0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
πως γίνεται να πας διορθωτής σε πανελλήνιες;βγαίνει κάποια ανακοίνωση για δήλωση σχετική επιθυμίας; δεν έχω δει κατι.... Έχει βγεί κάτι;χρειάζονται ειδικά προσόντα ή κριτήρια; (πέρα του να έχεις διδάξει το αντίστοιχο μάθημα την τρέχουσα χρονιά )
Και αν δεν μπορείς να πας στην ενημέρωση ; Προφανώς είναι καλύτερα να μπορείς να πάς ! Αλλά μια ενημέρωση μόνο είναι, μια συγκεκριμένη ώρα είναι, εγώ δεν μπορώ να πάω και δεν έχω ξανακάνει και διορθωτής ! Πάω την επομένη και διορθώνω "φόρα-παρτίδα" ή σου λένε τίποτε εκεί ;ΥΓ Δε θα έπρεπε να έχουν τουλάχιστον δυο ενημερώσεις-πειραματικές βαθμολογήσεις ;
Ακόμη και αν κάποιος δεν διδάσκει φέτος μάθημα πανελλαδικών αλλά το δίδαξε σε προηγούμενα έτη, καλείται επίσης ως διορθωτής.Θα πας στην ενημέρωση και αν έχεις πρόβλημα, τότε θα τους το αναφέρεις.
Δεν ήλθε πάντως τίποτε προσωπικό ! Ενα γράμμα προς όλους όσοι κάνανε πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα τα τρια τελευταία χρόνια πως ορίζονται βαθμολογητές ! Χωρίς ονόματα ! Θα μπορούσα να μην το έχω πάρει καν είδηση ! Δεν είμαι βεβαιος καν αν υποχρεούμαι να πάω, ούτε αν θεωρητικά υποχρεούμαι αλλά δεν πειράζει στην πράξη και να μην εμφανισθώ διότι δε θα με ψάξουν, ούτε αν πρέπει να πάω και στα δυο μαθήματα που έκανα και εξετάζονται πανελλαδικά ή στο ένα, γενικώς δεν ξέρω τίποτε ! Φαντάζομαι όμως ότι με τις περικοπές μισθών που έχουν γίνει δε θα έχουν πρόβλημα να βρουν βαθμολογητές !
Παράθεση από: Empedocles στις Μαΐου 22, 2012, 07:41:18 pmΔεν ήλθε πάντως τίποτε προσωπικό ! Ενα γράμμα προς όλους όσοι κάνανε πανελλαδικά εξεταζόμενο μάθημα τα τρια τελευταία χρόνια πως ορίζονται βαθμολογητές ! Χωρίς ονόματα ! Θα μπορούσα να μην το έχω πάρει καν είδηση ! Δεν είμαι βεβαιος καν αν υποχρεούμαι να πάω, ούτε αν θεωρητικά υποχρεούμαι αλλά δεν πειράζει στην πράξη και να μην εμφανισθώ διότι δε θα με ψάξουν, ούτε αν πρέπει να πάω και στα δυο μαθήματα που έκανα και εξετάζονται πανελλαδικά ή στο ένα, γενικώς δεν ξέρω τίποτε ! Φαντάζομαι όμως ότι με τις περικοπές μισθών που έχουν γίνει δε θα έχουν πρόβλημα να βρουν βαθμολογητές !Σε εμάς ήρθε λίστα με ονόματα:ο καθένας υπέγραφε δίπλα από το όνομά του ότι ενημερώθηκε. αν σε εσάς δεν ήρθε κάτι τέτοιο ή δεν υπέγραψες ότι ενημερώθηκες σε αυτό το χαρτί που ήρθε, θεωρητικά δεν ξέρεις κάτι.