0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επίσης δεν μπορώ να βρω το όνομά μου στον ενιαίο πίνακα παρόλο που είχα ξαναυποβάλει αίτηση και είχα και επιτυχία στον ασέπ του 2006. Κάτι μου λέει πως από τότε δεν έχουν περαστεί σωστά τα στοιχεία..
απορια: ατο κουτακι ειμαι επιτυχων στον ασεπ 2008 βαζουμε ΟΧΙ καθως δεν ξερουμε το αποτελεσμα?δεν επηρεαζει αυτο την καταταξη?εβαλα ΟΧΙ .πειτε μου αν εκανα λαθος..ευχαριστω
σε μενα ειχε ...επισης ειχε κ παιδαγωγικη καταρτιση :12 μηνη κ μου ειπαν πως το εχουν για να ξεχωριζουν απο τους 24 μηνιτες?υπαρχει περιπτωση να καταβαλω την αιτηση ξανα?
στην χειρόγραφη αίτηση δεν έχει κουτάκι για το 2008, όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία και μας εκτυπώσουν το χαρτί έχει εκεί κουτάκι για το 2008 το οποίο αυτόματα βγαίνει ΟΧΙ από τον υπολογιστή και μόλις βγουν τα αποτελέσματα το σύστημα αυτόματα κάνει τις αλλαγές στις τωρινές αιτήσεις, παιδ/κη κατάρτιση λέει πράγματι 12μηνη το οποίο δεν μας αφορά καν, δεν είναι κάτι σημαντικό
Παράθεση από: θωμαις στις Ιουνίου 03, 2009, 03:43:17 pmσε μενα ειχε ...επισης ειχε κ παιδαγωγικη καταρτιση :12 μηνη κ μου ειπαν πως το εχουν για να ξεχωριζουν απο τους 24 μηνιτες?υπαρχει περιπτωση να καταβαλω την αιτηση ξανα?Μήπως ισχύει μόνο γισ την Α/θμια; Υ.Γ: μήπως εννοείς να υποβάλεις την αίτηση ξανά;;;