0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: ΤΕΤΑ στις Μαΐου 29, 2009, 03:47:10 pmΝα ρωτήσω και εγώ κάτι.Έχω ένα συνοικιακό φροντιστήριο και είμαι ασφαλισμένη στο ΤΕ
Να ρωτήσω και εγώ κάτι.Έχω ένα συνοικιακό φροντιστήριο και είμαι ασφαλισμένη στο ΤΕ
ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ?ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΜΟΡΙΑ ΕΝΝΟΩ, ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΟΥΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ Ή ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ?
Σχετικά με την ΠΔΣ, είχε βγει πέρυσι άλλη εγκύκλιος, αλλά και στην αντίστοιχη για αναπληρωτές-ωρομισθίους έλεγε: «34. α. Όπου στις κείμενες διατάξεις αναφέρεται προϋπηρεσία προσωρινού αναπληρωτή ή ωρομίσθιου εκπαιδευτικού, νοείται αυτή που προσφέρθηκε: α) στα δημόσια σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, β) στα Μουσικά σχολεία, γ) στα Τμήματα Αθλητικών Διευκολύνσεων, δ) στις Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής, ε) στα Ναυτικά Λύκεια, στ) στα Μεταλυκειακά Προπαρασκευαστικά Κέντρα, ζ) στα Ολοήμερα Σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, η) στα Εκκλησιαστικά Σχολεία, θ) στη Σιβιτανίδειο Δημόσια Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων, ι) σε θέσεις μονίμων εκπαιδευτικών πριν από την αποχώρησή τους, εφόσον έχει προσφερθεί μέχρι 31-8-2005, ια) για την εφαρμογή του προγράμματος της Ολυμπιακής Εκπαίδευσης, ιβ) για την εφαρμογή των προγραμμάτων ενισχυτικής διδασκαλίας και πρόσθετης διδακτικής στήριξης ιγ) στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) του άρθρου 5 του Ν. 2525/1997 (ΦΕΚ 188 Α) και ιδ) στα δημόσια σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που τελούν υπό τη διοικητική εποπτεία του αρμόδιου, σε κάθε κράτος, Υπουργείου των χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης , μετά την ημερομηνία ένταξης των χωρών αυτών στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιφυλασσομένης της διάταξης της παρ. 10 του άρθρου 8 του Ν. 2817/2000.Τι να σημαίνει άραγε αυτό; Ότι δηλαδή στη φετινή η περίπτωση ιβ της περσινής εγκυκλίου δεν υπάρχει;
Παιδια εμεις οι ΠΕ 02 εχουμε παιδαγωγικη επαρκεια δεν χρειαζεται πιστοποιητικο ετσι δεν ειναι;
Eπειδή δεν μπορώ να κατεβάσω την αίτηση, μπορείτε να μου πείτε πόσες περιοχές δηλώνουμε στην αίτηση των αναπληρωτών;