0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Sun στις Ιουνίου 07, 2009, 12:51:43 pmΘα είχε πράγματι ενδιαφέρον να μαθαίναμε πόσοι τελικά θα υποβάλουν φέτος αίτηση. Θα μπορούσαμε ίσως να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα ,ακόμη και για τον καταρτισμό των νέων πινάκων.Για το λόγο αυτό μήπως θα μπορούσε η catwoman2 να μας πει αν συμπεριλαμβάνεται αυτή και όλοι όσοι είχαν μικρή προυπηρεσία στον ΟΑΕΔ μέσα στους αριθμούς που έδωσε ο σύλλογος τους στο υπουργείο;Γιατί κάτι μας λέει ότι μας εμπαίζουν.Συγνώμη αν δεν αισθάνομαι υπεράνω σχετικά με τους τρεις διαγωνισμούς ΑΣΕΠ που έχω δώσει...
Θα είχε πράγματι ενδιαφέρον να μαθαίναμε πόσοι τελικά θα υποβάλουν φέτος αίτηση. Θα μπορούσαμε ίσως να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα ,ακόμη και για τον καταρτισμό των νέων πινάκων.
Παράθεση από: irini1 στις Ιουνίου 07, 2009, 02:09:58 pmΈλεος. Μας έχεις ζαλίσει με τον ΑΣΕΠ.Κι εμεις εχουμε ζαλιστει να δινουμε καθε 2 χρονια ΑΣΕΠ και οι αλλοι να λουφαρουν.Εχουμε ζαλιστει απο τις πολλες φορες ΑΣΕΠ γιατι οι λουφατζηδες πιανουν τις θεσεις στους διορισμους μονιμων αναπληρωτων ωρομισθιων (πρωινων,ΠΔΣ,ΣΔΕκλπ) αυτοι που δεν εχουν προσπαθησει για επιτυχια ΑΣΕΠ.Αν προηγειτο παντου ο ορος 1 επιτυχια ΑΣΕΠ δε θα μας εσφιγγαν οι ζεστες! Ας σφιξουν μια φορα οι ζεστες και τους λουφατζηδες ,και γινομαι cool σε χρονο dt! Θα τους ευχομαι και καλη τυχη στον επομενο ΑΣΕΠ και προπαντων να μην αγχωνονται και ολα θα πανε καλα γι αυτους!(Και οι λουφατζηδες πρεπει να καταλαβουν οτι ουτε πιο εξυπνοι ουτε πιο ομορφοι ουτε πιο καλοπερασακηδες ειναι απο εμας)
Έλεος. Μας έχεις ζαλίσει με τον ΑΣΕΠ.
Παράθεση από: bobo1 στις Ιουνίου 07, 2009, 02:36:31 pmΠαράθεση από: irini1 στις Ιουνίου 07, 2009, 02:09:58 pmΈλεος. Μας έχεις ζαλίσει με τον ΑΣΕΠ.Κι εμεις εχουμε ζαλιστει να δινουμε καθε 2 χρονια ΑΣΕΠ και οι αλλοι να λουφαρουν.Εχουμε ζαλιστει απο τις πολλες φορες ΑΣΕΠ γιατι οι λουφατζηδες πιανουν τις θεσεις στους διορισμους μονιμων αναπληρωτων ωρομισθιων (πρωινων,ΠΔΣ,ΣΔΕκλπ) αυτοι που δεν εχουν προσπαθησει για επιτυχια ΑΣΕΠ.Αν προηγειτο παντου ο ορος 1 επιτυχια ΑΣΕΠ δε θα μας εσφιγγαν οι ζεστες! Ας σφιξουν μια φορα οι ζεστες και τους λουφατζηδες ,και γινομαι cool σε χρονο dt! Θα τους ευχομαι και καλη τυχη στον επομενο ΑΣΕΠ και προπαντων να μην αγχωνονται και ολα θα πανε καλα γι αυτους!(Και οι λουφατζηδες πρεπει να καταλαβουν οτι ουτε πιο εξυπνοι ουτε πιο ομορφοι ουτε πιο καλοπερασακηδες ειναι απο εμας)εχω δωσει ΑΣΕΠ και εχω πετυχει 4 φορές αλλα δεν ειμαι στους διοριστέους. Το ότι δουλευω στο ΣΔΕ γιατι σημαινει ότι ειμαι λουφατζου? αντε ανεβηκαν οι θερμοκρασίες και δεν ξερουμε τι λεμε...
Είναι εντυπωσιακό πώς εκτίθεται η έλλειψη παιδαγωγικής κατάρτισης ορισμένων που δεν έχουν διαβάσει ποτέ για τον ΑΣΕΠ.Κυρίως στο ήθος τους!Όταν τελειώνουν τα επιχειρήματα,αρχίζουν οι ύβρεις και τα συνθήματα.Λογικό αν σκεφτεί κανείς ότι αν τους ρωτήσουν οι μαθητές τους κάποια ημέρα για την κοινωνική αδικία που βιώνουν ,οι συγκεκριμένοι ¨εκπαιδευτικοί¨θα τους λένε για τα ¨ψιψιψίνια και τα κοκοκόψαρα¨.....Catwoman2,δηλαδή οι αριθμοί των ΟΑΕΔιτών που έδωσαν στο υπουργείο για τον κλάδο σου δεν συμπεριλαμβάνουν κι εσένα π.χ. που είχες μικρή προυπηρεσία;Συγνώμη αν σε κουράζω,αλλά καταλαβαίνεις το διακύβευμα.....προσπαθούμε να υπολογίσουμε πόσοι μπορεί να είναι ανά περιφέρεια για την αίτηση των ωρομισθίων.
Μια και τόσο έχετε θεοποιήσει τον ΑΣΕΠ καλό είναι να θυμηθείται και όλους αυτούς που ο ΑΣΕΠ έθαψε. Αυτούς που περιμέναν χρόνια στην επετηρίδα και τελικά ο ΑΣΕΠ τους πέταξε στα σκουπίδια. Η λύση είναι μία διορισμοί σύμφωνα με τον χρόνο κτήσης πτυχίου , βαθμό, μετπτυχιακά, διδακτορικά, κλπ ΑΣΕΠ και τα λοπά είναι για αυτούς που έχουν χρήμα για τα φροντηστήρια.ΜΑΖΙΚΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ
Μια ερώτηση. Ο ωρομίσθιος μοριοδοτείται με βάση των πίνακα των μορίων κάθε περιοχής ή με βάση τις ώρες που παίρνει; Δηλ. αν με πάρουν στη Χαλκιδική Δ' , που έχει 10 μόρια, για 6 ώρες, παίρνω τα 10 μόρια ή τα μόριά μου υπολογίζονται για τις 6 ώρες ;