0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γνωρίζουμε εάν η αττική έχει αρχίσει να καλεί ωρομισθίους και κάποια πρόβλεψη για τα μόρια στα οποία θα φτάσει? Μου εχει κάνει εντύπωση ότι αν και έχω χαμηλά μόρια (13,5) στον εκκαθαρισμένο πίνακα είμαι κάπου στο 440, που δε μου φαίνεται τρομερό νούμερο... βέβαια πέρυσι με 18,5 μόρια με πηραν νοέμβρη και πρόπερσι με 16,5 φλεβάρη!
Γνωρίζει κανείς με πόσα μόρια καλούσαν πέρυσι ωρομίσθιους στο νομό Χανιίων και Ρεθύμνου......Είμαι διοριστέα της β φουρνιάς ΑΣΕΠ και στην θέση 1357 στους αναπληρωτές κατα τον πίνακα του sun μετά την β φάση και στη θέση 152 των ωρομίσθιων κρήτης...Καμιά πρόβλεψη για την κατάστασή μου...Σας ευχαριστώ
Παράθεση από: paidagwgos στις Σεπτεμβρίου 24, 2009, 06:13:24 pmΓνωρίζει κανείς με πόσα μόρια καλούσαν πέρυσι ωρομίσθιους στο νομό Χανιίων και Ρεθύμνου......Είμαι διοριστέα της β φουρνιάς ΑΣΕΠ και στην θέση 1357 στους αναπληρωτές κατα τον πίνακα του sun μετά την β φάση και στη θέση 152 των ωρομίσθιων κρήτης...Καμιά πρόβλεψη για την κατάστασή μου...Σας ευχαριστώΚαλύτερα να θέσεις το ερώτημά σου στο σχετικό τόπικ για τους ωρομίσθιους στην περιφέρεια της Κρήτης. Εκεί τα παιδιά ίσως είναι πιο ενημερωμένα. Ε μην τρελένεσαι τοχεις στο τσεπάκι εξάλλου! Εμείς αν κ όχι διοριστέοι και με καλύτερη σειρά ακόμα περιμένουμε.. Αχ, κλάίνε οι χήρες ..κλαίνε και οι παντρεμένες!!
Καλησπέρα σε όλους! Αν και είμαι νέο μέλος σας παρακολουθώ εδώ και καιρό και οι πληροφορίες σας υπήρξαν πολύτιμες Αν κάποιος αρνηθεί ωρομισθία, βγαίνει από τον πίνακα της περιοχής για το τρέχον έτος και ξαναμπαίνει την ίδια χρονιά εφόσον εξαντληθεί ο πίνακας, έτσι δεν είναι ; Ευχαριστώ!