0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
τελικά γνωρίζει κανείς πόσα χρήματα θα πάρουμε από την επιτροπή?
Μιας και έρχονται οι πανελλήνιες, και για να ρίξω λάδι στη φωτιά, επαναφέρω τον προβληματισμό, κάνοντας τον συνήγορο του διαβόλου, γιατί ένας επιτηρητής πανελληνίων θα πρέπει να πληρωθεί εξτρα την ημέρα αυτή; αφού αντι να πάει στο σχολείο του πάει σε ένα άλλο και προσφέρει εκεί υπηρεσία.................
Υπάρχουν όμως κι αυτοί που θα έρθουν με γκρίνια απίστευτη και θα αράξουν στην καρέκλα και μπορεί να πάρουν μαζί τους και εργασία να κάνουν. Να διορθώσουν π.χ. γραπτά από τις εξετάσεις των μαθητων τους στο γυμνάσιο!!! Ναι, το είδα με τα μάτια μου!!!
είσαι επιτηρητής σε γειτονικό σχολείο; αυτό δεν βλέπω πάντως να σε ενοχλεί. οχι εσύ αλλά κάποιοι συνάδελφοι μπορούν να αναπτύξουν .... σχέσεις με τους υποψηφιους. 30 km νομίζω είναι μια δίκαιη απόσταση.
Παράθεση από: ΡΙΤΑ3 στις Μαΐου 07, 2011, 11:44:20 amείσαι επιτηρητής σε γειτονικό σχολείο; αυτό δεν βλέπω πάντως να σε ενοχλεί. οχι εσύ αλλά κάποιοι συνάδελφοι μπορούν να αναπτύξουν .... σχέσεις με τους υποψηφιους. 30 km νομίζω είναι μια δίκαιη απόσταση.δυστυχως συνηθίζεται από ότι έχω καταλάβει να βάζουν για επιτηρητές καθηγητές από το σχολείο που συστεγάζεται ή ακόμα καλύτερα οι καθηγητές αυτοί να ειναι και από το ίδιο χωριό με τους μαθητές γιατί με αυτό τον τρόπο δεν πληρώνουν οδοιπορικά λένε!!! Επίσης δεν ελέγχουν καν οι δευτεροβάθμιες αν οι επιτηρητές δίδασκαν στο σχολείο αυτό την προηγούμενη χρονιά και μάλιστα στα παιδιά που επιτηρούν!!!
Παράθεση από: ioanol στις Μαΐου 08, 2011, 09:12:17 amΠαράθεση από: ΡΙΤΑ3 στις Μαΐου 07, 2011, 11:44:20 amείσαι επιτηρητής σε γειτονικό σχολείο; αυτό δεν βλέπω πάντως να σε ενοχλεί. οχι εσύ αλλά κάποιοι συνάδελφοι μπορούν να αναπτύξουν .... σχέσεις με τους υποψηφιους. 30 km νομίζω είναι μια δίκαιη απόσταση.δυστυχως συνηθίζεται από ότι έχω καταλάβει να βάζουν για επιτηρητές καθηγητές από το σχολείο που συστεγάζεται ή ακόμα καλύτερα οι καθηγητές αυτοί να ειναι και από το ίδιο χωριό με τους μαθητές γιατί με αυτό τον τρόπο δεν πληρώνουν οδοιπορικά λένε!!! Επίσης δεν ελέγχουν καν οι δευτεροβάθμιες αν οι επιτηρητές δίδασκαν στο σχολείο αυτό την προηγούμενη χρονιά και μάλιστα στα παιδιά που επιτηρούν!!!θα μου επιτρέψεις να συμπληρώσω: εάν οι επιτηρητές έκαναν ιδιαίτερα όλο το χρόνο και στα παιδιά που επιτηρούν! (Στις επαρχίες και νησιωτικές περιοχές είναι πραγματικότητα)