0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σας ευχαριστώ πολύ...ακόμη μέσα μου δεν έχει ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αλλά αφού πάω με μαύρα μεσάνυχτα για το θέμα ΑΣΕΠ, μάλλον δε θα ρισκάρω...θα τραβώ τα μαλλιά μου να βλέπω να καλούν κάτω από μένα...ΦΡΙΚΗΗΗΗΗ. θα πάθω μια φρίκη βέβαια κι αν με καλέσουν στον Έβρο και λίγο μετά καλέσουν με λιγότερα μόρια στην περιφέρειά μου, αλλά θα είναι πιο μικρή, ΦΡΙΚΗΗΗ, αλλά όσο να ναι πιο μικρή. θα επιλέξω τη μικρή φρίκη (ας μας καλέσουν....και βλέπουμε...πόσους θα πάρουν;;;;ευχαριστώ και πάλι, με βοηθήσατε πολύ
Γειά σας και από μένα!Πρώτη φορά θα κάνω αίτηση (ΠΕ19, έδωσα και ΑΣΕΠ με το 3Π/2008 με μηδενικά λοιπά μόρια) και έχω μερικές απορίες:1) Αν έχω καταλάβει καλά, συμπληρώνω την αίτηση, δηλώνω περιοχές προτίμησης ΚΑΙ για αναπληρωτής ΚΑΙ για ωρομίσθιος και για ολοήμερα (μιας και πάμε με πολλέεεεεες ελπίδες :p) και ξεκινάω από τον πάτο περίπου του πίνακα και περιμένω;2) Τί και πόση σημασία έχει η εντοπιότητα για να με πάρουν κάπου; Πχ. αν δηλώσω περιοχή με δυσπρόσιτα σχολεία και τόπο κατοικίας κοντά σε αυτά λαμβάνεται υπ'όψιν σε αυτό το στάδιο;3) Ερωτήσεις για την ίδια την αίτηση ι) Ομαδοποιημένη ειδικότητα τί είναι; Ακόμη εμένα η σχολή μου δε δείχνει πουθενά Ειδικότητα ή Κλάδο, πειράζει αν θα μείνει κενό αυτό; ιι) Τί σημασία έχουν οι πίνακες για 30μηνο και 24μηνο που επιλέγω; ιιι) Το "ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ / ΣΤΟΥΣ ΚΛΑΔΟΥΣ" τί εννοεί; Αν είμαι ΠΕ19 αν έχω δώσει και για ΠΕ02 πχ;Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά για το φως στο τούνελ των αιτήσεων!:p
[b]ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ[/b]Δυτικής Μακεδονίας Κεντρικής Μακεδονίας Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης Αττικής
καλησπέρα!βοηθήστε με και εμένα λιγάκι γιατί κάνω πρώτη φορά αίτηση..στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος έχετε ανεβάσει μια λίστα με τις σχολικές μονάδες ανά περιφέρεια στη β/θμια,είναι ίδιες και για την πρωτοβάθμια?ευχαριστώ
Παράθεση από: anna-kat στις Ιουνίου 03, 2009, 10:13:49 pmκαλησπέρα!βοηθήστε με και εμένα λιγάκι γιατί κάνω πρώτη φορά αίτηση..στην πρώτη σελίδα αυτού του θέματος έχετε ανεβάσει μια λίστα με τις σχολικές μονάδες ανά περιφέρεια στη β/θμια,είναι ίδιες και για την πρωτοβάθμια?ευχαριστώΌχι, δεν είναι ακριβώς ίδια. Πχ υπάρχει στη Δευτεροβάθμια "Α-
Τί γίνεται αν δεν συμπληρώσω το κουτάκι ''αποδέχομαι πρόσληψη αναπληρωτή και στις λοιπές περιοχές της
Η απορία μου είναι η εξής... για παράδειγμα για δευτεροβάθμια στην Αρκαδία έχουμε:Α ΑΡΚΑΔΙΑΣ