0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η λύση είναι μία διορισμοί σύμφωνα με τον χρόνο κτήσης πτυχίου , βαθμό, μετπτυχιακά, διδακτορικά, κλπ ΑΣΕΠ και τα λοπά είναι για αυτούς που έχουν χρήμα για τα φροντηστήρια.ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Μια και τόσο έχετε θεοποιήσει τον ΑΣΕΠ καλό είναι να θυμηθείται και όλους αυτούς που ο ΑΣΕΠ έθαψε. Αυτούς που περιμέναν χρόνια στην επετηρίδα και τελικά ο ΑΣΕΠ τους πέταξε στα σκουπίδια. Η λύση είναι μία διορισμοί σύμφωνα με τον χρόνο κτήσης πτυχίου , βαθμό, μετπτυχιακά, διδακτορικά, κλπ ΑΣΕΠ και τα λοπά είναι για αυτούς που έχουν χρήμα για τα φροντηστήρια.ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Μια είναι η λύση : Μαζικοί διορισμοί τώρα και άμεση απορρόφηση των χιλιάδων καθηγητών και δασκάλων, κτίσιμο σχολείων , μείωση του αριθμού των μαθητών σε μια αίθουσα και παράλληλη αύξηση των τμημάτων. Πού θα βρεθούν τα λεφτά ; Από τη φορολόγηση των Τραπεζών και των
Τέλος,συγχώρεσέ με αν σε ζάλισα(καλύτερα να μιλάς για τον εαυτό σου),αλλά αν έχεις την καλωσύνη δεν μας λές τί έκανες εσύ όταν κάποιοι από εμάς τα βράδια της 29 και 30 Ιανουαρίου ήμασταν όχι μόνο ζαλισμένοι αλλά και εξουθενωμένοι από το διάβασμα και το άγχος;Είχε πολύ κόσμο έξω στα νυχτερινά μαγαζιά;Νομίζω ότι αξίζει να ζαλιστείς και εσύ λίγο.....Κράτα την ειρωνία για τον εαυτό σου. Μου φαίνεται ότι δεν διάβαζες οταν έπρεπε , όταν ήσουν φοιτητής, και προσπαθείς να εξιλεωθείς τώρα με τον ΑΣΕΠ. Είσαι άξιος της τύχης σου.ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΠΤΥΧΙΟΚΤΟΝΟΥ ΑΣΕΠ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Το μόνο ππου μπορώ να σου πω rublev είναι ότι με το διάβασμα μόνο δεν γίνεσαι εκπαιδευτικός. Και εσύ κατά τα φαινόμενα δεν έχεις μπεί σε τάξη να διδάξεις.ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΑΣΕΠ
καλησπέρα!να ρωτήσω κάτι:12 του μηνός λήγει η διορία κατάθεσης των αιτήσεων.σε πόσο καιρό λέτε να αλλάξουν τους πίνακες?μη μου πείτε μετά τα αποτελέσματα του ΑΣΕΠ,γιατι γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι υπάρχουν οι καημένοι οι φιλόλογοι που θα τους σκάσει μέχρι να τους ανακοινώσει τα αποτελέσματά τους!