0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδια οι περιοχες με τους κωδικους της
Για τα ΣΜΕΑ της δευτεροβάθμιας βγαίνει άλλη εγκύκλιος;; Πότε περίπου βγαίνει κάθε χρόνο; (αν βγαίνει ξεχωριστά) Ξέρει κανείς;;
Vikoulaki και Bikini...Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση. Δλδ (αν κατάλαβα) τα μόρια του ΑΣΕΠ δε μετράνε για μόνιμο διορισμό αν σε πάρουν με το 40 %, παρά μόνο αν μιλάμε για θέση αναπληρωτή...Και εγώ τόσο καιρό πίστευα πως αν ανέβεις στον πίνακα των αναπληρωτών με μόρια του ΑΣΕΠ θα ανέβεις και στον πίνακα διορισμών....
Παράθεση από: marina21 στις Μαΐου 31, 2009, 11:10:06 pmVikoulaki και Bikini...Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση. Δλδ (αν κατάλαβα) τα μόρια του ΑΣΕΠ δε μετράνε για μόνιμο διορισμό αν σε πάρουν με το 40 %, παρά μόνο αν μιλάμε για θέση αναπληρωτή...Και εγώ τόσο καιρό πίστευα πως αν ανέβεις στον πίνακα των αναπληρωτών με μόρια του ΑΣΕΠ θα ανέβεις και στον πίνακα διορισμών....Όχι, καλό μου.Μπορεί να είσαι ψηλά στον πίνακα αναπληρωτών από τα μόρια του Ασεπ, αλλά χαμηλά ή και καθόλου στον 40%, αν στερείσαι καθαρής προϋπηρεσίας...
Μην το χτυπάς το κεφάλι σου είναι κρίμαΑφαίρεσε οσους διορίστηκαν.Πρόσθεσε τα μόρια των αναπληρωτών και θα βρεις την σειρά σου.Κάποτε είπες οτι είσαι κοντά 660 και θα πάρουν 705.Αρα μάλλον είσαι σε καλό δρόμοΑν και στον κλάδο σας απο οτι είδα και απο τον πίνακα των αναπληρωτών μπορεις να καταλάβεις τι παίζει, αφού πολύ λίγοι μέχρι ελάχιστοι έχουν μόρια απο ασεπ
Εδω θα σε γελάσω τι γίνεται.Νομίζω οτι έχει συμβεί και αυτό αλλά δεν θυμάμαι καλάΑν σε πήτραν απο την πρώτη φάση μαλλον ΝΑΙ