0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειμαι ασχετος περα ως περα για αυτο το θεσμο αν μπορει καποιος ας βοηθησει,εχω τελειωσει τει λογιστικης εχω δικαιωμα να κανω αιτηση?δεν εχω προυπηρεσια και αν υπαρχει καμια απειροελαχιστη ελπιδα να με παρουν ως ωρομισθιο αν μπορει κανενας ας απααντησει
Για να δούμε anna-kat Έχω και μια άλλη ερώτηση. Στα απαιτούμενα δικαιολογητικά λέει:6.α) Φωτοαντίγραφο του πιστοποιητικού στρατολογίας τύπου Α΄ με υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 για τη γνησιότητα αυτού (σε περίπτωση που το διαθέτουν, άλλως θα αναζητηθεί αυτεπάγγελτα)Δηλαδή θα βγάλω απλή φωτοτυπία του πιστοποιητικού στρατολογίας τύπου Α΄ και απλά θα γράψω σε μια υπεύθυνη δήλωση ότι είναι γνήσιο; Ή θα πρέπει να πιστοποιήσει κάποια τρίτη υπηρεσία την γνησιότητα του;
[και όταν ο χωρισμός είναι ο ίδιος η κατανομή των δήμων είναι ίδια ή υπάρχουν διαφοροποιήσεις?
Δεν θα σε καλέσουν ! Είναι σα να δηλώνεις μόνο τις 30 περιοχέs. Υποθέτω οτι αν υπάρχει μια θέση στον Εβρο και είναι η σειρά σου στον πίνακα δεν θα σε καλέσουν, αν δεν έχεις τσεκάρει το κουτάκι ή δεν την έχεις δηλώσει. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι στους ωρομίσθιους πως λειτουργεί το σύστημα. δηλώνω δλδ π.χ την περιφέριεια Αττικής και κατα σειρά όλες περιοχές που ανήκουν Αθήνα, πειραιά, δυτ.και ανατολική αττική ; και αν δηλαδή καποιος δεν θέλει να πάει στα κύθηρα (Γ πειραιά) δεν το δηλώνει ; μπέρδεμα μου φαίνεται. Η Eπιλογή 40% γίνεται απευθείας από τον πίνακα αναπληρωτών γιατί δεν βλέπω κανένα κουτάκι όπως το 30μηνο ή 24μηνο. Δεν δηλώνεται πουθενά αυτο;
Παράθεση από: patra στις Ιουνίου 04, 2009, 12:08:45 amΔεν θα σε καλέσουν ! Είναι σα να δηλώνεις μόνο τις 30 περιοχέs. Υποθέτω οτι αν υπάρχει μια θέση στον Εβρο και είναι η σειρά σου στον πίνακα δεν θα σε καλέσουν, αν δεν έχεις τσεκάρει το κουτάκι ή δεν την έχεις δηλώσει. Εκείνο που δεν καταλαβαίνω είναι στους ωρομίσθιους πως λειτουργεί το σύστημα. δηλώνω δλδ π.χ την περιφέριεια Αττικής και κατα σειρά όλες περιοχές που ανήκουν Αθήνα, πειραιά, δυτ.και ανατολική αττική ; και αν δηλαδή καποιος δεν θέλει να πάει στα κύθηρα (Γ πειραιά) δεν το δηλώνει ; μπέρδεμα μου φαίνεται. Η Eπιλογή 40% γίνεται απευθείας από τον πίνακα αναπληρωτών γιατί δεν βλέπω κανένα κουτάκι όπως το 30μηνο ή 24μηνο. Δεν δηλώνεται πουθενά αυτο;
Έχει βάση το σκεπτικό σου ,Μάρκο,αλλά η λογική των "κυρώσεων" νομίζω πως είναι η εξής : σου λέει το υπουργείο ," ρε φίλε, σου προσφέρω δουλειά -έστω υπό αυτό το απαράδεκτο καθεστώς της αναπλήρωσης και της ωρομισθίας - κι εσύ αρνείσαι τη θέση αυτή , ενώ άλλοι (χιλιάδες) μετά από σένα περιμένουν με αγωνία ; Δε θα σε παρακαλάμε κιόλας !"
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 04, 2009, 10:12:07 amΈχει βάση το σκεπτικό σου ,Μάρκο,αλλά η λογική των "κυρώσεων" νομίζω πως είναι η εξής : σου λέει το υπουργείο ," ρε φίλε, σου προσφέρω δουλειά -έστω υπό αυτό το απαράδεκτο καθεστώς της αναπλήρωσης και της ωρομισθίας - κι εσύ αρνείσαι τη θέση αυτή , ενώ άλλοι (χιλιάδες) μετά από σένα περιμένουν με αγωνία ; Δε θα σε παρακαλάμε κιόλας !" Ναι, αλλα το να αρνηθω εγω τη θεση αναπληρωσης ή της ωρομισθιας οταν το υπουργειο/επιθεωρηση μου το λενε 10 μερες πριν και ενω εργαζομαι ηδη (γιατι πως θα ζησω και γω)δεν ειανι ευκολο να πω στον εργοδοτη μου "αντε γεια" σε 1 εβδομαδα. και τοτε θα την αρνηθω.δεν μπορω να κανω αλλιως.επειτα, οταν μου λες τη ταδε ημερομηνια να κανω αιτηση,την κανω αλλα υπαρχει αβεβαιοτητα για το ποτε κι αν θα σε καλεσουν.για το αν μεχρι τοτε εχω δουλεια ή δεν εχω κλπ κλπτη θεση ναι, τη ζητουν χιλιαδες. ε, ας παει ο επομενος. εγω αυτη τη στιγμη δεν μπορω, πως θα γινει.δεν ειναι οτι δεν υπαρχουν ατομα στη σειρα που περιμενουν,γιατι να μου βαλεις και κυρωσεις? βαλε κυρωσεις οταν μου το λες ιουνιο -ιουλιο και θα πρεπει να ειμαι στη θεση μου 1η σεπτεμβριου. να εχω το χρονο να καλυψω τις υποχρεωσεις μου.