0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Συνάδελφος θεολόγος μου είπε πως στην επιμόρφωση του Νοεμβρίου στους μόνιμους()οι θεολόγοι επιμορφώθηκαν μαζί με τους φιλολόγους) αναφέρθηκε από μια επιμορφώτρια το βιβλίο από το οποίο μπαίνουν υποτιθεται τα θέματα στο άγνωστο,αλλά δεν είπε τίτλο.(το "μάζεψε" αμέσως!)Όταν ρώτησα άλλη συνάδελφο στο σχολείο με μεγάλη εμπειρία στο άγνωστο αν ισχύει κάτι τέτοιο μου είπε πως όχι αλλά το βιβλίο που ίσως εννοούσε είναι το εξής:"Τα 91 κείμενα που προτείνει το Υπουργείο Παιδείας", Σοφοκλής Α. Μητρούσιας ,εκδόσεις Γρηγόρη.
Παράθεση από: fani02 στις Ιανουαρίου 28, 2011, 11:22:22 amΚαλημέρα!Συνάδελφος θεολόγος μου είπε πως στην επιμόρφωση του Νοεμβρίου στους μόνιμους()οι θεολόγοι επιμορφώθηκαν μαζί με τους φιλολόγους) αναφέρθηκε από μια επιμορφώτρια το βιβλίο από το οποίο μπαίνουν υποτιθεται τα θέματα στο άγνωστο,αλλά δεν είπε τίτλο.(το "μάζεψε" αμέσως!)Όταν ρώτησα άλλη συνάδελφο στο σχολείο με μεγάλη εμπειρία στο άγνωστο αν ισχύει κάτι τέτοιο μου είπε πως όχι αλλά το βιβλίο που ίσως εννοούσε είναι το εξής:"Τα 91 κείμενα που προτείνει το Υπουργείο Παιδείας", Σοφοκλής Α. Μητρούσιας ,εκδόσεις Γρηγόρη.δεν στεκει αυτο που ειπε η "επιμορφωτρια" και αυτο μπορει ο καθενας να το επιβεβαιωσει βλεποντας τα θεματα ετων τωρα στο "αγνωστο". Μονο 1 χρονια επεσε απο αυτο το βιβλιο και εγινε και "θεμα" συζητησης. Ηταν το 1988.