουν φέτος σε κάποιο σχολείο; Ευχαριστώ πολύ!!
Παράθεση από: katerina24 στις Αυγούστου 28, 2009, 10:24:58 pmΚαλησπέρα παιδια! Μήπως μπορείτε να μου πείτε πού βρίσκονται οι πίνακες ωρομισθίων; Διάβασα εδώ στο φόρουμ ότι βγήκαν, αλλά δεν τους βρίσκω κάπου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων http://e-aitisi.sch.gr/
Καλησπέρα παιδια! Μήπως μπορείτε να μου πείτε πού βρίσκονται οι πίνακες ωρομισθίων; Διάβασα εδώ στο φόρουμ ότι βγήκαν, αλλά δεν τους βρίσκω κάπου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων