0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
χμ...εγώ να κάνω μια ερώτηση?(γιατι δεν υπάρχει και κάποιος σοβαρός προγραμματισμός σε αυτό το υπουργείο ) επειδή το τελευταίο 10ήμερο του ιουνίου θα είμαι εκτος ελλάδος,την αιτηση μου μπορεί να την κάνει/καταθέσει και κάποιος άλλος με εξουσιοδότηση?
Παράθεση από: evi06 στις Μαΐου 27, 2009, 02:02:47 amχμ...εγώ να κάνω μια ερώτηση?(γιατι δεν υπάρχει και κάποιος σοβαρός προγραμματισμός σε αυτό το υπουργείο ) επειδή το τελευταίο 10ήμερο του ιουνίου θα είμαι εκτος ελλάδος,την αιτηση μου μπορεί να την κάνει/καταθέσει και κάποιος άλλος με εξουσιοδότηση? ναι. πηγαινε στα κεπ και εξουσιοδοτησε κάποιον
Παράθεση από: psira στις Μαΐου 27, 2009, 07:53:47 amΠαράθεση από: evi06 στις Μαΐου 27, 2009, 02:02:47 amχμ...εγώ να κάνω μια ερώτηση?(γιατι δεν υπάρχει και κάποιος σοβαρός προγραμματισμός σε αυτό το υπουργείο ) επειδή το τελευταίο 10ήμερο του ιουνίου θα είμαι εκτος ελλάδος,την αιτηση μου μπορεί να την κάνει/καταθέσει και κάποιος άλλος με εξουσιοδότηση? ναι. πηγαινε στα κεπ και εξουσιοδοτησε κάποιονΕίναι 100% σίγουρο ότι μπορεί κάποιος να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλον ,ώστε να υποβάλει αίτηση εκ μέρους του ;
Παράθεση από: Sun στις Μαΐου 27, 2009, 03:52:08 pmΠαράθεση από: psira στις Μαΐου 27, 2009, 07:53:47 amΠαράθεση από: evi06 στις Μαΐου 27, 2009, 02:02:47 amχμ...εγώ να κάνω μια ερώτηση?(γιατι δεν υπάρχει και κάποιος σοβαρός προγραμματισμός σε αυτό το υπουργείο ) επειδή το τελευταίο 10ήμερο του ιουνίου θα είμαι εκτος ελλάδος,την αιτηση μου μπορεί να την κάνει/καταθέσει και κάποιος άλλος με εξουσιοδότηση? ναι. πηγαινε στα κεπ και εξουσιοδοτησε κάποιονΕίναι 100% σίγουρο ότι μπορεί κάποιος να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλον ,ώστε να υποβάλει αίτηση εκ μέρους του ; Ναι . Απόσπασμα από την περσινή εγκύκλιο:1. Η Αίτηση-Δήλωση (ΕΝΤΥΠΟ Α), σε έντυπο μηχανογραφικής επεξεργασίας, θα χορηγηθεί από τις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα υποβληθεί σε μία οποιαδήποτε Διεύθυνση ή σε ένα οποιοδήποτε Γραφείο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο και αποτελεί και Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986.
Εγώ πάλι ,δεν μπορώ να καταλάβω γαιτί οι επερχόμενες εκλογές αποτελούν παρελκυστικό παράγοντα για την έκδοση της εγκυκλίου. Πώς δηλαδή επηρεάζεται η δουλειά των υπαλλήλων των Δυετεροβαθμιων Διευθύνσεων ή ακόμη και του ΥΠΕΠΘ από τις εκλογές που θα γίνουν σε 10 μέρες ; Αδιανόητα πράγματα ,που μόνο στην Ελλάδα -δυστυχως- συμβαίνουν !
Παράθεση από: syrrahm στις Μαΐου 27, 2009, 03:59:17 pmΠαράθεση από: Sun στις Μαΐου 27, 2009, 03:52:08 pmΠαράθεση από: psira στις Μαΐου 27, 2009, 07:53:47 amΠαράθεση από: evi06 στις Μαΐου 27, 2009, 02:02:47 amχμ...εγώ να κάνω μια ερώτηση?(γιατι δεν υπάρχει και κάποιος σοβαρός προγραμματισμός σε αυτό το υπουργείο ) επειδή το τελευταίο 10ήμερο του ιουνίου θα είμαι εκτος ελλάδος,την αιτηση μου μπορεί να την κάνει/καταθέσει και κάποιος άλλος με εξουσιοδότηση? ναι. πηγαινε στα κεπ και εξουσιοδοτησε κάποιονΕίναι 100% σίγουρο ότι μπορεί κάποιος να εξουσιοδοτήσει κάποιον άλλον ,ώστε να υποβάλει αίτηση εκ μέρους του ; Ναι . Απόσπασμα από την περσινή εγκύκλιο:1. Η Αίτηση-Δήλωση (ΕΝΤΥΠΟ Α), σε έντυπο μηχανογραφικής επεξεργασίας, θα χορηγηθεί από τις Διευθύνσεις και τα Γραφεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και θα υποβληθεί σε μία οποιαδήποτε Διεύθυνση ή σε ένα οποιοδήποτε Γραφείο Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αυτοπροσώπως ή με νόμιμα εξουσιοδοτημένο πρόσωπο και αποτελεί και Υπεύθυνη Δήλωση του άρθρου 8 του Ν.1599/1986.Ευχαριστώ πολύ !
alfavita.gr: Για υπογραφή στη Γ.Γ. του ΥΠΕΠΘ η εγκύκλιος για τους αναπληρωτές Στη ΓΓ. του ΥΠΕΠΘ κα Νίκη Γκοτσοπούλου βρίσκεται, για υπογραφή, η εγκύκλιος για τις αιτήσεις των αναπληρωτών. Η alfavita.gr θα αναρτήσει αμέσως την εγκύκλιο.