0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
συναδελφοι για αναπλητωτης σε κρητη ποσα μορια χρειοαζεσαι περιπου????και κατι ακομα,για να σε παρουν αναπληρωτη πρεπει πρωτα να εχεις παει ωρωμισθιος??
Παράθεση από: Vania στις Ιουνίου 13, 2009, 06:53:18 pmσυναδελφοι για αναπλητωτης σε κρητη ποσα μορια χρειοαζεσαι περιπου????και κατι ακομα,για να σε παρουν αναπληρωτη πρεπει πρωτα να εχεις παει ωρωμισθιος?? Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πάει ωρομίσθιος για να σε προσλάβουν αναπληρωτή. Όσο για τα μόρια της Κρήτης νομίζω σου έχουν απαντήσει πιο πάνω (απάντηση 25)
Παράθεση από: stave στις Ιουνίου 13, 2009, 07:19:04 pmΠαράθεση από: Vania στις Ιουνίου 13, 2009, 06:53:18 pmσυναδελφοι για αναπλητωτης σε κρητη ποσα μορια χρειοαζεσαι περιπου????και κατι ακομα,για να σε παρουν αναπληρωτη πρεπει πρωτα να εχεις παει ωρωμισθιος?? Δεν είναι απαραίτητο να έχεις πάει ωρομίσθιος για να σε προσλάβουν αναπληρωτή. Όσο για τα μόρια της Κρήτης νομίζω σου έχουν απαντήσει πιο πάνω (απάντηση 25)Πώς ξέρεις ότι στους αναπληρωτές χρειάζονται 25 μόρια για την Κρήτη; Μπορεί κάποιος με 40 μόρια να δηλώσει την Κρήτη 1η, μπορεί και να δώσει τελευταία κενά και να προσλάβει κάποιον αναπληρωτή "κλειδώνοντας" τη βάση αναπλήρωσης.Στην αναπλήρωση τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα όσο στην ωρομισθία.
συγγνωμη συναδελφοι, αλλα επειδη ειναι η πρωτη φορα που ασχολουμαι με ασεπ...εδωσα ασεπ, εγραψα, περιμενω αποτελεσματα...πρεπει να κανω οπωσδηποτε αιτηση για αναπληρωτης/ωρομισθιος?οι διοριστεοι και οι αναπληρωτες δεν προκυπτουν απο τα αποτελεσματα του ασεπ, οπωσ αυτα θα ανακοινωθουν σε λιγες μερες?εχω μπερδευτει, βοηθεια!
οι οποιες αιτησεις εληξαν 16 ιουνιου...αρα εγω τωρα δεν μπορω να συμπεριληφθω στους πινακες των αναπληρωτων αν εχω υψηλη βαθμολογια συμφωνα με τα αποτελεσματα του ασεπ?