0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Της είπα κατά λέξη Τι περιμένατε από ένα μάθημα των 7 ευρώ???
όλοι έχουμε μερίδιο ευθύνης, όμως πατάνε στην ανάγκη μας. Προσωπικά, αν είχα άλλα 2-3 παιδιά, θα συμπεριφερόμουν αλλιώς στον καθένα που θέλει να με εκμεταλλευτεί. Έχει γίνει πλέον θεσμός το ιδιαίτερο των 5 ευρώ, η έλλειψη σεβασμού στον καθηγητή, το να θεωρούν σημαντικότερο το κομμωτήριο από το μάθημα...Εμένα αυτή που μου δίνει ό, τι έχει και όχι ό,τι συμφωνήσαμε θα στείλει εκδρομή το παιδί...Θα σας πω όμως το εξής που πολύ το χάρηκα. Το άλλο μάθημα που έχω είναι γ λυκείου, ξεκινήσαμε πριν 1 μήνα γιατί δεν ήταν ευχαριστημένη από την προηγ. που της έπαιρνε 7 ευρώ!!!
Eίναι σωστό να παιρνω τηλ τους περσινούς για να δώ αν τους υπολογίσω στο φετινό πρόγραμμα ??Εσεις πως το βλέπετε??
Με παίρνει τηλέφωνο χτες μητέρα για ιδιαίτερο:Απαιτεί με υφάκι χιλίων καρδιναλίων να πηγαίνω κάθε μέρα να παίρνω το παιδί της από το σχολείο στις 2, να κάνουμε Αγγλικα 2φορες τη βδομάδα και τις υπόλοιπες μέρες να το διαβάζω για το σχολείο και να το φυλάω μέχρι να έρθει από τη δουλειά -να σημειώσω εδώ ότι η κάρτα μου αναφέρει μόνο αγγλική φιλολογία, που είναι το αντικείμενο μου-κι όλα αυτά με το...μυθικό ποσό των 140€ το μήνα-ούτε καν 150! ΔΕΝ με ρωτάει αν θέλω να το κανω,στην ουσία μου λέει ότι ΘΑ το κανω,η συμπεριφορά της είναι κάτι παραπάνω από αγενής.Το ότι συγκρατήθηκα και δεν την έστειλα στον αγύριστο το θεωρώ επίτευγμα της ημέρας,πραγματικά. Ε, κάτω από 5 Ευρώ καθαρά σου βγαίνει η ώρα! δεν αξίζει τον κόπο+ σου μπλοκάρει το πρόγραμμα σου με quantity/price που ορίζεις εσύ! και φυσικά, που ξέρεις αν τέλος του μήνα σου πει: δοκιμαστικό ήταν, δεν έχω, θα βρω άλλον και μένεις με τις ώρες στο χέρι λολΤης απάντησα,επίσης με ανάλογο υφάκι αλλά πολύ πιο ευγενικά, ότι αν ψάχνει μπειμπι σίτερ,έχει πάρει λάθος νούμερο κι εγώ διατίθεμαι μόνο για μαθήματα αγγλικων,σε αρκετά ψηλότερο αντίτιμο.Ειχε το θράσος να θυμώσει κιόλας και να με...απειλήσει ότι θα 'βρει αλλη' κι εγώ είμαι 'πολύ αγενης',όταν εκείνη μου μιλούσε τόση ώρα με απαράδεκτο τροπο.Κάθε χρόνο τουλάχιστον μια κουλη περίπτωση με παίρνει τηλέφωνο,παρατηρώ...