0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Άμα δε διαβάσω την εγκύκλιο με τα μάτια μου,δε δίνω σημασία σε καμία φήμη.
Παράθεση από: lionile στις Αυγούστου 04, 2009, 11:14:57 amΑπό ό,τι μου έχουν πει όλοι όσοι ξέρω τα ίδια με τα περσινά κι εγώ θα το παλέψω να πάρω ώρες με ό,τι τρόπο χρειαστεί...Η αδερφή μου για 10 χρόνια πήγαινε από δυσπρόσιτο σε δυσπρόσιτο για να τα καταφέρει κι όταν αρνήθηκε μια χρονια δεν την πήραν για 2 χρόνια....Και μετα βρέθηκε ωρομίσθια να πληρώνει ενοίκια κτλ για 2 χρόνια για να κάνει μόνο 4 ώρες την εβδομάδα μάθημα και να την πληρώνουν μετά από 5 μήνες.Εγώ μένω εδώ και 3 χρόνια επαρχία, έχω δύο παιδιά και ναι αν θέλω να "συνομωτήσω" με το σύμπαν βάζοντας ένα χεράκι για να εργαστώ σε αυτό που σπούδασα που έκανα μεταπτυχιακά και που το αγαπώ....θα το κάνω!!!!Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία...έτσι??εγω θα σου ελεγα να παλεψεις για ενα καλυτερο μελλον στον εκπαιδευτικο χωρο κι οχι να προσπαθεις και συ παση θυσια να μπεις απο το παραθυρο...τα βισματα πρεπει να καταλαβετε οτι μας προσβαλουν ολους ειτε παιρνουμε ωρες ειτε οχι καλο ειναι να μην κοιταμε την παρτουλα μας...εχετε αναρωτηθει γιατι ενω οι εκπαιδευτικοι και μονο ριχνουμε κυβερνηση παρολα αυτα τα αιτηματα μας ναυγουν καθε φορα????γιατι ακριβως υπαρχουν ατομα οπως εσενα και συγγνωμη που στο λεω αλλα ετσι εχει...παρα να τρεχεις να ψαχνεις μεσον και ωρες με καθε τροπο οπως λες,θα σε συμβουλευα να ανοιξεις κανα βιβλιο να περσασεις στον ασεπ με τις δικες σου δυναμεις χωρις να υποχρεωνεσαι πουθενα και χωρις να ζημιωνεις κανεναν που εχει περισσοτερα προσοντα απο σενα αλλα οχι μεσον...συγγνωμη συναδελφοι αλλα πραγματικα πειτε μου,ειμαι ατομο με κατανοηση,τα ακουτε ολα αυτα και ακομα απορρειτε πως και γιατι χρονια τωρα δεν γινεται καμια αλλαγη προς το συμφερον μας????λοιπον,αν απαντησουν ολοι απο καρδιας οι περισσοτεροι θα δωσουν απαντηση αναλογη της συναδελφου...τι να πω????καλα μας κανουν που μας γραφουν στα υπουργεια!
Από ό,τι μου έχουν πει όλοι όσοι ξέρω τα ίδια με τα περσινά κι εγώ θα το παλέψω να πάρω ώρες με ό,τι τρόπο χρειαστεί...Η αδερφή μου για 10 χρόνια πήγαινε από δυσπρόσιτο σε δυσπρόσιτο για να τα καταφέρει κι όταν αρνήθηκε μια χρονια δεν την πήραν για 2 χρόνια....Και μετα βρέθηκε ωρομίσθια να πληρώνει ενοίκια κτλ για 2 χρόνια για να κάνει μόνο 4 ώρες την εβδομάδα μάθημα και να την πληρώνουν μετά από 5 μήνες.Εγώ μένω εδώ και 3 χρόνια επαρχία, έχω δύο παιδιά και ναι αν θέλω να "συνομωτήσω" με το σύμπαν βάζοντας ένα χεράκι για να εργαστώ σε αυτό που σπούδασα που έκανα μεταπτυχιακά και που το αγαπώ....θα το κάνω!!!!Δεν νομίζω ότι είμαι η πρώτη ούτε η τελευταία...έτσι??
Ολα καλα αυτα που λέτε συνάδελφοι "τέρμα πια τα παραθυράκια" .Συμφωνω. Η επιλογη για την ΠΔΣ να γίνει απο τους πίνακες.Ειναι άδικο όμως να κατηγορούμε τους συναδελφους που Θα ακολουθησουν τον ατιμωτικό δρόμο του "γνωστου"για να πάρουν 2-3 ώρες πρόσθετη.Ειμαι σίγουρη οτι οι περισσότεροι (γιανα μην είμαι απόλυτη , οχι όλοι)χορεψαμε αυτον τον ταπεινωτικο χορό που Θελουν οι πολιτικοί μας.Και εγω όμως αν μπορούσα να πάρω τα δεκάωρα που επαιρνε μια γνωστή μου τα καλά χρόνια του 2002-2003 θα το έκα να και δεν θα εγκατέλειπα παιδι και οικογένεια για να ασχοληθω μετο διαβασμα και τον ΑΣΕΠ και είμαι σιγουροι οτι και πολλοι απο εσας.