0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Επειδή εγώ είμαι ολίγον τι άσχετη ακόμη, μπορώ να πάω κι εγώ να κάνω αίτηση κάποια στιγμή (πχ του χρόνου) για αναπληρώτρια παρόλο που δεν έχω προϋπηρεσία ούτε ΑΣΕΠ;;Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μέσω υπολογιστή επιλέγονται οι 18 πρώτοι υποψήφιοι που έχουν τη Δράμα δηλωμένη στις επιλογές τους. Αν τα άτομα δεν συμπληρωθούν από τον πίνακα, τότε η επιλογή ξεκινάει ξανά από την αρχή του πίνακα και οι προσλήψεις συμπληρώνονται με τα πρώτα άτομα που έχουν επιλέξει το κουτάκι.
ΠαράθεσηΜέσω υπολογιστή επιλέγονται οι 18 πρώτοι υποψήφιοι που έχουν τη Δράμα δηλωμένη στις επιλογές τους. Αν τα άτομα δεν συμπληρωθούν από τον πίνακα, τότε η επιλογή ξεκινάει ξανά από την αρχή του πίνακα και οι προσλήψεις συμπληρώνονται με τα πρώτα άτομα που έχουν επιλέξει το κουτάκι.Δηλαδή εγώ που έχω 20 μόρια και έχω επιλέξει το κουτάκι αλλά δεν έχω δηλώσει τη Δράμα, δεν προηγούμαι από αυτόν που έχει 18 μόρια αλλά έχει δηλώσει τη Δράμα;
gspiropoulos σε ευχαριστω παρα πολυ για την αναρτηση με τα στοιχεια !!!προφανως ειχαμε παρει την ιδια χρονια πτυχιο κι εγω εδωσα το 2004 αλλα δεν τα πηγα καλα η μονη φορα που εδωσα σοβαρα και διαβασα συνειδητα ηταν φετος!συνηθισμενη απο χειμωνα σε νησι παντως δεν μασαω ολα τα αντεχει ο ανθρωπος
Δυο-τρεις γνωστές μου ,που διορίστικαν σε δυσπρόσιτο φρόντισαν αμέσως να συμβάλλουν στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος