0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα κι από εμένα....Η εγκύκλιος αναμένεται να κοινοποιηθεί μέσα τις επόμενες μέρες...εχω γνωστό στην Δευτεροβάθμια της περιοχής μου και με ενημέρωσε χθες..Όπως το περίμενα, λίγο πριν το Δεκαπενταύγουστο...
Από ό,τι μου έχουν πει όλοι όσοι ξέρω τα ίδια με τα περσινά κι εγώ θα το παλέψω να πάρω ώρες με ό,τι τρόπο χρειαστεί...Η αδερφή μου για 10 χρόνια πήγαινε από δυσπρόσιτο σε δυσπρόσιτο για να τα καταφέρει κι όταν αρνήθηκε μια χρονια δεν την πήραν για 2 χρόνια....Και μετα βρέθηκε ωρομίσθια να πληρώνει ενοίκια κτλ για 2 χρόνια για να κάνει μόνο 4 ώρες την εβδομάδα μάθημα και να την πληρώνουν μετά από 5 μήνες.Εγώ μένω εδώ και 3 χρόνια επαρχία, έχω δύο παιδιά και ναι αν θέλω να "συνομωτήσω" με το σύμπαν βάζοντας ένα χεράκι για να εργαστώ σε αυτό που σπούδασα που έκανα μεταπτυχιακά και που το αγαπώ....θα το κάνω!!!!Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία...έτσι??
Παράθεση από: lionile στις Αυγούστου 04, 2009, 11:14:57 amΑπό ό,τι μου έχουν πει όλοι όσοι ξέρω τα ίδια με τα περσινά κι εγώ θα το παλέψω να πάρω ώρες με ό,τι τρόπο χρειαστεί...Η αδερφή μου για 10 χρόνια πήγαινε από δυσπρόσιτο σε δυσπρόσιτο για να τα καταφέρει κι όταν αρνήθηκε μια χρονια δεν την πήραν για 2 χρόνια....Και μετα βρέθηκε ωρομίσθια να πληρώνει ενοίκια κτλ για 2 χρόνια για να κάνει μόνο 4 ώρες την εβδομάδα μάθημα και να την πληρώνουν μετά από 5 μήνες.Εγώ μένω εδώ και 3 χρόνια επαρχία, έχω δύο παιδιά και ναι αν θέλω να "συνομωτήσω" με το σύμπαν βάζοντας ένα χεράκι για να εργαστώ σε αυτό που σπούδασα που έκανα μεταπτυχιακά και που το αγαπώ....θα το κάνω!!!!Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία...έτσι??Έχε στο νου σου,ότι η αδερφή σου δεν είναι η μόνη που κάνει όσα περιγράφεις στο μήνυμά σου. Από τη στιγμή που για τους δικούς της λόγους αρνήθηκε μια χρονιά,γιατί την επόμενη χρονιά να προτιμήσουν αυτήν και όχι κάποιον άλλον που δεν αρνήθηκε ποτέ να πάει?Πράγματι η κατάσταση με τις πληρωμές είναι τουλάχιστον απαράδεκτη. Είναι όμως πολύ λίγοι αυτοί που αντέχουν τα έξοδα για 4 μόνο ώρες.Δεν την υποχρέωσε κανείς να πάει.Αυτά που γράφεις εσύ και μερικοί άλλοι εδώ μέσα,διαβάζουν οι επιτυχόντες του ασεπ που δεν πήραν ποτέ πδσ και μετά μας παίρνει όλους η μπάλα.
Α και τώρα μόλις μου είπαν ότι μάλλον οι διορισμοί για ΠΔΣ θα γίνουν μέσω του πίνακαΑπό έγκυρη πηγη