0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φυσικά και δικαιούσε οδοιπορικά , (0,15 Ε / Km ) τα οποία και θα πάρεις από το σχολείο που ηπηρετείς .Τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να τα στείλει το σχολείο της λυκ επιτροπής στο σχολείο σου .Η αποζημίωση όμως θα σου δοθεί από το σχολείο της λυκ επιτροπής .
Οδοιπορικά δικαιούνται τα μέλη της Λυκειακής Επιτροπής;Είμαι διορισμένος οργανικά σε σχολείο Α περιφέρειας, και με έβαλαν σε Λυκειακή επιτροπή σχολείου
Να ρωτήσω κάτι.... "μεταξύ μας" τώρα, με το συμπάθειο δηλαδή, και χωρίς παρεξήγηση...Για ποιό λόγο πληρωνόμαστε επιπλέον χρήματα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στις Πανελλήνιες (Λυκειακή επιτροπή ή Επιτηρητές);Θέλω να πω, αφού παίρνουμε κανονικά τον μισθό μας τον Μαίο και τον Ιούνιο, και τις ημέρες των πανελληνίων, αντί να δουλέψουμε στο σχολείο όπου είμαστε τοποθετημένοι, δουλεύουμε απλά σε ένα άλλο. Δεν είναι ότι κάνουμε κατι έξτρα, πέρα από το προβλεπόμενο ωράριο εργασίας μας και πρέπει να πληρωθούμε επιπλέον για αυτό! Αυτές τις μέρες αφού πληρωνόμαστε που πληρωνόμαστε απο τον μισθό μας, γιατί πρέπει να πληρωθούμε διπλά? δουλεύουμε διπλά; δουλεύουμε παραπάνω ώρες; (θα μου πείτε ναι! αφού κανονικά αυτές τις μέρες παμε για 1-2 ώρες σχολείο και μας κακοφαίνεται κιόλας και το κάνουμε θέμα αφού τα μαθήματα έχουν τελειώσει)Εκτός φυσικά αν διατεθείς να επιτηρήσεις μακρυά από το σχολείο όπου υπηρετείς. Εκεί η αποζημίωση έχει κάποια λογική βάσηΥΓ. Ελπίζω να μην τα διαβάζει αυτά η Διαμαντοπούλου και της βάλω ιδέες!!!ΥΓ2. Το παραπάνω μήνυμα το δημοσιεύω ύστερα από έντονο διαπληκτισμό (κόντεψε να πέσει και ξύλο) στο σχολείο μεταξύ συναδέλφων για το ποιός θα μπει και ποιός όχι στην Λυκειακή επιτροπή. Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ..
ΥΓ2. Το παραπάνω μήνυμα το δημοσιεύω ύστερα από έντονο διαπληκτισμό (κόντεψε να πέσει και ξύλο) στο σχολείο μεταξύ συναδέλφων για το ποιός θα μπει και ποιός όχι στην Λυκειακή επιτροπή. Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ..
Παράθεση από: killbill στις Μαΐου 03, 2010, 02:41:54 pmΥΓ2. Το παραπάνω μήνυμα το δημοσιεύω ύστερα από έντονο διαπληκτισμό (κόντεψε να πέσει και ξύλο) στο σχολείο μεταξύ συναδέλφων για το ποιός θα μπει και ποιός όχι στην Λυκειακή επιτροπή. Δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ.. ρε killbill πες μας σε ποιο σχολείο είσαι! κάθε φορά που αναφέρεις τους συναδέλφους σου είναι άλλη μία "ευχάριστη" έκπληξη. πρέπει να είναι πραγματικά διαμάντια.
Έτσι δυστυχώς είναι η πλειοψηφία των συναδέλφων. Και μας φταίνε οι πολιτικοί που κλέβουν, ο Κόκκαλης, ο
Πληρωνόμαστε έξτρα γιατί προφανώς δεν είναι η δουλειά μας η διεξαγωγή των πανελληνίων εξετάσεων.
Αν έχω καταλάβει σωστά πρέπει να είσαι πληροφορικάριος. Δε νομίζω ότι πολλοί συνάδελφοι σου θα δέχονταν να πάνε στο σχολείο από τις 5:30 χωρίς πρόσθετη αμοιβή.
Κυρίως όμως πληρωνόμαστε έξτρα (ιδιαίτερα οι επιτηρητές, αν και η αποζημίωση τους είναι γελοία) ώστε να διενεργηθούν οι εξετάσεις με αίσθημα ευθύνης.