0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
[disclaimer]Το παρακάτω μήνυμα έχει κυρίως περιπεχτική διάθεση (αλλά και ολίγη σοβαρότητα)[/disclaimer]Μarkos αυτό που προτείνεις υπάρχει ήδη για όσους εξασκούν νόμιμα το επάγγελμα. Λέγεται "κλαδικά συνδικάτα" και "συλλογικές συμβάσεις" των καθηγητών στον ιδιωτικό τομέα. Γι αυτούς που το εξασκούν παράνομα λέγεται αλλιώς .... καρτέλ
σωστοτατο!!!!αλλα εγω δεν μιλαω μονο γαι τιμες. λεω πως κανουμε την επιλογη των μαθηματων που μας προκυπτουν για ιδιαιτερο. και πως προχωραμε οταν προκυψουν προβληματα.οπωσδηποτε η τιμη ειναι ενα απο τα βασικοτερα κριτηρια, αναγκαιος ορος πλην ομως οχι επαρκης.συνεργαζομαστε εξ αρχης με τους γονεις?ειμαστε αυστηροι οταν επιβαλλεται?σταματαμε το ιδιαιτερο οταν δεν αποδιδει ή αδιαφορει ο μαθητης?σταματαμε το ιδιαιτερο οταν ειμαστε απληρωτοι απο καιρο?ειμαστε συνεπεις/ή ειναι συνεπεις με το ιδιαιτερο ή "κυριε, να το κανουμε αλλη μερα γιατι....εχω εντικιουρ;"
καμμιά ακύρωση άνευ - σοβαρότατου- λόγου, κι αν είναι για ψύλου πήδημα πληρώνεται κανονικά το μάθημα, ξεκαθαρισμένο από την αρχή
καλά εδώ ξεφύγαμε λίγο έτσι;;να σε πληρώνουν για υπηρεσίες που ΔΕΝ έχεις προσφέρει πρώτη φορά το ακούω!!
Τι εννοείς "σοβαρότατου" λόγου;;Μόνο την ασθένεια;Το παιδί έχει κάθε δικαίωμα να ΜΗΝ σε χρειαστεί κάποιες φορές.
Δηλαδή αν το παιδί κατανοήσει πλήρως το συγκεκριμένο μάθημα στη παράδοση κ δεν χρειάζεται βοήθεια στις ασκήσεις δε μπορεί να σου πεί πως θα ήθελε να μην πας;;;Προσωπικά όταν βλέπω μαθητές μου που προηγουμένως είχαν ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα να πρακολουθήσουν τον καθηγητή τους, να μου λένε ξαφνικά (ακόμα κ λίγη ώρα πριν το μάθημα) να μην πάω γιατι τις έλυσαν μονοι τους, εγώ χαίρομαι!!!!Κ τους συγχαίρω!!!
τετοια ταυτηση αποψεων bikini πρωτη φορα την εχουμε......ανησυχω......
Το φροντιστήριο των Αγγλικών, όμως, δεν σου επιστρέφει λεφτά, αν όλη τη χρονιά απουσίαζες 10 φορές.Ούτε οι γονείς λένε "έλειψε 10 φορές ο Γιάννης, από τα 500 ευρώ που ζητήσατε θα σου δώσω 480".
Ο δάσκαλος δεν είναι ψωμί."Αντρα, μην φέρεις ψωμί σήμερα, μας έμεινε αρκετό από χτες!"Εξάλλου, πάντα υπάρχει χρόνος και διάθεση από τον δάσκαλο για ασκήσεις και επανάληψη.Δυστυχώς, το παιδί νομίζει (και, δυστυχώς, και οι γονείς...) πως "α, πήγαμε εκδρομή σήμερα και έχουμε τα ίδια μαθηματικά για αύριο! Άρα, δεν έχω διάβασμα!"
Χμμμμμ... Μάλλον βαριούνται και προτιμούν το παιχνίδι, την ανεμελιά και τη βόλτα με τους γονείς (γιατί και οι γονείς τα ξεσηκώνουν ουκ ολίγες φορές...) από το μάθημα με το δάσκαλο...